Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mopper / Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (3)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (3)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (3)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (3)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (3)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (3)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (3)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (3)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (2)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 4 / SC 4 EasyFix Mopper / Klude

Kärcher SC4 er en rigtig smart rengøringsmaskine, som hjælper dig med rengøring i hjemmet. Med en Kärcher SC4 damprenser kan du nemt rengøre store og små overflader, og det tager meget kortere tid, end hvis du gjorde det manuelt. For at din damprenser skal fungere optimalt, så er det vigtigt, at du har det rette udstyr og tilbehør til den. Her på siden finder du klude og mopper til din Kärcher SC4 eller Kärcher SC4 EasyFix, og vi har skruet priserne helt i bund, så du kan få fat i nogle super gode klude til næsten ingen penge. Du kan bare scrolle op herfra og kigge igennem vores varekatalog, som indeholder masser af gode tilbud på gode og billige klude og mopper til din damprenser. Mangler du bare en enkelt klud, så finder du selvfølgelig det, men hvis du er lidt smart, så køber du flere klude på én gang for at spare nogle penge - og så har du klude til din damprenser til det næste lange stykke tid. Vi har både separate klude og klude i pakker, og hvis du køber dine klude i en pakke, så sparer du penge.

Derfor skal moppen skiftes

Én af de allervigtigste rengøringsartikler er en klud. Kluden kan bruges til vitterligt alle rengøringsopgaver i hjemmet, og den er super praktisk og ikke mindst billig. Fordi kluden er så vigtig i rengøring generelt, så er den selvfølgelig også super vigtig, når du gør rent med din SC4-damprenser. Derfor - er kludene til din damprenser ved at være slidte, så er det på høje tide, at du får dem skiftet ud. Der er nemlig en sammenhæng mellem en ringe klud og ringe rengøringskvalitet, hvilket vil sige, at en dårlig klud simpelthen gør dårligt rent.

Heldigvis er det easy peasy at finde nye og billige mopper til din damprenser her på Evermart.dk. Vi har gjort søgningen super nem for dig; det eneste du skal gøre er at scrolle op herfra og kigge i vores varekatalog, som indeholder masser af gode tilbud på mopper til din Kärcher damprenser.

Udover mopper til din damprenser har vi også en masse andet tilbehør til Kärcher damprensere. Dette finder du lige her: Kärcher Damprenser Tilbehør.

Hvor ofte skal moppen skiftes?

Der findes ingen generelle retningslinjer for, hvornår det er mest optimalt at udskifte kluden på din Kärcher SC4-damprenser, men hvis du bruger din damprenser meget, så skal du selvfølgelig udskifte til tilbehør tilsvarende. Rengøringsartikler er slitage-varer, som aldrig holder evigt, og derfor vil du altid være nødt til at finde noget nyt fra tid til anden. Heldigvis har vi masser er godt og billigt rengørings-tilbehør her på Evermart.dk, så du hurtigt kan finde noget nyt tilbehør og komme i gang med rengøringen igen.

Altid gode priser

Ligesom alle vores andre produkter er vores Kärcher SC4 damprenser-produkter nøje udvalgte, så du altid er sikret en rigtig høj kvalitet, når du handler her på Evermart.dk. Derudover har vi valgt at skrue prisen helt i bund, så du faktisk også altid får allermest value-for-money, når du handler her hos os.

Alt til alle damprensere

Vi lagerfører et bredt sortiment af diverse tilbehør til damprensere. Udover tilbehør til din Kärcher SC4-damprenser har vi også tilbehør til alle andre Kärcher-damprensere.

Hvis du vil sætte endnu mere turbo på din rengøring, så bør du helt sikkert kigge på vores smarte mundstykker til din Kärcher-damprenser. Du finder alle vores mundstykker lige her: Mundstykker til Kärcher SC4 / SC4 EasyFix.

Med et godt udvalg af mundstykker kan du rengøre endnu mere effektivt, fordi vores mundstykker er fremstillet til at klare specifikke rengøringsopgaver, som ofte tager lang tid, hvis man ikke har et mundstykke til opgaven.

Bestil i dag - modtag allerede i morgen

Hvis du bestiller i dag, så pakker og sender vi din ordre med det samme, så du modtager din pakke allerede i morgen. Vores ordre-ekspedition er lynhurtig, og det resulterer i, at vi kan tilbyde en af Danmarks bedste leveringsservices. Du kan benytte dig af vores lynhurtige levering ved at vælge dag-til-dag-levering, når du går til kassen.

Du kan også altid vælge fri fragt på din ordre, når du handler her på Evermart.dk. Dette er et tilbud til dig, som gerne vil spare penge på fragtomkostningerne ved at vente en smule længere på at få leveret din pakke.