Tilbehør til Damprenser

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Damprenser

Med en damprenser har du mulighed for, at rense i dybden helt uden brug af farlige og stærke kemikalier. En damprenser er altså den miljørigtige løsning, samtidig med at den også er meget sundere for dit eget helbred. Selvom der ikke bruges kraftige kemikalier ved rengøringen med en damprenser, kan du være sikker på at bakterierne dør alligevel. En damprenser fjerner nemlig 99.99% af alle bakterier på grund af dampen. En damprenser kan klare rengøringen mange forskellige steder. Du kan f.eks bruge damprenseren på badeværelset til at fjerne kalkaflejringer og fastgroede sæberester. Du kan bruge damprenseren i bilen, til at fjerne skimmelsvamp og faktisk også til at stryge dit tøj. En damprenser har altså ikke kun en funktion, men mange forskellige muligheder for rengøring af diverse gulve, rum og ja sågar tøj. Hemmeligheden bag at damprenseren gør så godt ren, er faktisk ikke så hemmelige - det er nemlig bare kombinationen af dampen og den varme temperatur der gør, at en damprenser kan gøre så godt rent helt uden brug af kemikalier. 

For at det fulde udbytte ud af din damprenser, skal du selvfølgelig have det helt rigtige tilbehør. Netop tilbehør til damprenser er hvad du finder her på siden. Vi har opdelt vores tilbehør efter specifikke modeller af damprensere, for at gøre det nemmere for dig, at få fat i det helt rigtige tilbehør til din damprenser. Selvom forskellige damprenseren måske bruger samme tilbehør kan det være en jungle at finde ud af selv, derfor skal du blot her på siden finde netop den damprenser du har og så ved du, at det tilbehør du ser passer til lige præcis din damprenser. Hos Evermart sørger vores indkøbere altid for, at skaffe de bedste produkter til den billigste pris. Det gør de for at vores kunder kan få kvalitetsvarer, uden det behøver at koste en formue. Det gør sig selvfølgelig også gældende ved vores damprenser tilbehør. Du finder derfor billigt damprenser tilbehør her på siden, uden du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Med det rigtige damprenser tilbehør bliver rengøringen til en leg. Med det rigtige tilbehør til damprenser skal du nemlig ikke selv lægge kræfter eller specielt meget tid i rengøringen. Meget af arbejdet ved rengøringen klarer damprenseren nemlig helt selv. 

Der er forskelligt tilbehør til damprenseren du får brug for. Af populært tilbehør er det værd at nævne mundstykker. Når du skal gøre rent med din damprenser er det nemlig vigtigt, at du vælger det rigtige hoved for at få den mest optimale rengøring. Der kan være forskel på hvilket damprenser mundstykke du bruger i bilen og det du bruger på badeværelset. De forskellige børstehoveder og mundstykker til damprenseren hjælper dig med at rengøre diverse områder ordentlig og helt i dybden, så du er sikker på at du får alle bakterier og alt skidt og snavs væk. Hos Evermart har vi et større udvalg af forskellige damprenser mundstykker til forskellige mærker af damprensere. Vi har blandt andet et stort udvalg af mundstykker til diverse Kärcher damprenser maskiner.

Udover at mundstykker er en essentiel del af tilbehør til damprenseren er mopper og klude lige så vigtigt. Ligesom med mundstykkerne skal du også have de rigtige klude og nok af dem, for at kunne få det fulde udbytte ud af din rengøring. Dampmopper kommer i forskellige afskygninger alt efter hvad du skal gøre rent. Det kan f.eks være velour klude, poleringsklude, mikrofiberklude og lignende. Find alle vores klude og mopper til Kärcher-damprensere her.

Ovenfor kan du klikke dig ind på den netop det mærke din damprenser er fra. Når du har klikket dig ind på den model af damprenser du har, finder du tilbehør der passer til lige nøjagtigt den damprenser du er den heldige ejer af. Så rul endelig op herfra og find din damprenser i kategorierne herover.