Damprenser Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Damprenser 

En damprenser er en naturligvis og miljøvenlig måde, at gøre rent på. Ved en normal rengøring bruges der ofte forskellige produkter med stærke kemikalier. Når du benytter dig af en damprenser involverer brugen slet ikke kemikalier. Det er nemlig selve dampen og temperaturen af denne, som kan opløse det genstridige skidt og snavs i dit hjem. Det betyder altså at du kan gøre rent helt uden brug af kemikalier, samtidig med at du fremadrettet kan spare mange penge på rengøringsmidler. For at kunne danne denne damp skal der naturligvis noget vand til og måske du tænker at vandforbruget er meget højt her? Men det er det faktisk ikke, for med bare en liter vand kan der skabes 1.700 liter damp. 1.700 liter damp svarer til cirka 20 minutters damprens rengøring - sammenligner du med hvor mange liter vand du hælder i din rengøringsspand og måske skifter ud undervejs i rengøringen, er der altså tale om et langt mindre vandforbrug ved brugen af en damprenser. Desuden bruger damprenseren kun energi, når vandet varmes op - det betyder altså at der heller ikke er det helt store energiniveau. 

En damprenser har ikke bare en funktion, men mange! Det primære formål med en damprenser er rengøring af diverse områder, men faktisk kan damprensere også give fantastiske resultater med strygning og tekstilpleje. Lad os starte ved rengøringen, som er damprenserens hovedformål for langt de fleste der erhverver sig en damprenser. Som det ligger i navnet rengør damprenseren ved hjælp af damp. Du får derfor en utrolig effektiv rengøring af f.eks flisegulve og laminatgulve. Med forskellige børstehoveder kan du også gøre badeværelser og toiletter rene på ingen tid. Du kan rent faktisk også sagtens fjerne genstridige kalkaflejringer og sæberester blot ved hjælp af en ru klud og damprenseren. Er der tale om tykkere lag kalk bør du starte med, at dække kalken med eddike i en 5 minutters tid, før du går i gang med damprenseren. Regelmæssig brug af damp vil rent faktisk også forhindre en fremtidig opbygning af kalkaflejringer, så det bliver nemmere for dig, at holde dit badeværelse helt rent og fri for kalk. 

Men hvad er det i dampen der gør, at en damprenser kan gøre så godt rent helt uden brug af kemi? Svaret er kombinationen af affyringen af damp og den varme temperatur. Kombinationen af de to sørger for, at dine gulve, badeværelse og lignende rum bliver helt rene. Desuden fjerner dampen også mineralerne i vandet, som gør at damprenseren ikke efterlader striber eller kalkaflejringer.

Der er altså mange gode grunde til at gøre rent med en damprenser. En af hovedårsagerne er, at damp er utrolig miljøvenligt, fordi det ikke kræver særlige rengøringsmidler samtidig med at det har et lavt vandforbrug. Med damprenseren behøver du ikke bruge mange kræfter for at skrubbe, da dampen rent faktisk klarer arbejdet for dig. Du sparer altså både kræfter og tid, når du gør rent med en damprenser. Ligesom at damprenseren er god for miljøet er den også sund for dig. Når du ikke bruger skrappe rengøringsmidler med kemikalier skåner du også dig selv og dit helbred.

Her hos Evermart har vi blandt andet et stort udvalg af tilbehør til Kärcher damprenser. Kärcher er mærke der har flere forskellige modeller af damprenser og her på siden finder du tilbehør til dem alle. Hvis du vil se hele udvalget af tilbehør til din Kärcher damprenser kan du komme direkte ind til kategorien lige her