Tilbehør til Kärcher Damprenser

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Kärcher Damprenser

Kärcher er et familieejet selskab, der er verdens førende leverandører indenfor effektive rengøringssystemer. Kärcher er kendt for at de kombinerer funktionalitet, brugervenlighed og design, så deres produkter giver den bedste løsning til kunderne. Kärcher har over 1.300 patenter og brugsmodeller og deres populære damprensere er blandt andet her i blandt. Kärchers damprensere er hygiejniske, økonomiske og miljøvenlige - de rengører nemlig alle hårde overflader helt uden brug af kemikalier. En damprenser er en effektiv og enkel måde at rengøre sit hjem. Kärchers damprensere fjerner 99.99% af alle bakterier og det er endda helt uden brug af farlige kemikalier. Damprensere renser nemlig dine overflader kun ved hjælp af damp. For mange virker det urealistisk at dampen skulle kunne fjerne genstridigt snavs, kalk og bakterier, men på grund af den høje varme og styrken på dampen er damprenseren perfekt til rengøringen. 

Hvis du er den heldige ejer af en Kärcher damprenser er du havnet på den helt rigtige side. Det er nemlig her på siden du finder tilbehør til netop Kärcher damprenser. Når du har en damprenser, skal du selvfølgelig også have det helt rigtige tilbehør til den. Kärcher er populært brand når det kommer til damprensere og det er derfor ikke underligt hvis det netop er en Kärcher damprenser du har stående derhjemme. Der er en masse forskelligt tilbehør, som passer til de forskellige Kärcher modeller. Kärcher har nemlig ikke bare en model damprensere, men en hel række af damprensere, som f.eks Kärcher SC 1, SC 2, SC 3, SC 4 og SC 5 og naturligvis også deres Easy Fix modeller. 

Som nævnt er det altså her på siden du finder tilbehør til din Kärcher damprenser. Vi har forskelligt tilbehør til diverse Kärcher modeller, men der er to populære kategorier der går igen ved samtlige kärcher damprensere. Den ene af de to populære kategorier er mopper og klude. Når du rengører forskellige rum og forskellige overflader med din Kärcher damprenser, skal der også forskellige klude og mopper til. Der er nemlig ikke nødvendigvis samme klud du skal bruge til at rengøre badeværelset, som det er når du skal rengøre dit soveværelse. Det er også en god idé at have flere ekstra Kärcher klude og mopper på lager, så du altid har en klud ved hånden hvis de andre er til vask. Klude og mopper til Kärcher damprenser er altså en vigtig tilbehørsdel, som du næsten ikke kan få for mange af. Udover klude og mopper er mundstykker til Kärcher damprensere også en populær tilbehørs kategori. Med de rigtige mundstykker får du nemlig det fulde udbytte ud af din rengøring. Hvis du skal ned i fuger på badeværelset, bilsædet og deslige skal du have det helt rette mundstykke, for at fjerne alt snavs og skidt. Hos Evermart finder du et stort udvalg af forskellige mundstykker til mange forskellige Kärcher damprenser modeller. 

Hvis du ruller op herfra kan du klikke dig ind på underkategorien “Tilbehør efter model”, så kan du klikke dig specifikt ind på netop den Kärcher damprenser du leder efter tilbehør til. Ellers kan du blot scrolle op herfra og klikke dig rundt i kataloget af produkter og finde netop det tilbehør du mangler og som passer til den Kärcher damprenser du har. Mange af Kärcher damprenser modellerne bruger samme tilbehør har vi opdelt det efter modeller, så du er helt sikker på, at du ikke går galt i byen når du skal have fat i nyt Kärcher damprenser tilbehør.