Apple Watch 4 Panserglas & Skærmbeskyttelse

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Apple Watch CoverSkærmbeskyttelse til Apple Watch 4 - Kom uheldet i forkøbet!

Al glas er skrøbeligt i mødet med hårde eller spidse genstande, og skærmen på det spritnye Apple Watch 4 er ingen undtagelse. Det er både svært og dyrt at finde en reparatør, der kan gøre skaden god igen, og derfor kan det virkelig betale sig at investere i skærmens levetid på forhånd. Tilføjer du et beskyttelsesglas eller -film til dit smartwatch kan du trygt bevæge dig rundt i dagligdagen og lade denne tage de slag, ridser eller skrammer, skærmen ellers ville have været udsat for.

Er uheldet ude, og dit beskyttelsesglas må lade livet, er det heldigvis en langt billigere omgang end en ny skærm eller et nyt ur, og det er ovenikøbet nemt at af- og påmontere beskyttelsen selv. Danske PanzerGlass er en af verdens førende producenter af beskyttelsesglas, og de har selvfølgelig et PanzerGlass til det nyeste Apple Watch, som du finder i vores sortiment. Glasset er slidtstærkt og ridsefast, så det udover at beskytte skærmen også er meget modstandsdygtig i sig selv. 

I vores sortiment finder du udover Panzerglass også rigtig god skærmbeskyttelse af hærdet glas. Ligesom det er tilfældet for beskyttelsesglas til telefoner, findes der også forskellige modeller til Apple Watch, nemlig både buede og flade glas. Et fladt glas er en fordel, hvis uret samtidig er beskyttet af et TPU cover, så disse ikke kommer i karambolage med hinanden, mens en buet giver bedre beskyttelse på et ur, der ikke har cover på. I vores katalog finder du helt sikkert et beskyttelsesglas, der dækker lige netop dit behov!