Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mopper / Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (1)
 3. checkmark
  Kärcher SC2 (1)
 4. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (1)
 5. checkmark
  Kärcher SC3 (1)
 6. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (1)
 7. checkmark
  Kärcher SC4 (1)
 8. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (1)
 9. checkmark
  Kärcher SC5 (1)
 10. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mopper / Klude

Har du Kärcher SC 1 eller SC 1 EasyFix er du landet på den helt rigtige side. Lige her på siden finder du nemlig Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix mopper og klude. Selvom der fulgte en eller flere klude med til din Kärcher SC 1 damprenser er det nemlig langt fra sikkert, at du har nok i disse. Mopperne og kludene til Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix kan nemlig vaskes i vaskemaskinen og det er derfor ikke underligt hvis dine klude er til vask, lige når du har brug for dem - hvis du altså ikke har nok af dem! Har du nok Kärcher SC 1 / EasyFix klude og mopper, er du sikker på, at du kan gøre rent lige når der er brug for det eller lige når du har tid og lyst. 

Det smarte ved netop Kärcher SC 1 og Kärcher SC 1 EasyFix er, at du kan sætte forskellige klude og mopper på alt afhængig af hvad du skal gøre rent. Skal du f.eks gøre spejle, glas, komfur eller lignende overflade rene, er det vigtigt at have den rigtige klud til formålet. Til Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix finder du blandt andet klude der er egnede til mund håndstykket. Med en Kärcher SC1 mikrofiber klud kan du løsne og opsamle snavs fra hårde overflader, så du opnår en utrolig grundig rengøring af området.

Hvis du skal rengøre dine gulve med din Kärcher SC 1 EasyFix får du brug for gulvklude. Ligesom når du gør gulvet rent på gammeldags maner, skal forestille dig det samme når du gør gulvet rent med din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix. Forskellen er bare at du ikke skal bruge tid på at blande en spand med vand og vride kluden op heri - med andre ord er gulvvasken langt nemmere med en Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix damprenser. Desuden får du også en utrolig ren overflade, Kärcher SC 1 / SC1 EasyFix fjerner nemlig 99.99% af bakterierne. Det er kombinationen af trykket og temperaturen der gør, at Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Når du skal have kluden af din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix er det en god idé, at træde den af med foden - kluden kan nemlig godt være ekstrem varm lige efter brug og på denne måde undgår du berøring med de varme klude. Faktisk sidder der et lille mærke på kludene som er beregnet til, at du sætter foden herpå når kluden skal af damprenseren. Kärcher SC 1 EasyFix klude er både nemme og hurtige at trykke fast på mundstykket.

Genanvendelige Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Klude
Kärcher SC 1 / SC 1 Easyfix er en miljørigtig beslutning, fordi der er et lavt vandforbrug samtidig med, at du ikke behøver at bruge rengøringsmidler fyldt med kemikalier. Derfor er de Kärcher SC 1 EasyFix klude du finder her på siden naturligvis også genanvendes. Du kan nemlig bare smide dine brugte Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix klude i vaskemaskinen og så er de så klar som nye igen bagefter. De klude og mopper til Kärcher SC 1 / SC 1 Easyfix du finder her på siden har en lang levetid og kan vaskes igen og igen. 

Få pakkerabat når du køber flere Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mopper / Klude

Her på siden vil du også opdage, at du også kan købe vores samlede pakketilbud med Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix mopper og klude. Du kan f.eks købe pakker med 3 stk. klude til en super skarp pris. Det kan være praktisk, at have ekstra klude til Kärcher SC1 EasyFix liggende derhjemme på lager, så du ikke behøver at tænke over om du skulle løbe tør for klude eller hvis du har nogen til vask. Det kan være frustrerende at stå midt i rengøringen og se at gulvet ikke bliver ordentlig rent, fordi det er tid til nogle nye klude.  Køber du vores Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix klude i pakker er der desuden mange penge at spare. Vi tilbyder nemlig en god pakkerabat, når du køber mere end én Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix moppe eller klud. 

Vi har også masser af Mundstykker til Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix.