Garmin Vivofit Remme

 • Remme til Garmin Vivofit 1/2

  Remme til Garmin Vivofit 1/2

 • Remme til Garmin Vivofit 3

  Remme til Garmin Vivofit 3

 • Remme til Garmin Vivofit 4

  Remme til Garmin Vivofit 4

 • Remme til Garmin Vivofit Jr

  Remme til Garmin Vivofit Jr

 • Remme til Garmin Vivofit Jr2

  Remme til Garmin Vivofit Jr2

11 vare(r)

 pr. side

11 vare(r)

 pr. side

Remme til Garmin Vivofit

Hvis din gamle Vivofit urrem er gået i stykker blevet for slidt, eller hvis du bare er blevet træt af at kigge på samme rem hver dag, så finder du en spritny rem til Garmin Vivofit her på siden! Vi har fede remme til alle Garmin Vivofit ure. Uanset om du har den første Garmin Vivofit, du har en af junior urene eller du har den helt nyeste model, finder du sikkert en rem hos os!

Alle vores Garmin Vivofit remme er lavet i silikone. Vi har udelukkende silicone remme til Garmin Vivofit fordi at materialet er utrolig holdbart og slidstærkt. Silikone sidder altid utrolig behageligt på hånledet, og skarver eller irriterer ikke. Derudover kan en silikone rem til Vivofit også holde til både vind og vejr, så du skal aldrig være bange for at din rem går i stykker, når du har en silikone urrem siddende på håndledet. En silikone rem til Vivofit er også nem at farve og give fede mønstre, derfor har du også en masse forskellige modeller at vælge imellem, og i finder sikkert en urrem som falder i alles smag!

Når du skal finde din nye rem til Garmin. Vivofit, er det selvfølgelig vigtigt at du ved hvilket ur du har. Nogle af Garmin urene deler alt det samme tilbehør, mens andre modeller bruger vidst forskellige ting. Har du kassen eller kvitteringen liggende fra dit køb anbefaler vi at du hurtigt undersøger hvilket Vivofit ur du har, så kan du blot klikke ind på det du har øverst på siden, og så er du helt sikker på at du kun ser remme der passer til lige dit ur. Bestiller du en rem til et forkert ur er det nemlig slet ikke sikkert at den passer til dit ur, og så er den desværre ubrugelig. 

Slå dig løs her på siden og find lige det en Garmin Vivofit rem du mangler til dit ur! Vi har over 50 forskellige urremme til Vivofit, så du finder sikkert en rem til der passer perfekt til både dig og dit Garmin Vivofit.