Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Tilbehør

 • Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mopper / Klude

  Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mopper / Klude

 • Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher SC 3 / SC 3 EasyFix Tilbehør

Har du mange blanke overflader såsom vinduer eller spejle, der skal rengøres, så er Kärcher SC3 og Kärcher SC3 EasyFix den perfekte rengøringsmaskine til dit hjem. Med Kärcher SC3 og Kärcher SC3 EasyFix kan du nemt rengøre store og små overflader helt uden brug farlige og skadelige vaskemidler.

Kärcher SC3 fjerner effektivt 99.99% af alle bakterier i dit hjem, og du behøver ikke engang bruge sæbe eller rengøringsmiddel. Kärcher SC3 er en hyper-moderne rengøringsmaskine, som ved hjælp af det rette forhold mellem vandtryk og -temperatur kan rengøre selv de mest snavsede overflader i dit hjem. Du kan for eksempel fjerne kalkpletter eller andet hårdført snavs, som normalt kan være rigtig svært at få vasket rent. Kärcher SC3 er genial til store blanke overflader som vinduer, klinker og spejle, men den er faktisk også rigtig effektiv til rengøring af diverse sanitære apparater og armaturer. Hvis et område er meget tilkalket eller beskidt, så kan du eventuelt lige blødgøre området i et par minutter med eddike eller sæbe og så derefter give det en god tur med din Kärcher SC3 damprenser. Herefter vil det være skinnende rent, det kan du være helt sikker på.

En Kärcher SC3 fylder næsten ingenting, så den kan nemt opbevares i dit hjem. Du finder nemt plads til den i et lille skab eller på en hylde. Du har derfor også god plads til ekstra tilbehør til din Kärcher SC3 damprenser, som vil gøre din ugentlige rengøring endnu nemmere. Rengøring er nemlig ikke verdens fedeste aktivitet (synes de fleste), og derfor er det smart, at der findes diverse former for tilbehør som kan speede din rengøring en smule op.

Leder du efter tilbehør, udstyr eller reservedele til din Kärcher SC3 damprenser, så er du kommet til det helt rigtige sted, for her på siden har vi samlet alt vores udstyr og tilbehør, som passer til Kärcher SC3-damprenseren. Du finder hele udvalget ved at scrolle op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud.

Kärcher SC 3 & SC 3 EasyFix udstyr i banevis

Når vi indkøber produkter, så gør vi det altid med stor omhu. På denne måde kan vi give dig en rigtig billig pris samt sikre dig, at vores produkter altid er i rigtig god kvalitet. Det vil altså sige, at når du handler her på Evermart.dk, så får du rigtig meget for dine penge. Dette gør du, fordi vi brænder for at give dig maksimal value-for-money.

Vores Kärcher SC3 og SC3 Easyfix-tilbehør er selvfølgelig også super billigt, men kvaliteten er altså stadig helt i top, selvom vi har presset prisen helt i bund. Du kan selv scrolle op herfra og se hele vores udvalg, og hvis du mangler noget til din damprenser, så kan du jo prøve at bestille og se med egne øjne, at vores produkter virker super godt.

Hvis du mangler en klud eller et mundstykke til din Kärcher SC3 damprenser, så har vi lavet to kategorier til formålet. Begge dele finder du allerøverst på siden, og du klikker dig altså bare ind i kategorierne, og så vil du udelukkende blive præsenteret for enten klude eller mundstykker, som passer til din damprenser.

Vi har gjort søgningen super nem for dig, og det har faktisk aldrig været hurtigere, nemmere eller billigere at finde sit rengøringstilbehør online før.

For at rengøre optimalt er det vigtigt, at du har det optimale udstyr, og her er både moppen og munsttykket enormt vigtigt. En slidt og gammel klud rengør ikke lige så effektivt som en ny, og derfor finder du nye og billige klude til din Kärcher SC3 damprenser lige her på siden. Du finder også en masse smarte mundstykker, som er udviklet og designet til at hjælpe dig med at gøre rent endnu mere effektivt. Find kategorierne i toppen af siden eller lige her:

Kärcher SC3 / SC3 EasyFix Mundstykker
Kärcher SC3 / SC3 EasyFix Klude / Mopper

Vores priser er altid enormt lave, og så har vi også arbejdet intensivt på at skabe en hjemmeside, som er nem for dig at navigere på. Det er derfor, vi har lavet specifikke kategorier til hver enkel Kärcher SC3-damprenser i stedet for at samle dem i en stor gruppe. På denne måde kan du altid vælge produkter, som specifikt er navngivet til din damprenser, og derfor kan du altid være 100% sikker på at få den rigtige vare, når du handler her på Evermart.dk.

Fri fragt og lynhurtig levering

Vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag-levering på alle ordrer, så hvis du vælger dette, kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Derudover har du også altid mulighed for at vælge gratis fragt, når du handler her på Evermart.dk.

Vores leveringsservice er en af Danmarks bedste og hurtigste, og vi håber selvfølgelig, at du vil benytte dig af den.

Giv også gerne din mening til kende ovre på vores Trustpilot-side. Her har tusindvis af glade kunder allerede givet os en 5-stjernet anmeldelse.’

Hvis noget er galt med din ordre, så kontakter du bare vores søde support-team på [email protected]. De sidder klar ved tasterne, og de kan hurtigt hjælpe dig videre. Husk altid at skrive dit ordrenummer, når du kontakter dem. På den måde kan de hjælpe dig meget hurtigere.