Håndholdt ventilator

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Håndholdte ventilatorer - Mini blæsere & ventilatorer til skarpe priser

Miniblæser

Måske har du allerede en blæser/ventilator stående derhjemme og på kontoret? Når sommeren nærmer sig, så kan det blive enormt varmt alle steder. Du kan derfor få stor glæde af en håndholdt blæser til busturen i 30 graders varme. Den danske sommer er ikke særlig pålidelig, og derfor er det også de færreste danskere, der har installeret aircondition i hjemmet, som de kan tænde, når vejret alligevel overrasker os. Her på siden finder ud et spændende udvalg af mini blæsere og ventilatorer, som er super nemme at have med på farten - både herhjemme og på ferien! Scroll endelig igennem vores udvalg og find din favorit håndholdte ventilator til en skarp pris. 

Slip for hedeture med en af vores håndholdte ventilatorer 

En mini blæser passer perfekt i tasken. Du kan nemt hive den frem, når du har brug for at blive kølet ned. Det kan være på de mest ubelejlige tidspunkter, at man kan blive overophedet. Du kan nemt hive den lille håndholdte ventilator frem og undgå en meget frustrerende situation. Der er ingen, der synes det er fedt at have det for varmt. Det er forskellige hvordan vi reagerer på varme, men hvis du er en af dem, som dagligt kan få en voldsom hedetur i bussen eller andre steder, så kan en mini blæser redde dig. Nogle kan holde det bedre ud end andre, men ens for alle, så er det bare rarest, når man har en behagelig temperatur i kroppen. En håndholdt blæser er derfor perfekt til de rigtig varme sommerdage, men kan også sagtens bruges som afkøling efter den hårde træning. 

Få frisk luft på en varm sommerdag med mini blæsere

Hvis sommeren er rigtig god i Danmark, så kan den være varm. Det kan være varmt og en lidt tung luft. Derfor kan det være kærkomment med en mini ventilator, som du kan have i hånden eller stille på bordet. Det kan være noget tiltrængt med lidt frisk luft, hvis det er meget varmt udenfor. Derudover kan en blæser også være med til at holde insekterne væk, hvis du sidder ude og tager sol i haven. 

I vores udvalg finder du både smarte håndholdte ventilatorer, som kan være i jakkelommen, og du finder smarte mini blæsere, som kan sidde i en snor rundt om halsen. Så kan du altid let komme til din blæser og få noget frisk luften i hovedet. Alle vores ventilatorer her på siden er i god kvalitet og kan give dig den ekstra friske luft, som du søger hver sommer. 

Hvilken håndholdt ventilator skal du købe?

Her på siden finder du mange forskellige slags ventilatorer og mini blæsere. Det gælder om at finde den blæser, der passer til dig og dit behov. Det kan være du er meget på farten, og derfor har brug for en meget lille blæser, som kan være med overalt. Det kan også være du søger en blæser udelukkende til busturene. Hos Evermart.dk tilbyder vi et bredt udvalg af spændende blæsere og ventilatorer, så du kan helt sikkert finde en, der er perfekt for dig! 

 • Mini blæser vedhæng til halsen
  I vores udvalg finder du blandt andet smarte mini blæsere, som du kan have rundt om halsen. De fås med en tilhørende justerbar lækker rem, som du kan have rundt om halsen. Denne håndholdte ventilator er smart, hvis du ofte er på farten, og har brug for lidt frisk luft. Det er den perfekte blæser til en storbyferie, hvor du går meget rundt og har brug for lidt frisk brise. Det kan være en tung luft, der lægger sig inde i storbyer om sommeren. Det er en ventilator, som er til dig, der gerne altid vil kunne få lidt frisk luft og blive nedkølet - hvor end du måtte være henne!

 • Håndholdt ventilator
  Vores håndholdte ventilatorer er super gode, fordi de nemt kan være i jakken. Du kan hurtigt lige tage din håndholdte ventilator op af lommen og få noget frisk luft. Mange af vores håndholdte blæsere kan nemt tages med på farten og på ferien. Du finder dem i forskellige designs og farver, så der er god chance for, at du kan finde en, der falder i din personlige smag. 

 • “Blæksprutte” ventilator
  Hvis du gerne vil have en ventilator, som kan det hele, så skal du vælge en af vores sjove “blæksprutte” ventilatorer! Her får du en mini blæser, der kan sidde, ligge og hænge overalt. Den er udstyret med justerbare ben, så den kan hænge på borde, stole, stå op, sidde ned m.m. Du kan altså placere den lige som du ønsker og lige hvor du ønsker! Den er super god at have med på stranden eller i haven til sommer!

 • Ventilator med indbygget holder
  Hvis du gerne vil have det perfekte setup til sommer, så skal du vælge vores håndholdte ventilatorer med indbygget smartphone holder i! Her kan du i beslaget have din smartphone stående oprejst i ventilatoren. Det er en smart holder til eksempelvis et skrivebord, hvor du har det hele samlet. Derudover kan du hele tiden se, hvis der skulle komme noget vigtigt ind på din telefon, fordi den står i oprejst position. 

 • Håndholdt ventilator med krog
  Skal du på telttur til sommer, men frygter heden i teltet? Det er der heldigvis en løsning på her! Du kan købe vores håndholdte ventilator med krog, som du nemt kan hænge inde i teltet. Du vil få en helt anden telttur end planlagt, fordi du ikke vil blive overophedet! Det er den perfekte blæser til en familie telttur, en tur med vennerne på festival eller lignende. Hvis du nogensinde er vågnet op i et telt med vennerne på festival i et brandvarmt telt, så ved du at en blæser kan være altafgørende for en behagelig nattesøvn, morgen og tur i det hele taget! 

Kæmpe udvalg af ventilatorer & blæsere hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af mange andre ventilatorer og blæsere end kun de håndholdte. Hvis du har brug for noget større end bare en håndblæser, anbefaler vi en af vores bordventilatorer - eller en gulvventilator, der er endnu større og markant mere kraftfuld. Det kan være den ideelle løsning for dig, der søger mere end det en håndholdt ventilator kan give af kraft. Der er en naturligt større kraft ved vores bord- og gulvventilatorer end de håndholdte. De større ventilatorer & blæsere kan være bedre på et kontor, hvor alle gerne vil have lidt mere ventilation i rummet. Hvis alle ikke er enige om dette, så kan det være bedre med en mindre blæser, som man kan have stående på sit eget skrivebord. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige den blæser, der passer til dig og dit behov. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte vores kundeservice! Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller sende en mail til: [email protected]. Du er også altid mere end velkommen til at kontakte os via vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne!