Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Tilbehør

  • Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mopper / Klude

    Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mopper / Klude

  • Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

    Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Mundstykker

Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix Tilbehør 

Kärcher SC 1 er en kompakt håndholdt damprenser, som er både let at holde ved og praktisk at opbevare. Den lille håndholdt Kärcher SC 1 damprenser har en tankvolumen på 0.2 liter, hvilket svarer til at den kan rengøre 20 kvadratmeter pr tank. Hvis du skal rengøre et større areal, kan du sagtens løbende fylde mere vand på damprenseren. Kärcher SC 1 varmer op på blot 3 minutter, så du skal ikke vente lang tid fra beslutningen om at gøre rent, til du kan komme i gang. Med Kärcher SC 1 eller Kärcher SC 1 EasyFix behøver du bruge rengøringsmiddel og rengøringen bliver derfor helt fri for skadelige kemikalier. Det er både bedre for din egen sundhed, men også langt bedre for miljøet. Trykket og temperaturen i Kärcher SC 1 damprenseren gør, at den kan gøre rent helt uden kemikalier, og så fjerner den endda 99.99% af alle bakterier - så der er altså ingen grund til, at tvivle på Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix på trods af dens størrelse. Dampen fra Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix kan nemlig fjerne selv det mest genstridige skidt og kalkaflejringer. 

Grundet størrelsen på SC 1 damprenseren er den især effektiv til rengøringen af badeværelser og køkkener. Det kompakte design på Kärcher SC 1 modellen gør den nem at både opbevare, men også til at hive frem til den spontane rengøring. Det kræver nemlig ikke det store arbejde, at få gang i den lille SC 1 damprenser. Er køkkenvasken eller komfuret beskidt? Det kan Kärcher SC 1 damprenseren klarer på ingen tid. Dampen sørger for at Kärcher SC 1 ikke efterlader snavs, kalk, fedt efter den har kørt hen over - i stedet efterlader Kärcher SC 1 damprenseren dine fliser, komfurer, armaturer og emhætter skinnende rene. 

Hvis du har en Kärcher SC 1 eller en SC 1 EasyFix damprenser, er du havnet på den helt rigtige side! Kärcher SC 1 og Kärcher SC 1 EasyFix er samme damprenser, men ved SC 1 EasyFix modellen får du udstyr med til også at kunne rengøre gulvet. Har du en Kärcher SC 1 EasyFix damprenser følger der nemlig også et forlængerrør, mundstykke og en gulvklud med. Uanset om du har Kärcher SC 1 eller Kärcher SC 1 EasyFix modellen har vi tilbehøret lige her på siden! Når du først har anskaffet dig din Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix skal du naturligvis også have det rigtige tilbehør og udstyr, så du får det mest mulige ud af din Kärcher SC 1 damprenser samt at rengøringen i alle rum er i top. Hos Evermart sørger vores indkøbere altid for, at købe billigt tilbehør ind, så vores kunder kan få den bedste pris - og det gør sig også gældende for vores Kärcher SC 1 og Kärcher SC 1 EasyFix tilbehør. Selvom mange af Kärcher damprensere bruger samme tilbehør, har vi her på siden delt det op efter modeller, så du er sikker på at du får noget Kärcher tilbehør der passer til lige præcis den model du har. Her på siden er det altså tilbehør til Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix, så hvis du har en af de to modeller, er det altså den helt rigtige side du er landet på.

Som nævnt er det altså her du finder tilbehør til din Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix damprenser. På siden finder du blandt andet et bredt udvalg af mopper / klude og mundstykker til Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix. Det kan være praktisk at have flere end blot én enkelt klud eller moppe til din Kärcher SC 1 damprenser. Har du kun en enkelt klud kan du risikere at kluden er til vask, lige som du har brug for den. Med flere ekstra klude i dit Kärcher SC 1 tilbehørs udvalg er du sikker på, at du altid kan gøre rent lige når du har brug for det. Som nævnt finder du altså også forskellige Kärcher SC 1 og SC 1 EasyFix mundstykker. Med de rigtige mundstykker får du det mest optimale ud af din rengøring. På siden finder du mundstykker til forskellige formål, som f.eks til gulvet, til de små sprækker og mindre overflader. Har du det rigtige tilbehør til din Kärcher SC 1 eller Kärcher SC 1 EasyFix bliver rengøringen let som en leg. Med en Kärcher SC 1 damprenser behøver du heller ikke selv lægge specielt mange kræfter i rengøringen, du skal nemlig ikke bruge kræfter på at skrubbe og skure - Kärcher SC 1 damprenseren klarer nemlig det hårde arbejde for dig. Scroll op herfra og klik dig rundt i kataloget med Kärcher SC 1 / SC 1 EasyFix tilbehør og se om der ikke skulle være noget du skal have med til din damprenser. Du kan også klikke dig ind på enten mopper / klude eller mundstykker, hvis du allerede nu ved hvad du er på jagt efter til din Kärcher SC 1 eller SC 1 EasyFix.