Urremme 14 mm

Urremme 14mm

Er du træt af din gamle 14mm urrem? Så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet et stort udvalg af fede urremme med en bredde på 14mm, så du kan frit vælge lige den rem du mangler.

Når du leder efter en ny rem til dit ur eller smartwatch, er det vigtigt at du ved præcis hvor bred din rem skal være. Dette er dog super simpelt at finde ud af. Mål blot bredden på din gamle rem og så skal du have en ny i nøjagtig same størrelse. Som tommelfingerregel ved du oftest at du skal have fat i en urrem der måler mellem 12mm og 20mm hvis du har et dameur, og en urrem med en bredde på 18 til 26mm hvis du har et herreur i hænderne.

Når du har målt din urrem, kan du så gå på jagt efter den helt rette rem. Ovenfor finder du vores udvalg af fede remme på 14mm der alle er lavet af materialer i topkvalitet. Uanset hvilken rem du vælger, er du sikker på at få en rem på 14mm der sidder godt på dit håndled og nok skal komplimentere dit ur.

Her på siden finder du flotte urremme på 14mm i et hav af forskellige farver og i fede materialer. Vælger du en 14mm urrem i silikone, får dit ur hurtigt et mere sporty og casual udseende. Monterer du derimod en metal rem 14mm eller en lækker læder urrem 14mm så bliver dit ur mere stilrent og eksklusivt at se på! Vælg lige den rem der passer bedst til dig og dit ur.

Kan du ikke vælge bare én rem, er det heldigvis utrolig nemt at udskifte en 14mm rem, så du kan roligt have en masse flotte remme liggende derhjemme som du frit kan skifte imellem. Udskift din 14 mm urrem i silicone med en rustfrit stål, og så går dit ur fra at være perfekt til løbeturen til at passe til den flotte cocktailkjole. Uremmen på dit 14 mm ur er nem at udskifte derhjemme, uanset om du har prøvet det før eller ej. I kataloget Værktøj til Urremme finder du alt det værktøj, du skal bruge for at skifte din 14 mm urrem eller rette leddene til på metalremme.

Slå dig løs her på siden og find din nye rem på 14mm!