Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mopper / Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (3)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (3)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (3)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (3)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (3)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (3)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (3)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (3)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (2)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix Mopper / Klude

Med en Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix damprenser bliver dit hjem skinnende rent samtidig med, at 99.99% af bakterierne bliver fjernet. Alt det her klarer Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix helt uden rengøringsmidler. Hele ideen bag en damprenser er nemlig, at rengøringen kun udføres ved hjælp af vand. Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix varmer vandet op til rigtig høje temperaturer og det kombineret med trykket af dampen gør, at Kärcher SC 2 efterlader dine overflader helt rene og helt uden brug af kemikalier. Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix er altså det miljøbevidste valg, men rent helbredsmæssigt for dig og din husstand er det også en suveræn løsning at kunne gøre rent helt uden skrappe rengøringsmidler.

Du skal altså ikke længere bruge penge på rengøringsmidler hvis du har en Kärcher SC2 / SC2 EasyFix damprenser, men der er dog stadig noget tilbehør du skal have i orden, for at få det bedst mulige udbytte og resultater fra din Kärcher SC 2 og SC 2 EasyFix. En vigtig udstyrs del til din damprenser er klude og mopper. For at få en optimal og effektiv rengøring skal du have gode kluder og mopper, som hjælper din Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix damprenser godt på vej. 

Effektiv rengøring med nye Kärcher SC 2 EasyFix klude og mopper

Når du skal rengøre de forskellige rum og overflader i dit hjem med Kärcher SC 2 får du det bedste resultatet hvis du har de nødvendige klude - og så er det naturligvis også vigtigt, at dine klude ikke er slidte. Det kan være en god idé, at få kludene udskiftet fra tid til anden, men hvor tit kludene og mopperne til Kärcher SC 2 skal udskiftes, er en personlig vurdering. Du vil dog kunne se på overfladerne efter en rengøring om du trænger til at få udskiftet dine klude. Det er spild at tid at rengøre overflader med slidte klude, da du langt fra får det resultatet som Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix rent faktisk kan levere, hvis blot der er de rigtige klude og mopper tilgængelig. 

Billige Kärcher SC 2 EasyFix klude og mopper hos Evermart.dk 

Her hos Evermart finder du billige genanvendelige klude til Kärcher SC 2 damprenser, så du altid er sikret en perfekt rengøring. Vores indkøber gør meget, for at skaffe billige og gode produkter til vores kunder og det er helt sikkert også tilfældet med mopper og kludene til Kärcher SC 2 og SC 2 EasyFix. Kludene du finder her på siden er genanvendelige, hvilket vil sige at du kan vaske dem i vaskemaskinen igen og igen. Det er svært at sætte tid på, hvor længe kludene holder, da det afhænger af hvor meget du bruger dem og hvor ofte du vasker dem. I udvalget af klude til Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix finder du både mikrofiber klude som er gode til overflader som komfur, spejle og lignende og så finder ud også gulvmopper, som selvfølgelig er designet til at bruges til gulvvasken. Når du skal have gulvmoppen af din Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix, er det en smart trick at sætte foden på det mærke (mærket med et fodaftryk) der sidder på gulvmoppen. Moppen er nemlig utrolig varm lige efter brug og det kan gøre ondt at komme i direkte berøring med de varme klude. Når du skal have en ny klud eller moppe fast på din Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix er det super nemt og hurtigt at trykke den fast på mundstykket. 

Vi har også Billige Mundstykker til Kärcher SC2 / SC2 EasyFix.

Køb flere Kärcher SC 2 EasyFix klude og få pakkerabat

Hvis du gerne vil spare endnu flere penge, skal du have fat i vores Kärcher SC 2 / SC 2 EasyFix pakkeløsninger! Vi sælger nemlig flere af kludene i pakker af 3 stk, hvor der er en god pakkerabat sat på. Køber du flere klude har du også altid klude på lager, så du hurtigt kan skifte klud hvis der skulle blive brug for det. Uanset hvilke og hvor mange klude og mopper du har brug for til din damprenser, så finder du hele udvalget ved at scrolle op herfra.