Opbevaring Til Badeværelse

 • Kroge og Knager til Badeværelse

  Kroge og Knager til Badeværelse

 • Bruseopbevaring

  Bruseopbevaring

 • Håndklædeholdere

  Håndklædeholdere

 • Toiletrulleholder

  Toiletrulleholder

Opbevaring på Badeværelset

Du kender nok til at have langt flere ting og produkter på badeværelset end der egentlig er plads til. På det klassiske badeværelse finder du oftest ikke mere plads til opbevaring end skabet under vasken eller medicinskabet bag spejlet. Opbevaring på badeværelset har altid været en mangelvare, og mangler du mere plads til dine håndklæder, dine sæber eller måske bare organisering til dine badeværelsesskuffer så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af badeværelsesopbevaring så du kan skabe mere orden og mere plads på dit badeværelse.

Vi har et hav af forskellige løsninger uanset hvad du er på jagt efter. De fleste af vores hylder, kurve eller kroge fås enten med smarte sugekopper, muligheder for opsætning med stærk dobbeltklæbende tape eller ophæng via huller i væggen. Mangler du en eller anden form for opbevaring, organisering eller en kan så finder du det helt sikkert her på siden. Mangler du noget helt bestemtkan du med fordel klikke ind på ikonerne øverst på siden, så filtrerer du nemlig alle de andre produkter væk som du ikke er interesseret i. Vi kan dog anbefale at du scroller igennem hele siden her for at se vores kæmpe udvalg. Du finder helt sikkert lige det du er på jagt efter - og mere til.

Opbevaring i Bruseren

De fleste af os mangler helt sikkert også mere plads i bruseren. Inde i selve badet er pladsen oftest ikke den bedste, og langt de fleste brusenicher kommer ikke udstyret med hylder eller anden opbevaring der ør at du kan have alle dine sæber og shampooer stående derinde. De fleste af os mangler helt sikkert opbevaringsplads på badeværelset, og du kan skabe lidt mere plads i skabene hvis du har alle dine badeprodukter stående der hvor du alligevel skal bruge dem.  

Her på siden finder du smarte hylder, brusekurve og lignende. Vi har et stort udvalg af opbevaring til bruseren i flere forskellige størrelser, farver og udformningen .Vi har helt sikket også lige den form for hylder og kurve til badeværelset som du mangler. Bor du til leje eller vil du bare gene slippe for at bore i dine flotte badeværelsesfliser finder du også en badeværelseshylde uden skruer samt brusekurv med sugekop som nok skal sørge for at sidde ordentlig fast på væggen.

Smarte Håndklædeophæng

Håndklæderne er helt uundværlige på badeværelset, men de kan være trælse at finde pladser til. Har dit badeværelse ikke en håndklædeholder i form af en håndklædestang, et håndklædestativ eller en håndklædekrog så er dette helt klart et must! Dine badehåndklæder skal helst hænge lige ude foran brusere eller badet så du nemt kan få fat i det uden at du drypper vand ud over det hele. Det samme gælder naturligvis for det håndklæde du tørre hænder i. Dette skal helst hænge lige ved siden af vasken så der ikke bliver slæbt vand rundt over det hele på badeværelset. 

Med en håndklædeholder har du ikke kun dit håndkæde indenfor rækkevide, du sørger også at dit håndklæde tørrer hurtigt og bedre. Et vådt håndklæde skal altid op og hænde! Er dit håndklæde sammenfoldet eller sammenkrøllet vild t blive surt og klamt med det samme hvorimod et ophængt håndklæde sagtens kan bruges til mere end blot et enkelt bad.

Ikke alle vil have den samme slags håndklædeholder og det er der også god grund til. De forskellige former for holder til håndklæde kan nemlig helt forskellige ting. Den mest klassiske form for ophæng er en håndklædekrog. Krogen skal blot skrues, klistres eller monteres via sugekop på væggen og så er den klar. En knag til håndklæder fylder næsten ingenting og sætter ikke de store krav til monteringen da den kan placeres næste alle steder uanset hvor meget plads du har eller hvor du gerne vil have at den skal sidde. 

Krogen har dof den ulempe at din håndklæde ikke er helt foldet ud når det tørre og der vil derfor gå en anelse længere før dit håndklæde er helt tørt igen. Skal du have en speedy tørring skal du have fat i et håndklædestativ eller  en håndklædestang. En håndklædestang bliver monteret direkte på væggen og så skal du blot kaste dit håndklæde over den når det er brugt. Opsætning af håndklædestang kan gøres på mange froskellige måder men det kræver at du har en hvis mænge væg til monteringen. Stangen skal nemlig sidde vandret og helt på en jævn overflade.

Et håndklædestativ kan derimod være helt fritstående, men det kan også være til vægmontering. På et håndklædestativ har du plads til mere end blot ét håndklæde og det er derfor ofte en smart løsning til badeværelser der bliver brugt af flere personer. Håndklædestativet er den løsning der kræver mest plads, men du får også hurtig tørring af flere håndklæder. Du kan naturligvis også få plads til flere håndklæder hvis du bruger en håndklædekrog, du skal blot skrue eller klistre nogle flere på væggen.

Organisering i Skuffer og Skabe

Har du styr på opbevaringen i brusenichen og en smart løsning til dine håndklæder kan du også tænke på hvordan du skal holde orden i dine badeværelsesskabe  Du kan nemt og hurtigt få mere badeværelsesopbevaring med en praktisk og nem organisering. Et skab med orden og vil oftest skabe plads til endnu flere produkter. Det er en win-win med både mere plads og mere orden i dine skabe. Her på siden finder du også nogle smarte løsninger til fx opdeling af dine skuffer eller opbevaring af mindre ting.

Vi sørger for altid at have et bredt udvalg af forskellige typer opbevaring til badeværelse så du kan få fingrene i lige det du mangler. Vi ved at alle ikke har de samme krav når det kommer til enten håndklædeholdere, brusekurve eller organisering. Vi sørger altid godt at du har mange froskellige løsning at vælge imellem så du kan købe det der passer allerbedst til dig.   

Gratis Fragt på ALT

Når du har fundet det helt rigtige badeværelsesopbevaring så kan du også være sikker på at få det hurtigt leveret. Uanset hvor stor din ordre er, så tilbyder vi nemlig altid muligheden for dag-til-dag levering og endda også muligheder for gratis fragt. Vi ved hvor træls det er at skulle vente i evigheder på at få en pakkere leveret eller skulle betale ekstra for fragtomkostninger. Når du bestiller opbevaring eller tilbehør til badeværelset hos os kan du dog være sikker på at modtage dine ting lynhurtigt od uden at du skal give en formue i fragt.