Gamer headset til PS4

  • Headset Holdere

    Headset Holdere

1 til 12 af 23

 pr. side

1 til 12 af 23

 pr. side

Headset Playstation 4 Headset til PS4

Et godt gamer headset er uden tvivl uundværligt gamer tilbehør til din PlayStation 4. Få mest muligt ud af dine spil med et fedt headset der sørger for at du kan høre alle lyde, hvad end det er stemningsskabende musik eller modstanderens bevægelser. I kataloget ovenfor finder du vores store udvalg af PlayStation headsets, som kommer i et hav af forskellige modeller. Du finder sikkert et par PS4 høretelefoner der passer til idg, uanset farve, model eller om du vil have et par med RGB LED-Lys. Her på siden finder du to forskellige former for Headsets til PS4, nemlig trådløs og et klassisk headset med AUX. 

Hvorfor skal du have et PS4 headset

Hvis du tror at du kun skal have fingrene i et PlayStation headset når du spiller mulitiplayers eller på anden måde skal snakke med eller lytte til hvad dine holdkammerater siger, så tager du helt fejl. Du kan nemlig bruge et par høretelefoner til PS4 til meget andet end den form for gaming. Med et PlayStation 4 headset får du en langt bedre mulighed for at leve dig ind i dine spil.

Med et rigtig godt PS4 gaming headset kan du lukke omverdenen ude og flot fokusere på hvad der sker i dit spil. Mange playstation spil har flere lag af lyd og soundtracks som du nemt kan gå glip af hvis du udelukkende hører audio fra dine TV-højtalere eller højtaleren indbygget i controlleren. PS4 høretelefoner skal nok sørge for at du ikke går glip af en enkelt lyd bid. 

Derudover er et PS4 headset også utrolig brugbart på alle andre enheder! Eftersom et headset til PS4 skal slutte i et multijack stik for at komme i controlleren kan du også bruge dine høretelefoner til din telefon, din tablet eller din laptop. De fleste ”rigtige” gamer headset til PC har to AUX stik, et til mikrofon og et til lyd, men det slipper du for med et PlayStation 4 headset.

Find det PS4 Headset der passer bedst til dig!

PlayStation 4 headsets fås naturligvis i mange forskellige farver og modeller. Du skal naturligvis vælge det headset du får mest ud af! Har du behov for et headset med helt utrolig surround sound skal du nok ofte lidt mere på dit udstyr. Går du meget op i at game, kan denne type headset være helt utrolig uundværlig gaming udstyr. Skal du kunne lokalisere præcis hvor fjenden er udelukkende baseret på hvor han laver larm, så skal du have et high-end PS4 gamer headset hvor der ikke er skåret i kvaliteten nogle steder.

Gamer du bare for sjov, er det ikke sikkert at du har brug for et par høretelefoner til PS4 der koster en bondegår. Mange billige PS4 headsets kan stadig utrolig meget, og du får rigtig meget for pengene her på evermart.dk. Når du skal vælge et nyt headset skal du også tage stilling til hvilken farve det skal have. De fleste vælger en farve der passer til deres setup, men dette r helt op til dig hvilket headset du bedst kan lide!

Skal dit headset til PS4 være trådløst eller er du ok med at det skal tilsluttes til din controller? Det er også et valg du skal træffe når du leder efter dit nye headset til PlayStation 4. der er helt klart fordele og ulemper ved begge tilslutninger, og du skal bare gøre op med dig selv hvilken slags PS4 headset du har brug for når du spiller. 

Bluetooth Headset PS4

Hvilken tilslutning vil du gerne have

Der findes to former for tilslutning af PlayStation headsets. Du kan enten sætte din headset ledning i controlleren via et AUX stik eller så sætte en Bluetooth transmitter i controlleren og så få lyden leveret trådløst. Med et jackstik er du sikker på at du får en god og stabil lyd til hver en tid. For de fleste vil ledningen fra headset til controller ikke være et problem, for du sidder alligevel altid med din PS4 controller i hånden når du bruger dit gaming headset. 

Trådløst headset til PS4

Du kan også vælge et Bluetooth headset til PS4. Et PS4 Bluetooth headset er helt fri for ledninger, hvilket kan være det vigtigste for dig der spiller. Er du meget træt af kabler der hænger og dingler kan du med fordel vælge et PS4 trådløs headset. Men er det nu også det værd, ikke at have ledninger?

Selvom det lyder utrolig smart med et PS4 Bluetooth headset, er det ikke sikkert at du skal den trådløse vej alligevel. Har du et trådløst headset til PS4 skal du huske at du skal oplade dit headset en gang imellem. Løber dine PS4 høretelefoner tør for strøm midt under en match kan du altså ikke længere høre hvad der sker. Samtidig skal trådløse Bluetooth PS4 headset også tilkobles, og vi ved alle at en wireless forbindelse ikke altid er den mest stabile i verden. 

PS4 Headset med mikrofon

Når du skal vælge et nyt gamer headset til PS4, skal du også overveje om har brug for en mikrofon i dine høretelefoner. Spiller du aldrig online behøver du ikke nødvendigvis en mic i dit headset. De fleste gaming headsets til PS4 har allerede en indbygget mikrofon, men hvis det ikke er en du skal bruge til noget, behøver du naturligvis ikke at gå efter headsettet der har de bedste mic specs.

Det er dog meget vigtigt med et PS4 gaming headset med mikrofon hvis du skal spille både med og mod andre. Skal du kunne kommunikere med dine medspillere og snakke om strats er det vigtigt at du har en mikrofon hvor andre kan høre der. Der er næsten ikke noget værre end en person med en dårlig mikrofon i voice chat, så den skal naturligvis være i orden!

Fu finder næsten ikke et multiplayer game hvor du ikke skal gøre brug af en mikrofon, og er du i tvivl, vil vi klart anbefale at du finder et lækkert headset der også har en mikrofon. Et PS4 headset med mikrofon kan også bruges til mange andre ting, hvis du kobler dit headset på din telefon vil du også kunne snakke i telefon via det.

Noise cancelling headsets til PS4

Er du meget seriøs når du gamer på Play*Station, kan du med fordel vælge et par høretelefoner med noise cancelling. Noice cancelling PS4 headphones lukker al lyden fra omverdenen ude så du kun kan høre hvad der sker i spillet. Hvis du er træt af at høre på andre der larmer omkring dig, eller irriterer dig hvis du kan høre TV’et eller anden lyd fra verden udenfor, så skal du have fat i et NC headset. Noise cancelling er dog ikke for alle, og nogle kan godt lide at de ikke er helt skåret af fra resten af verden.

Headsets med RGB LED Lys

Er du vild med lir og RBG-lys, så skal du helt sikkert have fat i et PS4 headset med lys. Et RGB PS4 headset giver en rigtig god stemning, men det gør reelt ikke noget mens du spiller. Du skal også være obs på at du kun kan få lys i et headset hvis det er trådløst og får strøm når du oplader det, eller hvis tilsluttes via en USB port.

Er et LED PS4 headset vigtigt for dig, vil vi derfor anbefale at du får fat i et trådløst PS€ headset. Har du et AUX headset med lys, skal du nemlig have USB stikket i en port. Dette kan enten være selve din PlayStation eller en anden USB-Port. Det er selvfølgelig rigtig ærligt, for det fede ved et headset til PlayStation 4 er jo at du kun er forbundet til controlleren og ikke andet.

Du skal jo selvfølgelig også huske at et Bluetooth PS4 headset med lys så tager det også ekstra strøm og så skal det oplades lidt oftere. Levetiden på et trådløst headset til PlayStation er naturligvis ikke kortere end 5 timer, men den seriøse gamer ved godt at man sagtens kan bruge meget længere foran TV’et!

PS4 Headsettet til den seriøse Gamer

Leder du efter det helt rigtige gamer headset til PS4 er det vigtigt at alt udstyret er i orden. Man kan sagtens game i verdensklasse på konsol, og så skal du selvfølgelig have det bedste PS4 headset. Her skal der ikke gås på kompromis med noget. Der skal selvfølgelig være en helt utrolig god lydkvalitet, men når headsettet skal sidde på hovedet i så lang tid, skal du naturligvis også have et meget behageligt par PS4 høretelefoner.

Størrelsen på kopperne og mængden af padding i headsettet betyder måske ikke det store for dig der bare sidder et par timer om ugen, men er du en dedikeret PS4 gamer, skal du have et rigtigt behageligt headset. Her spiller alle detaljerne en rolle, og det kan godt tage lang tid at finde det Gamer headset til Ps4 der passer til netop dig. Det er ikke altid det dyreste headset der er det bedste, for du skal have et par høretelefoner der lever op til alle de krav du naturligvis spiller til dit PS4 tilbehør. 

In-ear Headset PS4Andet PS4 Tilbehør

På siden her er der kun PS4 headsets, men vi har selvfølgelig også en masse andet udstyr til PlayStation. Vi har alt fra en ekstra controller til en opbevaringstaske. Uanset hvad du leder efter til din konsol, er du sikker på at du finder det hos os. Vi bestræber os på at have alt til PS4, både det essentielle udstyr, men også en masse ekstra tilbehør der bare sørger for at det bliver lidt sjovere for dig at game.

Billige headset til PlayStation 4

Her på evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af billige PlayStation 4 headsets i topkvalitet. Vi sørger for at du kun kan vælg emellem en række fede headsets, og så skal du blot finde det der passer bedst til dig. Alle vores gaming headsets til PS4 er over-ear eller on-ear, dog har vi naturligvis også et stort udvalg af in-ear headsets hvis det er mere din stil. Slå dig løs i kataloget ovenfor og find lige det PlayStation headset der passer bedst til dig!