Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Tilbehør

 • Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mopper / Klude

  Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mopper / Klude

 • Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Tilbehør

Hvis du gerne vil skære ned på dit forbrug af vaskemidler og skadelige kemikalier, så skal du prøve Kärcher SC4-damprenseren, som er en suveræn rengøringsmaskine, der kan varetage enhver rengørings i hjemmet uden brug af hverken vaskemidler eller kemikalier.

Faktisk er der rigtig mange gode grunde til at holde op med at bruge kemikalier i rengøringen. Den første grund er selvfølgelig, at kemikalier kan være skadelige overfor mennesker, og så kan kemikalier også gøre skade på de ting, som du gør rent.

Derudover er det rigtig dyrt at købe vaskemidler og kemikalier, da det er specialfremstillede varer, som skal godkendes på alle led og kanter. Kan du derfor helt holde op med at bruge vaskemidler i din husholdning, så kan du altså spare enormt mange penge hvert eneste år. De penge kan du så bruge på noget andet og sjovere, som ikke er rengøring.

Det er dog vigtigt at huske på, at når du gør rent uden vaskemiddel med din Kärcher SC4-damprenser, så er det super vigtigt, at du husker at bruge godt og velfungerende udstyr og tilbehør, så din damprenser kan give dig skinnende rene overflader ved hver eneste rengøring. Har du for eksempel aldrig skiftet kluden på din SC4-damprenser, så er det helt sikkert ved at være på tide, da den gammel og slidt klud resulterer i dårligere og mere ineffektiv rengøring.

Her på Evermart.dk finder du heldigvis et stort udvalg af billige og gode klude og mopper til din damprenser, så du hurtigt kan sætte turbo på din rengøring igen. Du finder også et bredt udvalg af smarte mundstykker, som er udviklet og designet til specifikke rengøringsopgaver i hjemme. Begge dele har vi masser af her på siden; du scroller bare op herfra og kigger i vores varekatalog, som indeholder masser af gode tilbud på tilbehør til din Kärcher SC4 eller Kärcher SC4 EasyFix damrenser.

Kvalitetsprodukter en masse

Vi gør os altid umage, når vi skal finde nye produkter til vores sortiment, og derfor vælger vi kun de allerbedst leverandører, så du altid er sikker på at få et rigtig godt produkt, når du handler her på siden.

Derudover har vi også valgt at skrue vores priser helt i bund, så du ikke bare får et godt produkt, men også et godt produkt til en super skarp pris. Vi brænder for at give dig endnu mere value-for-money, når du handler på nettet, og derfor kombinerer vi gode produkter med gode priser, så du altid får allermest værdi for dine penge, når du handler her på Evermart.dk

Er du i markedet efter tilbehør til din Kärcher damprenser, så er du altså kommet til det helt rette sted, for i toppen af denne side finder du alt vores tilbehør, der passer perfekt til din Kärcher SC4-damprenser. Vi har gjort søgningen så nem for dig som overhovedet muligt ved at oprette en kategori til alle Kärchers respektive damprensere. På denne måde er du altid sikker på at vælge et produkt, som passer specfikt til din Kärcher damprenser.

Det har aldrig været hurtigere, nemmere eller billigere at finde udstyr og tilbehør til sin damprenser!

Herunder kan du vælge imellem vores to kategorier af tilbehør til din Kärcher SC4 damprenser:

Kärcher SC4 / SC4 EasyFix Mundstykker
Kärcher SC4 / SC4 EasyFix Klude / Mopper

Du klikker bare på en af ovenstående links, og herefter vil du udelukkende blive præsenteret for enten mundstykker eller klude, der passer helt perfekt til din Kärcher SC4.

Vi har som sagt gjort søgningen så nem for dig, at det kun tager dig få sekunder at finde det tilbehør, der passer perfekt til din damprenser.

Bestil i dag - modtag i morgen

Når du har valgt det tilbehør til din Kärcher SC4, som du står og mangler, så går du bare til kassen og gennemfører din ordre. Her kan du vælge imellem flere forskellige fragtløsninger. Vælger du vores dag-til-dag-levering, så pakker og sender vi omgående, så din ordre allerede er fremme hos dig i morgen. Denne service tilbyder vi 365 dage om året, så du får mulighed for at bestille med vores lynhurtige dag-til-dag-levering 365 dage om året (også i weekender, ferier og på helligdage).

Vil du hellere spare alle fragtomkostninger, så har du også altid mulighed for det, når du handler her på hjemmesiden. Dette er en service  til dig, der gerne venter lidt længere på at modtage din pakke for til gengæld at spare alle fragtomkostningerne.

Vi håber, at du vil benytte dig af vores fremragende leveringsservice - den er her for din skyld!

Giv også gerne din mening til kende inde på vores Trustpilot-side, som allerede indeholder tusindvis af 5-stjernede anmeldelser fra vores mange glade kunder. Faktisk er vores kunder så tilfredse, at vores Trustscore er 5-stjernet. Det er den højeste score, man kan få, og det betyder, at vores kunder stoler rigtig meget på os.