Garmin Vivofit 1 / 2

  • Garmin Vivofit 1 / 2 Remme

    Garmin Vivofit 1 / 2 Remme

  • Garmin Vivofit 1 / 2 Batteri

    Garmin Vivofit 1 / 2 Batteri

Garmin Vivofit 1 / 2

Leder du efter nyt tilbehør til Garmin Vivofit 1 og Vivofit 2, er du kommet til det helt rette sted! Garmin Vivofit er en utrolig fed aktivitetstracker, og du skal ikke have en masse udstyr til dit ur, dog kan det være at du gerne vil have fat i en ny rem, eller måske mangler du et nyt batteri til uret.

Her hos evermart.dk har vi samlet alt det du kan få af tilbehør til Garmin Vivofit 1 og 2. De to første Vivofit modeller fra Garmin blev hurtigt populære pga. deres kompakte størrelse samt fordi at de er batteridrevne i modsætning ild e fleste andre smartwatches og aktivitetstrackere på marked. Det betyder at du ikke hele tiden skal have fat i en oplader eller bekymre dig om hvor meget strøm der er på dit ur. Både Garmin Vivofit 1 og 2 har nemlig en batterilevetid på helt op til 1 år, men skal du have fat i en nyt batteri til dit ur, så finder du naturligvis her på siden! 

Garmin Vivofit 1 / 2  er en nem, billig og sikker måde at holde med sin sundhed og daglige aktivitet, og trackerne har derfor vundet stor indpas på folks håndled. Garmin Vivofit 1 / 2 ligner blot et almindeligt silicone armbånd med en skærm på.  I kataloget ovenfor finder du en lang række af forskellige og farvefulde silikone remme, som du kan sætte på dit Garmin Vivofit 1 / 2. Selve udskiftningen er nem og kan gøres af folk, der slet ingen erfaring har. Desuden finder du i kataloget ovenfor også et nyt batteri til dit Garmin Vivofit 1 / 2 - og det skal siges, at dette er lige så nemt at skifte som remmen. Slå dig løs her på siden, og find lige netop det du mangler til dit Garmin Vivofit 1 eller Garmin Vivofit 2!