Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

Billige Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

Hvis du har de rette mundstykker til din Kärcher damprenser, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange områder i dit hjem, du kan rengøre med din damprenser. Det er super smart, fordi damprenseren er rigtig hurtig til alle slags rengøringsopgaver, men det er også rigtig sundt og billigt, fordi du slipper for at anvende dyre og skadelige rengøringsmidler og kemikalier, som er usunde for dig og din familie. Med en Kärcher SC3 eller Kärcher SC3 EasyFix damprenser kan du altså rengøre næsten hele dit hjem på rekordtid og uden brug af kemikalier - såfremt du har det rigtige udstyr til opgaven, selvfølgelig.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af mundstykker til din Kärcher SC3 damprenser. Alle mundstykkerne har nogle ret specifikkt brugsområder, og hvis du har et par stykker, så kan du virkelig sætte turbo på den ugentlige rengøring (som af uransagelige årsager altid tager længere tid, end hvad sjovt er). 

Vi hader også at gøre rent, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af billige produkter, som kan hjælpe dig med at bruge endnu mindre tid på rengøring, så du i stedet kan bruge tiden til det, du har lyst til.

Hvilke mundstykker har vi?

Vi har for eksempel et super effektivt sæt rundbørster til din SC3 damprenser. Disse er geniale til rengøring af små områder og armaturer, og hvis snavset og skidtet er ekstra stædigt, så skal du bare bruge metal-rundbørsten. Denne kan klare enhver opgave, du måtte kaste efter den.

En grill kan også blive mega beskidt og ulækker, og her kan du selvfølgelig også bruge din Kärcher SC3-damprenser med et metal-børstehoved.

Husk altid at bruge det rigtige mundstykke. Bruger du for eksempel et metal-børstehoved til at pudse dine lamper, så kan du være sikker på, at samtlige lamper i dit hjem vil få nogle grimme fartstriber. Til dette formål kan du med fordel bruge en af vores bløde børsterhoveder, som er meget mere skånsomme.

Vi har også dyser til din damprenser, så du kan sætte endnu mere tryk på vandet og bruge din damprenser som en slags mini-højtryksrenser. Med en Punktdyse får dy en smal dyseåbning, som giver et højt vandtryk, der kan spule små overflader rene. Punktdysen er effektiv til armaturer og vindues- eller døråbninger.

Ud over de ovennævnte mundstykker har vi også en masse andre gode og billige mundstykker til din Kärcher SC3 damprenser. Du kan bare scrolle op herfra og tage et kig i vores varekatalog. Vi har gjort søgningen nem for dig, så du på ingen tid kan finde et mundstykke, der kan hjælpe dig mede at sætte turbo på rengøringen.

Vi forsøger altid at gøre din søgning så nem som muligt, når du står og mangler noget billigt tilbehør til dine elektriske apparater. Derfor har vi oprettet en kategori til hver specifikke damprenser-model, så du udelukkende bliver præsenteret for produkter, der passer specifikt til netop din Kärcher SC3-damprenser på denne side. På denne måde kan du altid være sikker på at vælge det helt rette produkt, når du handler her på Evermart.dk.

Vi har også masser af Billige Klude & Mopper til Kärcher SC3 / SC3 EasyFix.

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller i dag, så pakker og sender vi omgående - også selvom det er ferie, weekend eller helligdag. Vores dygtige folk går på arbejde for at pakke og sende dine ordrer hver eneste dag, så hvis du bestiller i dag, modtager du din pakke allerede i morgen. Vi tilbyder en af de allerhurtigste leveringsservices på markedet, og så kan du faktisk også altid vælge fri fragt, hvis du har lyst til at spare på forsendelsesomkostningerne og gerne venter lidt længere på at modtage din ordre til gengæld.