Fitbit Ace 2

  • Fitbit Ace 2 Remme

    Fitbit Ace 2 Remme

  • Fitbit Ace 2 Oplader

    Fitbit Ace 2 Oplader

  • Fitbit Ace 2 Opbevaring

    Fitbit Ace 2 Opbevaring

ytreFitbit Ace 2 - mød den ultimative tracker til børn

Fitbit Ace 2 er en børne-aktivitetstracker uden lige. Foregangeren Fitbit Ace 1 ligner i form og funktion en helt almindelig og basal aktivitetstracker, men det er mere end bare designet, der har fået en opgradering i næste generation. Fitbit Ace 2 har touchskærm og forbedrede sensorer. Denne aktivitetsmåler holder styr på dit barns søvn, motion og helbred. Uret er målrettet børn på 6 år og opefter, men det er ikke kun børnene, der kan få glæde af de mange features. I Fitbit-appen kan hele familien forbinde med hinanden og afholde konkurrencer, hvor vinderen modtager en præmie. Uret er kompatibelt med både Android, iOS og Windows, så I altid kan holde øje med statistikker og fysisk fremgang, uanset hvilken smartphone, du eller dit barn har. 

Fitbit Ace 2 er vandtæt ned til 50 meter, så dit barn uden bekymring kan have det på i badet, poolen eller regnvejr. Aktivitetstrackeren har helt op til 5 dages batteritid på en enkelt opladning, og det er både dejligt og praktisk for et barn. Som forælder har du mulighed for at kontrollere og godkende de kontakter, dit barn gerne vil forbinde med på Fitbit Ace 2. Uret har Bluetooth 4.0 og kan forbinde til alle andre bluetooth enheder, der understøtter samme version. Desuden kan dit barn personliggøre uret med sin helt egen avatar, der dukker op i andres kontaktliste og i konkurrencer og statistikker. Der er både stilstående og animerede baggrunde at vælge mellem, og med den lette touch-betjening kan I sammen indstille alarmer og sengetids-remindere. 

Fitbit Ace 2 er det ultimative aktivitetsur til børn, og her på siden har vi samlet en hel masse tilbehør, der kan gøre uret endnu federe.