Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC1 (6)
 2. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (6)
 3. checkmark
  Kärcher SC2 (6)
 4. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (6)
 5. checkmark
  Kärcher SC3 (6)
 6. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (6)
 7. checkmark
  Kärcher SC4 (6)
 8. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (6)
 9. checkmark
  Kärcher SC5 (6)
 10. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (6)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Gul (1)
 3. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

Har du en Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix damprenser som en fast del af din rengøringsrutine? Så er du landet på den helt rigtige side. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af Kärcher SC 1 og Kärcher SC 1 Easy Fix mundstykker. Kärcher SC 1 er en håndholdt damprenser, som er perfekt til den hurtige og nemme rengøring. Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix gør det blandt andet utrolig godt som hjælp til rengøringen på  komfuret, armaturer, klinker, emhætter og lignende. Med forskellige børstehoveder og mundstykker har du mulighed for, at få børster der passer til mange forskellige overflader og rum. Skal du f.eks fjerne genstridigt kalk eller snavs fra fugerne på dine badeværelsesfliser kan det være praktisk at have et lille mundstykke til Kärscher SC 1 / SC 1 EasyFix, som kan komme ind i de smalle fuger. Skal du rengøre fastgroet snavs på overflader der ikke er sarte, som f.eks din grill, kan et mundstykke med et hårdt børstehoved være det mest optimale. Med andre ord får du altså mest muligt ud af din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix hvis du har de helt rigtige mundstykker. Med de rigtige Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix mundstykker er der uendelige af muligheder med damprenseren. Du kan rengøre de fleste rum og overflader i hjemmet, hvis du blot har det nødvendige mundstykke. 

Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix rundbørster

Der findes mange forskellige mundstykker til Kärcher, men blandt de populære er de såkaldte rundbørster. Disse mundstykker er runde børster i forskellige størrelser, som hver især har mange forskellige anvendelsesområder. Med en lille rundbørste for enden af din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix kan du f.eks komme godt ind i fuger og et lidt større børstehoved kan du nemt rengøre armaturer og lignende. Med gode rundbørster til din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix kan du nemt fjerne vanskeligt snavs, som f.eks kalk, fedt og sæberester.

I udvalget af mundstykker til Kärcher SC 1 / SC 1 Easyfix damprenser finder du blandt andet rundbørster i messing. Børster i messing er til overflade der ikke er særlig sarte. Du kan f.eks slet ikke bruge en messing mundstykke på din kogeplade - det vil give en masse ridser! Tilgengæld er rundbørsterne i messing virkelig praktiske til at gøre din grillrist rent. Det skal altså være på ikke-sarte overflader, som ikke vil blive ødelagt af denne type børste. 

Passer Kärcher SC 1 mundstykkerne til andre Kärcher modeller?

Det korte svar er ja! Mange af mundstykkerne til Kärcher SC 1 passer nemlig også til andre modeller. Det er smart at du kan bruge de samme mundstykker til flere modeller af to årsager. Har du f.eks andre modeller end blot den kompakte og håndholdte Kärcher SC 1 kan du dele mundstykkerne med den eller de andre modeller du også har i hjemmet. Det har også den fordel at hvis du en dag skifter din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix ud til en nyere eller anden Kärcher damprenser, har du allerede mundstykker som du kan bruge til din nye damprenser.

Hos Evermart har vi alligevel delt vores Kärcher mundstykker op efter model, så det bliver nemt at finde lige præcis de mundstykker der passer til den model man har. Det er nemlig ikke alle damprenser mundstykker der passer til alle Kärcher damprensere. Har du en Kärcher SC 1 eller Kärcher SC 1 EasyFix kan du blot scrolle op herfra, så er du nemlig sikker på at alle de mundstykker og børster du finder passer til lige præcis Kärcher SC 1 og Kärcher SC 1 EasyFix. 

Vi har også masser af Billige Klude & Mopper til Kärcher SC1 / SC1 EasyFix.