Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mopper / Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher SC2 (3)
 2. checkmark
  Kärcher SC2 EasyFix (3)
 3. checkmark
  Kärcher SC3 (3)
 4. checkmark
  Kärcher SC3 EasyFix (3)
 5. checkmark
  Kärcher SC4 (3)
 6. checkmark
  Kärcher SC4 EasyFix (3)
 7. checkmark
  Kärcher SC5 (3)
 8. checkmark
  Kärcher SC5 EasyFix (3)
 9. checkmark
  Kärcher SC1 (2)
 10. checkmark
  Kärcher SC1 EasyFix (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher SC 5 / SC 5 EasyFix Mopper / Klude

Der fulgte selvfølgelig klude med, da du købte din Kärcher SC5-damprenser, men hvis disse er blevet slidte, eller du af andre årsager har brug for nogle nye, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet alle vores gode og billige klude og mopper til din Kärcher SC5-damprenser. Vi har gjort søgningen super nem for dig ved at lave en kategori til alle Kärchers damprensere, så når du skal finde tilbehør til netop din damprenser, så er du aldrig i tvivl om, hvorvidt vores produkter passer til din damprenser eller ej. Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at finde tilbehør til sin damprenser på internettet - og faktisk har det heller aldrig været billigere!

Hvis du har det rette udstyr i form af mundstykker og særligt klude til din damprenser, så kan du for alvor sætte turbo på rengøringen og spare oceaner af tid i din hverdag. Det geniale ved Kärcher-damprenseren er nemlig, at den har mega mange anvendelsesområder, fordi den med det rette mundstykker eller den rette klud kan klare vitterligt enhver rengøringsopgave indenfor hjemmets fire vægge.

Derudover kan du gøre rent uden brug af andet end varmt vand. Det betyder, at du kan skrotte alle de skadelige kemikalier og de dyre vaskemidler. I stedet for kan du købe noget smart tilbehør til din Kärcher SC5, så du kan rengøre alt uden brug af nogen former for kemikalier.

SC5 fjerner effektivt 99.99% af alle bakterier i dit hjem, og det er altså en super funktionel og effektiv rengøringsmaskine, som er en meget bedre løsning end traditionel rengøring med kemikalier og klud. Hvis du skal gøre en meget beskidt overflade ren, så kan det dog hjælpe lige at duppe en lille smule rengøringsmiddel på og så derefter bruge din damprenser.

Kärcher SC5-damprenseren er genial til rengøring af alle overflader indenfor hjemmets fire vægge, og med det rette udstyr kan du nemt rengøre alle slags spejle, vinduer, fliser, armaturer og meget, meget andet. Du finder alle vores klude til din damprenser her på siden, men hvis du mangler et praktisk mundstykke eller en dyse, så skal du kigge her: Kärcher SC5 / SC5 EasyFix Mundstykker.

Genanvendelige klude og mopper er godt for miljøet

Alle kludene her på siden kan selvfølgelig genanvendes, hvilket er den klart bedste løsning for både pengepungen og miljøet. Kludene vaskes nemt i vaskemaskinen, og de er i høj kvalitet, så de kan genbruges rigtig mange gange, inden du får brug for nogle nye. Du skal dog ikke undervurdere vigtigheden i at have en god klud på din damprenser, da en dårlig klud resulterer i et dårligere rengøringsresultat.

I stedet for at bruge kemikalier og vaskemidler kan du bare bruge din Kärcher SC5-damprenser. Det er en win-win for miljøet og din egen families sundhed.

Køb pakker og få rabat

Når du skal købe klude til din damprenser, så kan du lige så godt købe en ordentlig stak, så du har til det næste lange stykke tid. Når du køber en pakke med klude, så sparer du faktisk også rigtig mange penge, så du får dine klude endnu billigere. Det giver dig maksimal value-for-money.

Gratis og hurtig levering

Køb i dag og modtag i morgen. Vi pakker og sender hver dag året rundt, så du kan bestille i weekender, ferier og på helligdage og stadig modtage din pakke allerede dagen efter. Du kan også altid vælge en gratis fragt-løsning, hvis du kan vente lidt længere på at modtage din pakke.