Opvaskestativer

Opvaskestativer

Mangler du et smart sted at sætte dine tallerkner, glas og krus når de er vasket af, så kan du med fordel få fat i et opvaskestativ. Vasker du op i hånden er et stativ til opvask næsten helt uundværligt. Opvask kan hurtigt komme til at fylde en masse når du er i gang med at vaske det hele op men ikke er kommet til delen hvor det skal tørres af endnu. Et opvaskestativ giver mig muligheden for at sætte dit rene service til side inden det til sidst skal tørres af. 

Normal vil du skulle lægge dine tallerkner over hele bordet, men med det rette opvaskestativ kan du blot sætte dem op på række. De bliver sågar også nemmere at tørre af bagefter fordi at vandet har nemmere ved at dryppe af! Det samme gælder naturligvis for gryder, glas og alt det andet du vasker op. Et godt tip er at lægge et viskestykke eller et håndklæde under dit opvaskestativ hvis det ikke har en drypbakke, så slipper du nemlig også for en kæmpe sø af vand på køkkenbordet år du er færdig med at tørre det hele af.

Dit nye opvaskestativ skal helst ikke stå fremme på bordet hele dagen og tage en masse bordplads når du skal lave mad eller andet. Derfor er alle vores opvaskestativer lavet i kompakte og praktiske designs eller sammenklappelige. Når din opvaskeholder ikke er i brug kan den bare gemmes væk i skabet og så er den klar til at komme ud når du skal vaske op. 

Et opvaskestativ er især smart hvis du skal vaske større mænger opvask op. Har du blot en enkel tallerken, et sæt bestik og et glas kan det hurtigst gøre uden at d skal have dit opvaskestativ frem, men så snart du kommer over dette så er det en rigtig smart gadget. Den sørger for at din rene opvask ikke fylder hele køkkenbordet og så er det hele samlet ét sted. Får du ikke lige klaret aftørringen med det samme kan du også lade det stå i stativet og dryppe helt af inden du går i gang med viskestykket.

Stativ til Opvaskebørster, Opvaskemiddel & Klude

Vi har ikke kun opvaskestativer, men også stativer til opvaskemiddel, opvaskebørster, svampe og klude. Slip for at skulle smide din opvaske børste bag vandhanen, nede i skabet eller nede i vasken med en smart holder. En holder til opvaskebørste sørger for at din opvaskebørste kan stå og dryppe af, samtidig med at den ikke er i vejen. Vores stativer til opvaskemiddel, klude og mere passer perfekt bagved langt de fleste køkkenvaske og tager derfor heller ikke plads på bordet hvor der ellers kunne have stået andre ting. Slip for den grimme sæbering under din opvaskemiddel og giv din karklud et sted at tørre når den ikke lige er i brug. 

De fleste af os svinger karkluden flere gange om dagen, og den når ikke altid at blive imellem hver brug. Med en holder til karklude giver du din klude den bedst emulighed for at tørre og så ligger den ikke og sopper i sit eget vand. Et karkludestativ fungerer helt som et håndklædestativ bare i en meget mindre model. Find et stativ til karklude som kan stå bag vasken eller en samlet holder til opvaskeremedier hvor du kan have alt til at stå samlet.