Rengøringshandsker

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
  1. checkmark
    Blå (1)
  2. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Rengøringshandsker - PVC handsker, engangshandsker m.m.

Er ud på udkig efter nogle gode handsker til rengøringen? Så er du havnet det helt rette sted! Hos Evermart.dk finder du flere forskellige slags rengøringshandsker, så der er formentlig et par handsker, du vil kunne få glæde af under rengøringen. Det kan være rart med handsker under rengøringen - både i forhold til at du slipper for at have fingrene i alt skidtet, men også for at skåne hænderne mod alle rengøringsmidlerne og vandet. Det kan være utrolig hårdt for vores hænder at have dem i vand for ofte og for længe samtidig med at man har rengøringsmidler direkte på huden. Derfor er et par gode handsker guld værd, hvis det er dig, der står for rengøringen derhjemme eller på arbejdet! Gå endelig på opdagelse i vores udvalg ovenfor og find et par gode rengøringshandsker til en skarp pris!

Stort udvalg af billige rengøringshandsker hos Evermart.dk

Her på siden finder ud mange forskellige slags rengøringshandsker, hvor materiale og antal er forskellige. Du kan eksempelvis både finde pakker med 100 stk. handsker i to forskellige materialer. Hvis du ligesom mange andre ikke gider at bruge dyre domme på dine rengøringsartikler, så er du havnet det helt rette sted. Alle vores rengøringsartikler er nemlig ikke dyre, men de kan stadig det de nu engang skal kunne. Det behøver ikke at være dyrt at få et rent hjem, hvis bare de rengøringsartikler man har, er i god kvalitet og kan klare jobbet!

Hvilke handsker skal du vælge til rengøringen? 

Der findes mange forskellige slags rengøringshandsker på markedet i dag. Du kan vælge både om de skal være korte eller lange, men også hvilket materiale de skal være i. Hvilke slags skal man så vælge? Ja, det er meget individuelt. Det kommer meget an på hvad de skal bruges i sammenhæng med. Er det spisestuen der skal rengøres, er det badeværelset eller er det bilen? Mange har derfor flere forskellige handsker liggende på lager derhjemme, så de altid har et par friske handsker til formålet.

Nogle bruger også engangshandsker til eksempelvis madlavningen - og det skal naturligvis være nogle handsker der sidder noget mere til på hænderne end de nødvendigvis behøver under rengøringen af toilettet. Hos Evermart.dk finder du handsker, der kan passe perfekt ind i mange af hverdagens opgaver. 

Lange rengøringshandsker

Fordelen ved lange rengøringshandsker kan være at du undgår at få vand og andet skidt langt op ad armenene. Mange foretrækker derfor også de lange gummihandsker, når badeværelset skal rengøres eksempelvis. Det kan også være en fordel med lange gummihandsker når man rengøre bilen, da man sjasker meget rundt med vand og sæbe, og derfor godt kan få brug for lidt ekstra beskyttelse mod hud og tøj. Du finder lange rengøringshandsker her på siden i lækkert PVC plast i god kvalitet til en lav pris! 

Korte rengøringshandsker

Med et par korte rengøringshandsker kan du være lidt mere funktionel. De lange gummihandsker kan godt være lidt svære at arbejde med, hvis der skal støves af på reolen eller andre steder. Derfor er vores korte nitril handsker perfekte, da de sidder helt tæt på hånden og fingrene, så du nemmere kan arbejde. Det er derfor også et par gode handsker til opgaver, hvor man egentlig foretræk ikke at have handsker på, men alligevel bliver nødt til det. Du finder naturligvis også korte rengøringshandsker i udvalget ovenfor til en skarp pris!

Kraftige eller tynde rengøringshandsker?

Når man taler om korte og lange gummihandsker, så gentager tingene sig lidt, når vi snakker tyk eller tynd. Et par kraftige gummihandsker er gode til alle de opgaver, hvor man virkelig ikke vil risikere at der går hul på handsken. Det er derfor et par gode handsker at bruge til større rengøringsopgaver, såsom badeværelset, bilen, båden eller lignende.

Tynde rengøringshandsker er perfekte til alle de opgaver, hvor det ikke er nødvendigt at få fuld beskyttelse eller hvor det er nødvendigt at man kan bruge hænderne som normalt. Der er mange rengøringsopgaver, hvor det er nemmere at gøre ordentligt hvis man ikke har store tykke rengøringshandsker på - og her er vores engangshandsker i nitril perfekte! 

Genanvendelige gummihandsker vs engangshandsker

I udvalget ovenfor finder du forskellige slags handsker til rengøringen. Du finder blandt andet engangshandsker, hvor du kan få helt op til 100 stk. i én pakke til én skarp pris! Du kan både finde dem i gennemsigtige og i blå samt i forskellige materialer. Et par engangshandsker er super gode, hvis de eksempelvis bliver brugt til madlavning eller opvask af service. Så kan du bare smide dem i skralderen efterfølgende og ikke tænke mere på det. 

De genanvendelige gummihandsker er til gengæld mere miljørigtige, da du ikke bare smider dem i skraldespanden efter brug. Vores genanvendelige handsker kan du nemt skylle af efter brug og lade tørre, og så er de klar til brug igen bagefter. Derudover slipper du også for, at stå en dag og mangle et par handsker, fordi der pludselig ikke er flere rengøringshandsker i pakken med 100 stk.

Køb dine rengøringsartikler hos Evermart.dk i dag & modtag allerede i morgen

Hvis du køber dine rengøringsartikler hos Evermart.dk, så kan du stå med dem i hænderne allerede dagen efter! Du kan derfor sagtens nå at få gjort rent til gæsterne kommer i weekenden, hvis du lidt for sent opdager at du mangler gode rengøringsklude eller måske bare har brug for en ny opvaskebørste. Vi pakker og sender nemlig ordre afsted hver dag helt indtil kl. 22.00, så du kan få dine vare dagen efter! Vi bestræber os altid efter at vores kunder får den absolut bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor kan du også altid kontakte vores dygtige kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til vores udvalg her på webshoppen - vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis!