Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Tilbehør

 • Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mopper / Klude

  Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mopper / Klude

 • Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Tilbehør

Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix er en kompakt damprenser, som er en af Kärchers intuitive basismodeller med de vigtigste funktioner. Kärcher SC 2 og SC 2 EasyFix  er den perfekte damprenser til effektiv rengøring af vinduer, spejle. bad og gulv - og så er det altså helt uden skrappe rengøringsmidler. Men hvordan bliver dit hjem rent og bakteriefrit blot ved hjælp af Kärcher SC 2? Vi kan godt forstå hvis du undrer dig. Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix fjerner nemlig 99.99% af husholdningsbatterier uden du behøver sæbe eller andet rengøringsmiddel. Det er kombinationen mellem trykket og temperaturen fra damprenseren der gør, at Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix er genial til rengøringen. Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix kan selv fjerne genstridige kalk og sæberester på f.eks badeværelsesfliser og armaturer. Har du et sted med virkelig slem kalk, anbefales du at du lige dupper det med eddike og lader det trække i 5 minutter før du starter rengøringen med din Kärcher SC 2.   

Kärcher SC 2 minder om en lille støvsuger i udformningen, men fylder ikke meget at have opbevaret i kosteskabet eller lignende. Når du køber din Kärcher SC 2 / SC2 EasyFix damprenser medfølger der en smule tilbehør, men det er ikke sikkert at det er nok tilbehør til dig, for at få det fulde udbytte og rengørings resultat med din Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix. Hvis det er tilfældet for dig, er du altså havnet på den helt rigtige side. Her på siden finder du nemlig en masse praktisk og billigt tilbehør til netop Kärcher SC 2 og Kärcher SC 2 EasyFix. 

Stort udvalg af Kärcher SC 2 & SC 2 EasyFix tilbehør

Vores indkøbere gør meget for at skaffe billige, men samtidig gode produkter til vores kunder. Det gør sig selvfølgelig også gældende her i vores tilbehør til Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix kategori. Du finder derfor utrolig billigt Kärcher SC2 tilbehør, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet et stort udvalg af forskelligt tilbehør, som kan gøre din rengøring endnu nemmere og mere effektiv. Med det rigtige Kärcher SC2 tilbehør får du en fuldendt rengøring og et skinnende hjem.

Som nævnt har vi altså et stort udvalg af forskelligt Kärcher SC 2 og SC2 EasyFix tilbehør, men der er to ekstra populære tilbehørsdele til Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix. Der er her tale om mopper / klude og mundstykker. Disse to har fået deres egne underkategorier, så du nemmere kan komme direkte ind til både Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix mundstykker og Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix klude. Hvis du gerne vil se hele udvalget af Kärcher SC2 og SC2 EasyFix tilbehør scroller du også blot op herfra, så kan du nemlig klikke dig rundt i kataloget og se hele udvalget af Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix tilbehør. 

Som nævnt er mopper og klude altså særlig populært, når vi snakker om tilbehør til Kärcher SC 2 og SC 2 Easyfix. Det er en god idé at have ekstra klude liggende derhjemme, så du altid kan gøre rent lige når det passer dig og hvis der spontant opstår et behov for en gulvvask eller lignende. Har du ikke nok Kärcher SC 2 klude kan du risikere, at de klude du har er til vask, når du skal bruge dem. Med ekstra klude på lager til din Kärcher SC 2  / SC 2 EasyFix damprenser kan du gøre rent, lige når det passer ind i dit program. 

Foruden klude og mopper til Kärcher SC 2 / SC 2 Easyfix er mundstykker i alle afskygninger også super populære og i høj kurs. Med de rigtige mundstykker kan du komme til alle steder, som f.eks i mindre fuger på badeværelset eller grillristen. Kärcher SC 2 damprenseren kan gøre rent langt de fleste steder og med forskellige mundstykker er du sikker på, at du får en super effektiv rengøring. Vil du se vores udvalg af Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix mundstykker kan du klikke lige her. 

Køb Kärcher SC 2 tilbehør billigt hos Evermart

Hele udvalget af Kärcher SC 2 tilbehøret er at finde lige herover. Selvom flere af Kärchers damprensere bruger samme tilbehør, har vi her på siden valgt at opdele det efter modeller, så du er helt sikker på at du får noget tilbehør der passer til præcis den Kärcher damprenser du har. Her på siden er det altså Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix der er i fokus. Scroll endelig op herfra og klik dig rundt i udvalget af Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix tilbehør og se om der ikke skulle være noget tilbehør du har brug for, for at fuldende din rengøring med din Kärcher SC 2 damprenser. Alt vores tilbehør er billigt, samtidig med at du kan købe meget af vores Kärcher SC 2 / SC EasyFix tilbehør i pakkeløsninger, hvor der er endnu flere penge, at spare.