Gamer Tastatur & Mus

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (12)
 2. checkmark
  Hvid (10)
 3. checkmark
  Regnbue (3)
Passer til
 1. checkmark
  Bærbar PC Acer (12)
 2. checkmark
  Bærbar PC Universal (12)
 3. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (12)
 4. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (12)
 5. checkmark
  Macbook Pro 13"  (12)
 6. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (12)
 7. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (12)
 8. checkmark
  Computer 15" (12)
 9. checkmark
  Computer 13" (12)
 10. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (12)
 11. checkmark
  Bærbar PC Asus (12)
 12. checkmark
  Bærbar PC Sony (12)
 13. checkmark
  Bærbar PC Siemens (12)
 14. checkmark
  Bærbar PC Samsung (12)
 15. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (12)
 16. checkmark
  Bærbar PC MSI  (12)
 17. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (12)
 18. checkmark
  Bærbar PC HP (12)
 19. checkmark
  Bærbar PC Dell (12)
 20. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (12)
 21. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

KiloGamingDet mest nødvendige gamingtilbehør!

Et gamingsæt er en økonomisk og praktisk løsning. Vores gamingsæt er sammensat af forskellige produkter og kommer i forskellige størrelser, for om et gamingsæt passer perfekt eller ej, er nemlig meget afhængigt af, hvad du lige står og mangler.

Det mest essentielle gamingtilbehør er tastatur og mus, men bare fordi det er nødvendigt, behøver det ikke være kedeligt eller uden kvalitet. Vores sæt med gaming tastatur og mus kombinerer forskellige mærker for det fedeste designmæssige udtryk, og så kan du desuden spare en del penge på at købe de to produkter som samlet pakke, selvom det er kvalitetsvarer!

LED-lys eller ej?

Når du skal vælge dit nye Gaming keybord og mus, er det afgørende, om du er på udkig efter tilbehør med LED-lys eller ej. Hvis du leder efter et sæt med LED-lys, er det også relevant, hvilke farver, tastatur og mus lyser i, og om det er muligt at skifte eller låse farvernes indstillinger. 

Hvis du ikke er til lyseffekter på dit gamingtilbehør, finder du naturligvis også gaming mus og uden LED i vores sortiment. Selvom et gamer tastatur og mus ikke har lys, behøver det ikke være kedeligt eller helt neutralt. Vores Havit Hydra 586 Gamingsæt, som du ser på billedet til venstre, har et lækkert design med røde detaljer som for eksempel fremhævning af de vigtigste taster. 

Det kan måske virke som en stor beslutning at investere i nyt gamingudstyr, men vores udvalg af gamingpakker er både billige og produkterne af høj kvalitet. Et sæt med gaming mouse og gaming keyboard er perfekt til dig, der enten blot er på udkig efter enkelte produkter, men også til dig, der gerne vil skræddersy sammensætningen af dit udstyr. Med et lille sæt som dette, kan du nemlig spare penge og samtidig selv vælge præcis det gamingheadset og den gamingstol, du ønsker dig. Du kan også spare endnu mere og vælge en af vores komplette gamingpakker!