Mundstykker til Kärcher Damprenser

 • Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

 • Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mundstykker

 • Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

 • Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mundstykker

 • Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mundstykker

Billige Mundstykker til Kärcher Damprenser

Kärcher er verdens førende producent af funktionelle og billige maskiner til husholdningen, og dette er blandt andet på grund af deres geniale damprensere, som dagligt hjælper tusindvis af mennesker med rengøringen.

Kärcher SC-serien er en serie af damprensere, som særligt er gode til rengøring af diverse former for blanke overflader i hjemmet - det være sig blandt andet vinduer, spejle, fliser og deslige. Du kan lynhurtigt rengøre såvel store som små overflader med din Kärcher-damprenser, men det er allerbedst at rengøre store overflader med et stort mundstykke og små overflader med et lille mundstykke. Dette skyldes selvfølgelig, at det tager for lang tid at rengøre store overflader med et lille mundstykke, og det er næsten umuligt at rengøre små overflader og kroge med et stort og klodset mundstykke.

Det smarte ved Kärchers damprensere er, at de fungerer 100% uden brug af hverken skadelige kemikalier eller dyre vaskemidler. Det eneste du skal bruge til din damprenser er vand og strøm. Begge dele har du i forvejen i dit hjem, og derfor kan du spare mange penge i det lange løb ved at gøre rent med din Kärcher damprenser. Derudover udsætter du hverken dig selv eller din familie for kemikalier, som kan være skadelige for jeres sundhed.

Damprenseren virker selvfølgelig lige så godt som skrappe vaskemidler, og faktisk fjerne den 99.99% af alle bakterierne i dit hjem. Dette gør den ved hjælp af noget så simpelt som varme - og det er jo enormt smart!

Med de rette mundstykker til din Kärcher Damprenser kan du for alvor sætte turbo på din rengøring, fordi hvert mundstykke er fremstillet med henblik på at løse et specifikt rengøringsproblem. Har du for eksempel brug for et mundstykke, der kan klare de allermest beskidte overflader, så skal du have fingrene i et af vores metalmundstykker til Kärcher SC5, som nemt kan rengøre meget beskidte overflader som for eksempel en grillrist. Dette mundstykke kan dog ikke bruges til sarte overflader som for eksempel lamper eller møbler, og derfor skal du i denne henseende have fat i et blødere mundstykke, som skåner dine møbler og lamper.

Du finder også dyser, som kan sætte ekstra tryk på vandet, så du kan spule armaturer, vindueskarme, og dørkarme rene for snavs. Der kan gemme sig utroligt meget snavs på snævre steder, og derfor er det smart at have en smal dyseåbning, som kan nå ind de fleste steder og spule området rent. Dette gør du selvfølgelig også uden brug af hverken farlige kemikalier eller dyre rengøringsmidler.

Stort udvalg af mundstykker til alle Kärcher damprensere

På denne side har vi samlet hele vores brede udvalg af gode og billige mundstykker til alle Kärchers damprensere. Vi har mundstykker til alle følgende modeller:

SC1
SC2
SC3
SC4 
SC5
SC1 EasyFix
SC2 EasyFix 
SC3 EasyFix 
SC4 EasyFix 
SC5 EasyFix

Og du finder hele vores udvalg af mundstykker i varekataloget i toppen af denne side. Ved du præcist, hvilken damprenser du har, så vælger du bare den specifikke damprenser i toppen af siden, og herefter vil du udelukkende blive præsenteret for mundstykker, der passer specifikt til din damprenser.

Vi har altså gjort søgningen super nem for dig, så du aldrig skal være i tvivl om, hvilket mundstykke der passer til netop din damprenser.

Faktisk passer alle mundstykkerne til Kärcher-damprenserne til alle modeller, men vi har alligevel udpenslet hele udvalget til hver enkelt damprenser. På denne måde kan du være 100% sikker på, at mundstykket passer perfekt til netop din Kärcher damprenser.

Mundstykket er enormt vigtigt, når du gør rent med din Kärcher damprenser, da det rigtige mundstykke altid vil løse opgaven hurtigst. Udover mundstykker har vi også klude og mopper til alle Kärcher-damprensere, og disse er mindst lige så vigtige som mundstykket, da en dårlig og slidt klud altid vil resultere i et dårligere (og mere tidskrævende) rengøringsresultat. Du finder hele vores udvalg af mopper og klude til alle Kärcher damprensere her: Mopper & Klude til Alle Kärcher Damprensere.

Gratis fragt, lynhurtig levering & sublim service

Vi bestræber os på at yde den ultimativt bedste online shopping-oplevelse, og derfor tilbyder vi altid fri fragt, så du kan spare alle fragtomkostningerne på din ordre. Denne service tilbyder vi til dig, som gerne vil have den allerbilligste købsoplevelse.

Du kan også vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Dette kan du gøre 365 dage om året, hvilket vil sige, at du kan få dag-til-dag-levering i weekender, ferier og på helligdage.

Vores gode medarbejdere går på arbejde hver eneste dag for at forbedre din købsoplevelse, når du handler her på Evermart.dk.

Har du spørgsmål til din ordre, så kontakt vores søde support-team på [email protected]. De sidder klar ved tasterne og hjælper dig gladeligt videre med din forespørgsel.