Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mopper / Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (3)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (3)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (3)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (3)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (3)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (3)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (3)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (3)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (2)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mopper / Klude

Kärcher SC3-damprenseren fjerner effektivt alt skidt og snavs i dit hjem, men for at den kan præstere optimalt, så er det vigtigt, at du bruger 100% funktionelt udstyr som for eksempel en god klud. Her på siden har vi samlet alle vores klude og mopper til din Kärcher SC3 damprenser, så du kan finde nogle nye klude, der kan hjælpe dig med igen at få skinnende rene spejle, klinker, gulve og armaturer.

Kärcher damprenseren gør dit hjem rent uden brug af vaskemiddel eller kemikalier, hvilket i sig selv er ret utroligt. Men for at den har en chance for at gøre dit hjem 100% rent, så er det vigtigt, at du altid giver den de bedste arbejdsbetingelser. Derfor er det især vigtigt, at du husker at udskifte kluden fra tid til anden. Heldigvis har vi stakkevis af billige mopper til din Kärcher SC3 eller SC3 EasyFix på lager. Du finder hele udvalget i toppen af denne side, hvor vi har samlede alle vores billige klude til netop din damprenser. Her kan du lynhurtigt scrolle igennem produktkataloget og vælge det antal klude, du står og mangler. Køber du en pakke med mere end én klud, så sparer du selvfølgelig penge, og derfor anbefales du at gøre dette. Din damprenser skal jo alligevel have skiftet klud mange gange i fremtiden, så hvorfor ikke købe en multi-pak, nu når du alligevel er her?

En ny klud giver bedre resultater

Der er en sammenhæng imellem rengøringskvalitet og kludens alder, når du bruger din Kärcher damprenser. Jo ældre kluden på din maskine er, desto ringere vil den gøre rent - og derfor skal du selvfølgelig huske at udskifte kluden fra tid til anden.

Er din klud ved at nå et punkt, hvor den trænger til udskiftning, så er du dækket ind her på Evermart.dk. Vi har samlet en masse gode tilbud på klude og mopper til din Kärcher SC3-damprenser, og du finder hele molevitten i varekataloget i toppen af denne side.

Er du på udkig efter andet udstyr eller tilbehør til din Kärcher damprenser, så finder du det også her på Evermart.dk. Du skal bare klikke på dette link: Kärcher Damprenser Tilbehør. Herefter vil du blive præsenteret for vores brede sortiment af forskelligt slags udstyr til din damprenser. Du finder alt, hvad du har brug for til din SC3 damprenser her på Evermart.dk!

Du kan selvfølgelig slippe afsted med at vaske dine klude grundigt, når du har brugt dem, men på et tidspunkt vil det være mere optimalt at udskifte dem med nogle nye. Det er svært at sige, hvor ofte du bør gøre dette, men hvis du bruger din damprenser meget, så bør du udskifte kludene tilsvarende.

Billige Kärcher SC 3 EasyFix klude og mopper hos Evermart.dk 

Alle vores Kärcher damrenser produkter er nøje udvalgte, og det vil altså sige, at kvaliteten er helt i top. Samtidig har vi valgt at skrue prisen helt i bund, så du som forbruger får allermest værdi for pengene. Det er både god service og value-for-money - og begge dele elsker vi!

Vi har også masser af Billige Kärcher SC3 / SC3 EasyFix Mundstykker.

Alt til din damprenser

Vi har vitterligt alt, hvad du skal bruge til din Kärcher damprenser. Vi har blandt andet super smarte mundstykker, som kan gøre din daglige rengøring endnu hurtigere og nemmere. Det er super genialt, og du finder hele vores store udvalg af Kärcher SC3-mundstykker lige her: Kärcher SC3 / SC3 EasyFix Mundstykker.

Vi har også tilbehør og udstyr til alle andre Kärcher-damprensere. Dette finder du lige her: Tilbehør til Kärcher Damprensere.

Danmarks bedste leveringsservice

Når du handler her på Evermart.dk, så modtager du din ordre lynhurtigt. Faktisk har vi en af Danmarks hurtigste leveringstider, og hvis du vælger vores drøn-effektiv dag-til-dag-levering, så kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Dette kan du gøre 365 dage om året, fordi vores dygtige folk hver dag pakker og sender dine ordrer afsted - også på helligdage, i weekender og i ferier.

Du får også altid mulighed for at vælge en gratis leveringsløsning, når du handler her på siden. Dette er et tilbud til dig, som gerne vil spare pengene på leveringsomkostninger og derfor gerne venter en smule længere på at få leveret din pakke.