Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Tilbehør

 • Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mopper / Klude

  Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mopper / Klude

 • Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mundstykker

  Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (11)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (11)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (11)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (11)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (11)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (11)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (11)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (11)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (8)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (8)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gul (1)
 4. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Tilbehør

Tænk hvis du hurtigt og nemt kunne rengøre alle overflader i dit hjem helt uden brug af farlige kemikalier og dyre vaskemidler; det ville jo være helt idéelt! Og så er det faktisk muligt at gøre med Kärchers super smarte SC5 eller SC5 EasyFix damprenser.

Kärcher SC5-damprenseren er en helt enestående rengøringsmaskine, som kan hjælpe dig med enhver arbejdsopgave indenfor hjemmets fire vægge, og den gør det fuldstændig uden brug af kemikalier eller vaskemidler. På denne måde udsætter du hverken dig selv eller din familie for farlige kemikalier, og så sparer du også udgifterne til løbende at købe dyre rengøringsmidler.

Faktisk fjerner Kärcher SC5-damprenseren 99.99% af alle bakterierne i dit hjem, hvilket vil sige, at den er super effektiv til at rengøre alle overflader i hele dit hjem. Det er helt oplagt at bruge Kärcher SC5-damprenseren til rengøring af blanke overflader såsom spejle, vinduer, fliser og deslige. Alle disse overflader kan damprenseren nemt rengøre, men hvis du skal fjerne en meget genstridig plet, så kan du med fordel lige duppe området med lidt vaskemiddel eller eddike, og herefter kan du rengøre med damprenseren.

En Kärcher SC5-damprenser fylder næsten ingenting, så den er super nem at opbevare enten i et lille skab eller på en hylde. Tilbehøret kan du også sagtens opbevare sammen med din damprenser, så du altid har det ved hånden. Vi forhandler selvfølgelig et bredt udvalg af smart tilbehør til din Kärcher SC5, så hvis du er på udkig efter Kärchers SC5 klude, mopper eller mundstykker, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet alt vores udstyr og tilbehør til damprenseren i toppen af denne side. Du kan altså bare scrolle op herfra og finde præcist det, du står og mangler.

Alt til Kärcher SC5

Hvad enten du leder efter en ny og billig klud, fordi den gamle er slidt, eller du er ude efter et mundstykke til en specifik rengøringsopgave, så finder du det her på Evermart.dk. Vores udvalg af tilbehør til Kärcher SC5 er stort og velassorteret - og priserne er selvfølgelig rigtig gode. Vi udvælger vores leverandører med stor omhu, så når du handler hos os, så får du altid kvalitetsprodukter, som fungerer rigtig godt. Du får altid maksimal value-for-money her på Evermart.dk.

Vi har vitterligt alt, hvad du skal bruge til din Kärcher SC5-damprenser, og vi har samlet hele det store og billige udvalg lige her på denne side, så det eneste du skal gøre er altså at scrolle op herfra og kigge i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på tilbehør og udstyr til din Kärcher SC5.

Kärcher SC5 / SC5 EasyFix Mopper & Klude

Det vigtigste tilbehør til din damprenser er uden tvivl kluden. Der er nemlig en direkte sammenhæng mellem rengøringskvalitet og kvaliteten på den klud, som du benytter på din Kärcher SC5 damprenser. Det vil altså sige, at hvis du bruger en gammel og slidt klud til din Kärcher SC5 damprenser, så vil din rengøring både tage længere tid, og den vil også være dårligere. Det giver ingen mening at gøre rent på denne måde, for rengøring er altså ikke spor sjovt at bruge mere tid end højst nødvendigt på.

Her på Evermart.dk finder du heldigvis stakkevis af gode klude og mopper til din Kärcher SC5 damprenser, og hvis du køber flere på én gang, så sparer du selvfølgelig en masse penge. Så hvis du alligevel skal have nye klude til din damprenser, så kan du lige så godt købe en masse og spare en masse penge. Så har du klude og mopper til det næste lange stykke tid, og så behøver du ikke tænke mere på det.

Kärcher SC5 / SC5 EasyFix Mundstykker

Et lige så vigtigt stykke tilbehør til din damprenser er mundstykket. Der sidder selvfølgelig et originalt mundstykke på damprenseren, men faktisk kan du købe mange forskellige mundstykker, som tjener mange forskellige formål. Vidste du for eksempel, at du nemt kan installere en dyse på din damprenser, så du kan spule-rengøre smalle åbninger og armaturer

Du kan også finde et stort udvalg af børster til din damprenser. En metalbørster er god til krævende rengøringsopgaver som for eksempel rengøring af din grill, mens en blød børster er god til armaturer, møbler osv.

Vi har samlet alle vores gode og billige mundstykker til din Kärcher SC5 damprenser her på siden, så du kigger bare i produktkataloget i toppen af siden.

Hvis du vil spare penge på mundstykker, så køb en pakke med 3 eller 4 mundstykker og spar en masse penge!

Fri fragt og lynhurtig dag-til-dag-levering

Du kan altid vælge fri fragt, når du handler her hos os.

Du kan også vælge vores super hurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.

Vi bestræber os altid på at levere den allerbedste service til dig, og derfor tilbyder vi fri fragt og dag-til-dag-levering 365 dage om året, så du kan bestille på helligdage, i ferier og i weekender og stadig få leveret gratis eller allerede dagen efter.

Hvis du har spørgsmål til din ordre, så henvender du dig bare til vores søde support-team på [email protected]. De sidder klar ved tasterne, og de kan hurtigt hjælpe dig videre med din forespørgsel.