Håndklædeholdere

Håndklædeholder

Mangler du en ny holder til dine badeværelseshåndklæder, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden ser du nemlig udelukkende smarte håndklædeholdere i mange forskellige størrelser og udformninger. Ikke alle holdere til håndklæder passer ind på ethvert badeværelse-. Uanset om design, funktionalitet eller størrelse betyder mest for dig, så har vi helt sikker et håndklædeholder der passer til netop dig og dit badeværelse. 

Håndklæder er helt uundværlige på badeværelset, og de skal selvfølgelig og have et hænge. Har du kun dine håndklæder i skabet kan du hurtigt dryppe vand og hele gulvet når du skal have fat i et efter dit bad. Og så skal dit våde håndklæde også ligge sammenfoldet eller sammenkrøllet mens det prøver at tørre. Alt i alt kan vi kun anbefale at du får fingeren i en håndklædeholder, hvilken type du så skal have er naturligvis helt op til dig.

Vores håndklædeholdere er naturligvis ikke kun til badehåndklæder men kan også bruges til gæstehåndklæder det håndklæde du tørre dine hænder i. Ja du kan endda bruge vores kroge og knage til vaskeklude, loofas, badekåber og alt andet der skal op og hænge ude på badeværelset. Uanset hvad du skal have op og hænge på din badeværelsesvæg så finder du helt sikkert en knag, en stang eller et stativ her i kataloget ovenfor. Slå dig løs!

Håndklædekrog

Vil du have en nem og hurtig løsning der ikke fylder noget kan du med fordel anskaffe dig en håndklædekrog. En krog eller knage til håndklæder fylder naturligvis ingenting og så er den nem at hænge op på vægen. Vores håndklædekroge og knager skal monteres på væggen via sugekop, klister eller helt klassisk med en skrue. Mange hverken må eller har lyst til at skrue i fliserne på badeværelset, så her kan du med fordel vælge en af de andre to smarte løsninger. Her skal du kun tænke på om du. Har et meget stort og tænkt håndklæde for hverken sugekopper eller dobbeltklæbende tape kan løfte forfærdelig mange kilo. Har du et helt almindeligt badehåndklæde har du dog slet ikke noget at frygte.

En håndklæde krog er utrolig smart fordi den ikke tager en masse plads, og så kan den placeres næsten alle steder. Har i flere håndklæder på badeværelset kan i naturligvis bare sætte flere kroge op. Krogen sørger også for at dit håndklæde heller ikke tager en mase ekstra plads. Du skal nemlig blot hænge dit håndklæde op i den lille strop du ofte finde i den ene ende. En håndklædeknag er utrolig praktisk, men det betyder ikke at den behøver at være grime eller kedelig at se på. Vi har et udvalg af mange forskellige håndklædekroge så du kan finde en model der passer ind i den indretning du har på badeværelset 

Håndklædestang

Håndklædestangen er måske den mest gængse håndklædeholder. Med en håndklædestang får du muligheden for at brede dit håndklæde ud når det tørre og så kan den sættes op mange forskellige steder uden at den tager så meget plads. Eftersom du hænger håndklædet over stangen vil dit håndklæde oftest også fylde mindre i længen end hvis du hænger de op på en krog. Det er utrolig smart hvis du gerne vil hænge et håndklæde over badekarret hvor det naturligvis ikke må hænge så langt ned at det ryger i vandet. 

Du kan vælge lige den håndklædestang der passer bedst til jeres badeværelse, både når det kommer til udseende og montering. Ligesom krogene har du også her tre muligheder når det kommer til ophængning. Sæt håndeklædestangen op med sugekopper, brug dobbeltklæbende tape eller skue den fast i væggen. Vores håndklædestænger kommer også i flere forskellige farver og størrelser så du kan finde lige den model du er på jagt efter. 

Håndklædestativ

Skal du have plads til en masse håndklæder kan du med fordel også vælge et håndklædestativ. Et håndklæde stativ er større og fylder derfor også mere på badeværelset. Til gengæld vil du få plads til mere end blot et enkelt eller to håndklæder. Skal hele familien have mulighed for at hænge deres våde håndklæder til tørre det samme sted er et stativ til håndklæder en oplagt mulighed. 

Et håndklæde stativ kan være både fritstående eller monteret til væggen. Håndklædestativer dækker også over mindre fyldende stativer såsom en håndklædestige eller andet der står ind til væggen. Uanset hvilken form for håndklædestativ du er på jagt efter kan du med fordel tage et kig her på siden og se om vi har den perfekte løsning til dig og dine håndklæder.