HDMI til VGA

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

HDMI til VGA Adapter og kabelhdmi til vga adapter til skærm, tv og projektor

Med en HDMI til VGA adapter kan du tilslutte din bærbare computer eller Mac til en ekstern skærm eller projektor. En VGA forbindelse er ikke digital og du kan derfor ikke overføre lyd, selvom HDMI er digital. 
HDMI til VGA kan istedet bruges til at vise billeder og filer fra din computer og op på en projektor. Eksempelvis til en fremlæggelse i skolen eller en vigtig præsentation på arbejde.
Ved hjælp af en HDMI til VGA adapter kan du også tilslutte en ekstern skærm til din bærbare eller Macbook. Vores HDMI til VGA adapter understøtter op til 1080p opløsning, så du får et billede der står knivskarpt. 
Du skal bruge et VGA kabel til tilslutning i adapteren. Vi har VGA kabler på 1 - 5 meter, som kan findes ved at klikke videre her - VGA kabler.

HDMI til VGA kabel

Vil du slippe for at have et ekstra VGA kabel tilsluttet til adapteren, så sælger vi også et HDMI til VGA kabel på 1- eller 1.8 meter. Det er at foretrække, hvis du ikke har behov for at VGA kablet skal række længere end 2 meter. Ønsker du fx at tilslutte din bærbare computer til dit tv og se billeder fra din ferie på storskærm, så er et HDMI til VGA kabel en perfekt løsning.