Fjernbetjening til Varmepumpe / Aircondition

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  AirConditioner (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fjernbetjening til Varmepumpe / Aircondition

Her på siden har vi fundet en ny airconditioner / varmepumpe fjernbetjening frem til dig. Fjernbetjeningen her på siden er universelle hvilket betyder at den passer til et hav af forskellige modeller og mærker. Uanset hvilken airconditioner system du har derhjemme kan du sikkert bruge vores remote så du igen kan få både kølet ned og varmet op. 

Er din gamle fjernbetjening til airconditioner gået i stykker får du ikke meget ud af din varmepumpe. Uden en remote vil du ikke kunnen tænde/ slukke eller indstille en timer på dit anlæg. På nogle airconditioners kan du stille på anlægget manuelt, men så skal du op og rode i selve airconditioneren hver eneste gang du vil have lidt varmere eller koldere luft i hjemmet.

Billig AirCon Remote

Vores remote til airconditioning er langt billigere end mange andre fjernbetjening til varmepumper, men du miste rikke nogle funktioner. På fjernbetjeningen kan du naturligvis skrue op og ned for varmen, indstille en timer og se hvor varm eller kold luft som din varmepumpe sender i rummet. På fjernbetjeningen finder du 15 knapper, hvor et par stykker af dem skal bruges til opsætning og brug af fjernbetjeningen.

Erstat din gamle fjernbetjening med en ny så du igen kan bruge din airconditioner uden bøvl. Er din originale remote blevet væk eller gå i stykker kan du nemt og hurtigt skifte den ud med denne smarte fjernbetjening uden problemer. Varmepumpe fjernbetjening kræver ikke den helt store opsætning og på bare få minutter er din nye fjernbetjening til varmepumpe klar til brug.

Universel Fjernbetjening til Varmepumpe

At vores varmepumpe fjernbetjeningen universel betyder at den passer til samtlige mærker og modeller. Denne remote kan bruges til så mange forskellige varmepumper eftersom den nemt og hurtigt bliver kodet sammen med det pågældende anlæg og så har den alle de samme funktioner som du også finder på din gamle fjernbetjening.

Ovenfor finder du både en Panasonic varmepumpe fjernbetjening, en Toshiba varmepumpe fjernbetjening og en Mitsubishi varmepumpe fjernbetjening - det r nemlig den samme remote! Uanset hvilken model du har derhjemme kan du sikkert gøre brug af vores smarte varmepumpe fjernbetjening helt uden problemer.

Opsætning af Varmepumpe Fjernbetjening

Med vores fjernbetjening til varmepumpe får du en nem og hurtig opsætning. Inde på produktet finder du en nem og hurtig guide til hvordan du tilslutter din nye fjernbetjening til dit anlæg. Guiden ligger blandt billederne af produktet så kig blot igennem kataloget for at se hvordan du skal komme i gang med at bruge din nye fjernbetjening. Herunder kan du også læse dig frem til hvordan man opsætter fjernbetjeningen. 

Du har to muligheder når du skal forbinde din varmepumpe fjernbetjening. Du kan enten forbinde fjernbetjeningen automatisk eller manuelt. Herunder kan du se hvordan. Start med at isætte 2x AAA batterier i din fjernbetjening så den er klar til brug. Tænd herefter remoten og så er du klar til at gå i gang med opsætningen.

Automatisk opsætning

 1. Tænd dit airconditionanlæg og peg fjernbetjeningen direkte mod det.
 2. Hold knappen "Set" nede indtil koden ændres på displayet. Hold knappen inde og giv først slip på knappen når dit airconditioner anlæg automatisk tænder / slukker.
 3. Test at opsætningen lykkedes, ved at tænde eller slukke for anlægget via fjernbetjeningen.

Manuel opsætning

 1. Tænd dit airconditionanlæg og kig i kodelisten på billede 6 og find den kode der passer til mærket på din varmepumpe.
 2. Tryk på knappen "Set", så koden på skærmen begynder at blinke. Brug nu ▲ og ▼ knapperne til at finde frem til den rette kode.
 3. Når den rette kode er på skærmen vil din airconditioner åbne. Tryk på "Set" knappen igen for at stoppe opsætningen.
 4. Test at opsætningen lykkedes, ved at tænde eller slukke for anlægget via fjernbetjeningen.