Apple Watch 38/40mm Remme

Læder urremApple Watch 38mm & 40mm Remme

Apple Watch 38/40mm er de mindste af de fire versioner af Apple Watch. De store modeller er 42/44mm og angiver skærmstørrelsen på selve uret. Remme, covers og skærmbeskyttelse er designet til den specifikke Apple Watch model og det er derfor vigtigt at bestille tilbehøret til den rigtige størrelse. De fleste remme og andet Apple Watch tilbehør findes i begge størrelser, og du vil derfor kunne sætte dit helt eget personlige præg på dit Apple Watch, uanset om det er 38/40mm eller 42/44mm.

Da det nye Apple Watch 4 udkom, kom det også i de to nye størrelser 40mm og 44mm. Selvom størrelserne er nye, passer de gamle remme faktisk også til de nye Apple Watch. Det betyder, at de gamle 38mm remme passer til Apple Watch 40 mm, og de gamle 42mm remme passer til Apple Watch 44mm. Du behøver altså ikke at gå ud og købe helt nye remme, selvom du har købt det nye Apple Watch 4 eller 5. 

Her på siden har vi samlet et hav fa fede urremme til Apple Watch 38mm og Watch 40mm. Disse to modeller bruger samme remme, så du kan bare slå dig løs her på siden.

Uanset hvilken rem til Apple Watch 38mm / 40mm du vælger er du sikret en ordentlig rem lavet i materialer i topkvalitet. Apple har lavet et utrolig smart system til udskiftning af remme, og det tager derfor få sekunder at udskifte din gamle Apple Watch 38mm urrem med en spritny.

Bruger du dit Watch primært til sport vil vi klart anbefale et silikone armbånd til Apple Watch 38mm / 40mm. Silicone er et utrolig stærkt og holdbar materialer der hverken tager skade af en tur i poolen eller andet du udsætter din urrem for.

En Apple Watch 38mm rem, eller 40mm, i silikone er utrolig smart til mange ting, men den praktiske urrem passer ikke til alle lejligheder. Skal du til et finere selskab eller skal dit Apple Watch parres med en flot kjole eller et lækkert jakkesæt. Hertil kan du med fordel montere en 40mm eller 38mm Apple Watch rem i læder eller metal for at give sit smartwatch et mere eksklusivt look.

Er du mest til læder, silikone, rustfrit stål, nylon, eller canvas? Uanset hvad do foretrækker finder du sikkert en urrem der falder i din smag her på siden. Ovenfor finder du mere end 50 forskellige urrem i et hav af fede materialer, flotte farve og smarte designs.

Slå dig løs og find din næste Apple Watch rem 38mm eller 40mm!