Gulvventilator

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GulvventilatorGulvventilatorer & Blæsere

Det er de færreste af os, der har en aircondition installeret i hjemmet, for lad os være ærlige - det er vejret for gråt og upålideligt til. Når sommeren alligevel overrasker os, er der rift om ventilatorerne i dagligvarebutikkerne og byggemarkederne, for både hjemmet og kontoret kan blive ulideligt varmt i løbet af dagen. Vil du have mest mulig kraft på din blæser, skal du vælge en gulvventilator. De er nemlig større og giver en mere kraftfuld vind, og så er du sikker på, at du bliver kølet ned. Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige blæsere - den helt store stander ventilator, den klassiske lave gulvventilator og tårnventilatoren

En standerventilator bliver oftest brugt i stuen eller soveværelset når du gerne vil køles lidt ned i den hårde sommervarme. Vælger du en ventilator til gulv her fra siden er du sikker på at du altid har mulighed for at få et pust køligere luft når du her brug for det.

Vælg lige den gulv ventilator du har mest brug for i dit hjem. Modtag din nye stander ventilator allerede i morgen hvis du bestiller indenfor vores åbningstider!

De store gulvventilatorer blæser godt, men de har svært ved at ramme hele kroppen fra hoved til fødder, uanset om du står eller sidder. Har du brug for lidt ekstra kølig luft, kan vi anbefale en bordventilator eller eventuelt en håndholdt ventilator, der er lige til at have med i bussen og andre kompakte, vindstille steder.