Opbevaring til Køkken

  • Køkkenrulleholdere

    Køkkenrulleholdere

  • Opvaskestativer

    Opvaskestativer

  • Kniv- & redskabsholdere

    Kniv- & redskabsholdere

Køkken Opbevaring

mangler du opbevaring eller organisering i dit køkken så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet et udvalg af alt det du kan få brug for når du rydde op eller rykker rundt i dine køkkenskabe. Vi sørger for et kæmpe udvalg af alle mulige forskellige smarte hylder, knage, organiseringsløsninger og mere der sørger for at du altid kan finde lige det du leder efter i dit køkken. Derudover vil du også få meget mere plads i dine skabe og skuffer! Slå dig løs i hele vores sortiment ved at scrolle ned gennem siden eller klik ind på et af ikonerne øverst for at finde noget helt bestemt.

Knivholdere & Redskabskrukker

Skal mere plads i skufferne og få et bedre overblik over alle dine redskaber. Med holdere til både knive og køkkenredskaber har du altid dir udstyr klar lige ved hånden uden at du skal bruge en masse tid på at lede igennem skuffen. Vi har et hav af forskellige holdere der alle er forskellige både når det kommer til design og funktionalitet. Vælg lige den holder der passer bedst til dine knive, dine redskaber og dit køkken. 

Hold orden i Skuffer & Skabe

Få overblik over alle de ting du har i skuffer og skabe med nogle af vores smarte organiserings løsning. Opdel dit skab så du får mest ud af det eller få ryddte op i alle dine krydderier så du altid kan finde lige netop det du har brug for. Orden i skabene gør det ikke kun hurtigere når du skal have fat i noget, men du vil også få plads til endnu flere ting. Mangen på skabsplads i køkkenet er noget de fleste af os kender til.

Opbevaring Udenfor Skabene

Nogle gange har vi bare ikke nok skabsplads, og uanset hvor meget du ”tetrisser” kan du ikke få plads til alle dine glas eller samtlige tallerkner. Heldigvis skal du stadig få plads til det hele i køkkenet med en af vores smarte hylder eller en glashænger. Med en vinglasholder kan du vise dine flotte vinglas frem uden at de fylder hverken i skabe eller på køkkenbordet. Holderen skal blot hænge op unde ren hylde eller under dine overskabe, og så får du meget mere opbevaring! Det samme gælder for redskabskrukker og knivholdere som kan skabe en masse plads i dine skuffer uden at de fylder det store oppe på bordet.

Kroge til Viskestykker og Håndklæder

Hold styr på både viskestykker og køkken håndklæder men en af vores smarte kroge eller stænger til ophæng. Hænger du dit viskestykke op har tørrer det meget hurtigere og så ved du altid lige hvor det er når du har brug for det. Hæng dit viskestykke eller dit køkkenhåndklæde lige der hvor du har allermest brug for dem med en af vores smarte kroge. Knagerne skal blot sættes op med enten klister, sugekopper eller skruer og så er de klar! Vi har kroge og håndklædestænger i mange forskellige designs, farver og materialer så du finder helt sikkert også noget der passer ind i stilen i dit køkken

Opvaskestativer & Holdere til Klude, Børster & Svampe

Her hos evermart.dk har vi også alt det ekstra tilbehør du kan få brug for når du vasker op. Skald u vaske op i hånde kan du hurtigt få bygget bunker af de rene tallerkner eller have opvaskebørster og klude liggende nede i bunden af vasken. Heldigvis har vi også løsninger på begge disse problemer.

Hos os finder du dit helt klassiske opvaskestativer som kan holder alle din opvask efter det er rent og det vare venter på at blive tørret. Med et opvaskestativ kan du dine tallerkener, glas og gryder til afdrypning uden at det rene service flyde rover hele køkkenbordet. Sæt blot stativet op på køkkenbordet, eventuelt med et viskestykke under til at suge ekstra sæbe og vand, og så får du en meget nemmere aftørring bagefter. Vores opvaskestativer er også nemme at gemme væk i skabet når de ikke lige er i brug.

Er du træt af at lægge din opvaskebørste i vasken, omme bag vandhanen eller måske nede i skabet, så kan du med fordel få fingrene i en holder til opvaskeremedier. Med et stativ til opvaskebørste, klud og svamp kan du nemt sætte dine redskaber til side. Med en holder til opvaskemiddel og andet udstyr har du altid det du har brug for ved hånden, og så har dine våde klude, børster og svampe også mulighed for at tørre så de re klar til næste tur.

Det rigtige tilbehør til opvask gør pligterne til en leg, find det her på evmerart.dk til en rigtig god pris! Derudover har vi også gratis levering uanset hvor størrelsen på din ordre.