iPad Covers

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iPad (8. generation) (22)
 2. checkmark
  ipad Air 2 (20)
 3. checkmark
  iPad Air (4. generation) (16)
 4. checkmark
  iPad Pro 11" (3. generation) (16)
 5. checkmark
  iPad (6. generation) (13)
 6. checkmark
  iPad (4. generation) (12)
 7. checkmark
  iPad Air (3. generation) (12)
 8. checkmark
  iPad Pro 11" (4. generation) (12)
 9. checkmark
  iPad Mini 4 (12)
 10. checkmark
  iPad (5. generation) (11)
 11. checkmark
  iPad 2 (10)
 12. checkmark
  iPad Mini 5 (10)
 13. checkmark
  iPad 3 (8)
 14. checkmark
  iPad Pro 10.5" (8)
 15. checkmark
  iPad (7. generation) (8)
 16. checkmark
  iPad Pro 9,7 (7)
 17. checkmark
  1 - Outlet (2)
 18. checkmark
  Huawei MatePad T10 9.7" (1)
 19. checkmark
  Huawei MatePad T8 (1)
 20. checkmark
  Samsung Galaxy Tab A7 (2020) (1)
 21. checkmark
  Lenovo Tab M7 (1)
 22. checkmark
  iPad Mini 1 (1)
 23. checkmark
  Lenovo Tab M10  (1)
 24. checkmark
  Huawei MatePad Pro (1)
 25. checkmark
  Samsung Galaxy Tab A 10 (2019) (1)
 26. checkmark
  Samsung Galaxy Tab S6 (1)
 27. checkmark
  iPad Mini 2 (1)
 28. checkmark
  Huawei MediaPad T5 10 (1)
 29. checkmark
  Huawei MediaPad M5 Lite 10 (1)
 30. checkmark
  Huawei MediaPad T3 10 (1)
 31. checkmark
  Huawei MediaPad M5 10 (1)
 32. checkmark
  iPad Air (1)
 33. checkmark
  iPad 9,7" (2017/2018) (1)
 34. checkmark
  iPad Mini 3 (1)
 35. checkmark
  Samsung Galaxy Tab S6 Lite (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (36)
 2. checkmark
  Pink (26)
 3. checkmark
  Blå (26)
 4. checkmark
  Lyseblå (14)
 5. checkmark
  Rød (14)
 6. checkmark
  Brun (11)
 7. checkmark
  Gennemsigtig (10)
 8. checkmark
  Grå (9)
 9. checkmark
  Lilla (9)
 10. checkmark
  Mørkeblå (8)
 11. checkmark
  RosaGuld (4)
 12. checkmark
  Lyserød (4)
 13. checkmark
  Hvid (3)
 14. checkmark
  Grøn (3)
 15. checkmark
  Turkis (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

iPad Covers

Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af alle vores fede iPad covers. Et cover til iPad fungerer nøjagtigt som ethvert andet smartphone eller tablet etui. Coveret er til for at passe godt på din iPad, og så kan du naturligvis også valg et cover i en fed farve eller et lækkert materiale der giver din iPad dit helt egent præg!

I kataloget ser du alle vores fede iPad covers, vi anbefaler derfor at du bruger ikonerne øverst på siden, eller søgefunktionen, til at finde ind til netop den iPad model du har. Klikke du ind på netop din iPad kan du være helt sikker på at du udelukkende ser tablet covers ti iPad som passer til lige den du har! Er du i tvivl om netop hvilken iPad du har, kan du sagtens nemt finde frem til det,  så er du helt sikker på at du får det rigtige cover hjem. 

Sådan Finder du det Rigtige iPad Cover

Apple har desværre ikke gjort det nemt for dig der gerne vil finde ud af netop hvilken iPad model du har. iPads er dog delt op i 4 serier: iPad, iPad Mini, iPad Air og iPad Pro - men herefter kan det godt være en anelse svært at vide netop hvilken model du har. Hvert år når Apple kommer med en ny iPad på marked kalder de den nemlig bare ”iPad” ”iPad Mini” ”iPad Air” eller ”iPad Pro” så alle iPads inde for samme serier ender med at hedde det helt det samme navn.

Heldigvis er der nogle ret simple måder at holde styr på alle de mange forskellige slags iPads der findes, den nemmeste måde er ved at vende din iPad om og aflæse A-nummeret på bagsiden. Har du ikke din iPad ved hånden eller skal du måske købe et lækkert iPad cover som en gave, kan du naturligvis også finde dig frem til hvilket cover til iPad du skal have.

iPad Efter Serie

Det første, og nok også det nemmeste, at få styr på, er hvilken type iPad du har. Har du den helt klassiske, en mini, en Air eller en Pro enhed liggende? De fleste informationer om din iPad finder du naturligvis på kassen eller på kvitteringen, men du kan naturligvis også se hvilken iPad du har ved at gå ind i indstillinger og trykke på Generelt. Skal du købe et cover til en anden vil de ofte vide netop hvilken serie de har, og ofte har de også styr på årstallet. 

iPad Efter Årstal

Ved du hvilket år din iPad er fra, kan du også bruge dette til at finde frem til dit nye iPad cover, dog er dette ikke altid den bedste løsning. Køber du nemlig en ældre iPad fra ny, kan det hurtigt blive forvirrende. Nogle gange kan årstallet dog være en rigtig god guide hvis du skal kunne udelukke eventuelle nyere eller meget ældre modeller når du skal have fat i dit nye iPad case.

iPad Efter Tommer

Ved man hvor stor sin iPad er, burde være ret let at finde frem til det rette Apple tablet cover, men så nemt er det desværre heller ikke. Det er ikke en garanti at et iPad etui passer til flere forskellige modeller også selvom de er samme størrelse. Vi anbefaler derfor ikke at du går udelukkende efter selve tommer målet på din iPad når du skal have fat i dit nye cover. Skald u være helt sikker på at du får fat i det rigtige så skal du have aflæst modelnummeret / a-nummeret bagpå din iPad - men så er du heller ikke i tvivl om dit nye iPad cover passer perfekt!

iPad Efter Modelnummer

Når du skal finde frem til det helt rette iPad cover er det absolut nemmeste hvis du går ud fra det An-nummer din iPad har. Hver iPad model har 3-4 forskellige A-nemmere, og vi har sørget for at skrive alle A numre ind i selve navnet på vores covers, så er du sikker på at du får fat i det helt rigtige

Sådan Finder du dit A-nummer

Din iPads modelnummer / A-nummer står på bagsiden af din tablet. Det kan være lidt svært at aflæse, for det står ret småt, men har du A-nummeret har du helt styr på netop hvilket iPad tilbehør du skal have. Det meste iPad udstyr er universalt, som fx stylus pens, stativer og opladere, men det er vigtigt at du får et iPad case som passer til netop din Apple Tablet.

Hvorfor inddele covers efter A-numre?

Det kan som sagt være rigtigt svært at holde styr på netop hvilken iPad du har, men med A nummeret er du helt sikker på hvilken model du sidder med i hånden. Vær helt sikker på at dufår det helt rette cover med hjem hvis du sørger for udelukkende at kigge på covers som passer til netop dit A-nummer. Du kan søge efter dit A nummer øverst på siden eller klikke dig ind på det ikon hvor det rette A-nummer står på.

Skulle vi imod alle forventninger ikke have et iPad cover til netop din iPad anbefaler vi at du giver os et skriv på vores support mail - det kan ske at nogle af vores covers også passer til lige den iPad du har. Vi anbefaler dog ikke at du bare prøver lykken og vælger et cover der virker til at være samme størrelse, for det er der oftest ikke meget held i.

Hvilke iPads Bruger Samme Covers?

Selvom ikke alle iPads bruger samme covers bare fordi d har samme størrelse, er der alligevel et par stykker der gør. Det er smart at vide hvilke iPad covers der passer til flere modeller hvis du er i gang med at opgradere fra din nuværende iPad til en spritny model. Vælger du en model der bruger alt det samme tilbehør skal du nemlig ikke også ud og have fat i nye covers, så kan du blot genbruge de gamle. 

De ældre iPads nemlig iPad 2, iPad 3 og iPad 4 bruger alle tre de samme covers - husk dog at dette ikke gælder for Pro, Air og mini modellerne, men blot ”iPad”. Derudover bruger iPad Air 2, iPad 5, iPad 6 og iPad Pro på 9’7 tommer også de samme tablet covers. De første 3 iPads i iPad mini bruger også samme covers. iPad 4 og 5 bruger større covers end deres forgængere, men de to modeller bruger også de samme. iPad Air 3, iPad 7, iPad 8 og iPad Pro på 10’5” bruger også alle de samme covers. Du finder også de samme covers til begge iPad Pro 11” modeller. 

Det er utrolig rodet at finde ud af hvilke iPads der bruger hvilke covers og etuier, og om de nu bruger det samme som en anden model, derfor anbefaler vi at du bruger ikonerne her øverst også siden. Klikker du ind på netop den model du har skal du ikke være i tvivl om noget! Så ser du også kun de covers vi har til netop din tablet, så kan du frit vælge lige det cover du har brug for.

Covers til ALLE iPads

Her på siden har vi sørget for at samle alle iPad covers så du nemt og hurtigt kan få et overblik alle de modeller vi har covers til. Er du ikke kun på jagte efter et nyt iPad cover kan du naturligvis også finde en masse iPad tilbehør her hos Evermart.dk. Vi har alt fra smarte holdere og stativer til stylus pens og opladere. Skald u have fat i en masse andet iPad udstyr også, kan du blot følge linket lige HER, så ser du hele vores sortiment af produkter til iPad. 

For at være sikker på at du udelukkende ser iPad cover , cases, etuier og sleeves til netop din Apple Tablet skal du blot klikke ind på ikonerne øverst på siden. Vi har covers til næsten alle forskellige iPads, så vi har helt sikkert også et cover til netop din iPad!

iPad Covers

Har du den helt klassiske ”iPad” som hverken er en Air, en Pro eller en Mini, skal du naturligvis have styr på hvilken generation du har. Det kan være et svært overblik at danne sig eftersom der er over 8 forskellige modeller man skal tage stilling til. 

iPad 1 Covers

Den førte iPad udkom helt tilbage i 2010 og du vil derfor desværre ikke kunne finde covers til den model rigtig mange steder - Evermart er også inkluderet på den liste. Har du en iPad helt tilbage fra den tid, giver det dog god mening at du gerne vil passe ekstra godt på den, men jo ældre teknologi og gadgets bliver, jo svære vil det oftest også være at få fat i det rette tilbehør da modellen ikke længere er i omløb.

iPad 2 / 3 / 4 Covers

iPad 2 er kun et år ældre end den originale iPad, dog kan du stadig finde iPad 2 covers her på Evermart. Vi har stadig covers til iPad 2 da den bruger samme covers som både iPad 3 og 4. Har du en iPad 2 med rødder helt tilbage i 2011 kan du stadig godt finde et nyt cover her på siden. iPad 3 covers og iPad 4 covers finder du naturligvis også da alle tre modeller bruger samme type etuier.

iPad 5 / 6 Covers

iPad 5 og iPad 6 kom hele 5 år efter forgængeren, de langede nemlig i henholdsvis 2017 og 2018. iPad 5 covers og iPad 6 covers er helt ens, da de to Apple tablets har samme mål. Både iPad 5 og 6 måler 9.7” tommer - og så passer de faktisk også de samme covers som en Air og en Pro model.

iPad 7 / 8 Covers

iPad 7 og iPad 8 bruger også begge de samme type covers. iPad 7 er fra 2019, iPad 8 er fra 2020 og de måler begge 10’5 tommer. Covers til iPad 7 og covers til iPad 8 passer også til både en air og en pro model, så har du en 10’5 tommer iPad kan du være sikker på at finde et cover hos os

iPad Air Covers

Har du den Ultra lette, men stadig kraftfulde, iPad Air, finder du naturligvis også et etui til din Apple tablet her på siden. Klikker du dig ind på ikonet med ”iPad Air” vil du udelukkende få covers til hele air serien at se. iPad air er ofte en lille smule mindre, en del tyndere og meget lettere end de andre modeller, dog er den slået på alle de fronter af iPad mini som navnet også hentyder til. 

iPad Air 1 Covers

Er du ejeren af den allerførste iPad Air, så finder du desværre ikke et cover til din model her på siden. iPad Air 1 udkom helt tilbage i 2013 og du vil derfor ofte have svært ved at finde udstyr og tilbehør til den. Generelt når en enhed er mere end en 5-6 år gammel vil du ikke længere have let ved at finde nyt udstyr til den. 

iPad Air 2 Covers

iPad Air 2 udkom helt tilbage i 2014, dog er det stadig en utrolig populær Apple tablet. iPad Air 2 ender ofte i børne hænder, og derfor er et iPad Air 2 cover en rigtig klog investering. Sørg for altid at beskytte din tablet med et etui til iPad Air 2 - vi har endda et specifikt til børn! 

iPad Air 3 Covers

iPad Air 3 bruger samme type cover som alle andre 10’5” iPads, og du får derfor ofte et stort sortiment at vælg imellem. Når et cover passer til mere end blot en model har vi ofte et større og federe udvalg, så du kan få lige de cover du allerhelst vil have.

iPad Air 4 Covers

iPad Air 4 er en stor og lækker iPad på hele 11 tommer, og med så meget tablet skal du naturligvis passe godt på den. Find dit nye iPad Air 2 cover hos os, og vær sikker på at du får en god beskyttelse samt et cover der ser super godt ud.

iPad Pro Covers

Uanset hvilken iPad pro du har, vil et etui, et sleeve eller et case altid være en god investering. iPad pro er ikke en billig tablet og vi anbefaler derfor naturligvis at du får fat i et iPad Pro cover så du får den bedte beskyttelse. Alle generationer af iPad Pro findes også i en 12’9 tommer størrelse, dem finder du desværre ikke covers til her på evermart.dk. Har du en tablet der er på størrelse med, og i nogle tilfælde større, en laptop, så er et cover dog det vigtigste tilbehør du kan få. 

iPad Pro 9.7 (1. gen)

Har du en af de første iPad Pro på 9’7 tommer tilbage fra 2016, har vi naturligvis et cover til din tablet. Med et iPad Pro 9’7 cover er du sikker på at din tablet altid er godt beskyttet og ikke tager skade. Vores iPad Pro 9’7” covers passer også til både air 2 og iPad 5 og 6.

iPad Pro 10.5 (2. gen)

Den lækre iPad Pro 10’5# fra 2017 skal naturligvis også beklædes med et etui, og det finder du hos os. Beskyt din Apple tablet og giv den et personligt præg med et iPad Pro 10.5 cover. Vælg lige det cover du bedst kan lide, så er du sikker på at din tablet altid ser brandgodt ud. 

iPad Pro 11 (3. & 4. gen)

Begge lækre og store iPad Pro fra både 3. generation og 4. generation bruger samme covers. Find lige netop det cover du bedst kan lide til din lækre iPad Pro 11”. Med et  iPad Pro 11” cover er du sikker på at din tablet er godt beskyttet også er godt ud imens.

iPad Mini Covers

iPad mini gør ikke meget væsen af sig på ydersiden, men din ultra fede Apple tablet skal naturligvis også havet et cover. Et iPad Mini cover er naturligvis samme lille størrelse som selve enheden, men det sørger for ekstra beskyttelse og giver måske din tablet en ny farve. Vælger du et iPad Mini cover med spræl i kan du nemt og hurtigt give din iPad et helt nyt udseende. 

iPad Mini 1 / 2  / 3 Covers

Leder du efter et nyt iPad Mini cover skal du ikke lede længe hvis du har en iPad Mini 1, iPad Mini 2 eller en iPad Mini 3. Alle tre typer Apple tablets bruger samme iPad Mini etui, så det skulle gene være nemt og hurtigt at finde dit nye iPad Mini 1 / 2 / 3 cover. 

iPad Mini 4 / 5 Covers

Efterfølgerne iPad Mini 4 og iPad Mini 5 kunne godt, ved første øjekast, ligne at de er helt samme størrelse som de ældre modeller, men dette er ikke tilfældet. Har du brug for et iPad Mini 4 cover eller et iPad Mini 5 cover kan du ikke bruge dit game Mini 1 / 2 / 3 etui - til gengæld bruger både Mini 4 og Mini 5 samme covers. 

Forskellige Typer af iPad Covers

Uanset hvilken iPad du har, kan du være sikker på at der ikke kun findes ét enkelt cover til netop din iPad. iPad etuier fås i utrolige mage forskellige varianter, nøjagtigt som iPhone covers, så du kan helt sikkert finde netop det cover der passer bedst til både dig og din iPad. Dit iPad cover skal naturligvis sørge for at beskytte din Apple tablet godt, og uanset hvilken type cover du vælger, vil beskyttelse altid være den vigtigste feature. Nogle iPad etuier beskytter mere end andre, men du kan være sikker på at din iPad er godt passet på når du vælger et cover her fra siden.

Selvom iPad beskyttelse er top prioritet uanset hvilket cover du har siddende på din tablet, så skal dit cover naturligvis også se godt ud imens! Forskellige type cover i forskellige materier beskytter naturligvis ikke på helt samme måde, men du får en god beskyttelse uanset hvad, så kan du altid vælge et mere beskyttende cover hvis du ved at din iPad har brug for det.

Bare fordi dit iPad case skal passe på din tablet, behøver det naturligvis ikke være kedeligt at se på. Vi har sørget for at samle et hav af forskellige covers i flotte farver, fede materier og med sjove designs. Gik din Apple Tablet mere liv med et iPad etui der sørger for at din iPad altid ser brandgodt ud!

Som udgangspunkt kan du inddele iPad covers i to kategorier: et iPad case til bagsiden af din tablet og et iPad flipcover som går hele vejen rundt om. Med et flip cover til iPad får du også indbygget skærmbeskyttelse, men det betyder dog ikke at denne type er den bedste for alle.

Bagside Covers til iPad

Navnet ”bagside cover” giver meget sig selv når det kommer til hvilken type cover det er. Denne type iPad case sidder udelukkende på bagsiden af din tablet så skærmen er helt fri. Det kan være at du er træt af at flip cover altid skal åbnes og lukkes, og også hvis du ofte tager billeder med din iPad kan den ekstra flap hurtigt komme i vejen. 

iPad bagside covers fås i mange forskellige fede materialer som sørger for at passe godt på din Apple tablet samtidig med at den ser super godt ud. Har du brug for mere beskyttelse end et helt klassisk tyndt TPU cover kan du med fordel taget et kig på vores beskyttende armor covers til iPads, eller måske finder due t lækkert stødabsorberende iPad cover i silikone der sørger for at din tablet ligger utrolig godt i hænderne. 

Tag et kig i vores kæmpe katalog af forskellige iPad covers for at finde lige det iPad case som du helst vil have. Find lige det cover der bedst til dig uanset om du vægter beskyttelse, funktionalitet eller farve øverst. Vi har sikkert lige det iPad etui du er på jagt efter!

TPU Cover til iPad

Vil du have te helt klassisk og tyndt iPad case, går du ikke galt i byen med et TPU over til iPad. Et cover i TPU er nok det de fleste leder efter til deres tablets. TPU plast er et tyndt og flexibelt plast materiale der sørger for at absorbere slag og stød, og så gør det hverken din iPad større eller tungere når du har den i hænderne.

Et TPU cover dækker udelukkende bagsiden af din iPad og så har det en behagelig overflade der gør at du får lidt bedre greb om din tablet - så falder den ikke så nemt ud af hænderne. TPU covers fås i alle regnbuens farver, og du kan endda få et gennemsigtigt cover til iPad. Med et gennemsigtigt iPad cover skal du ikke gå på kompromis med noget. Her får du et iPad case til en super pris som sørger for at beskytte din iPad uden at gemme den væk. Har du købt en iPad i en lækker farve eller elsker du bare det klassiske Apple designs skal det naturligvis ikke pakkes væk. Et transparent iPad cover er også til dig der egentlig  ikke gider et iPad cover, men her kan det næsten ikke ses!

Eftersom TPU er et plast materiale betyder det også at det er nemt at farve og printe fede mønstre på. Kun fantasien sætter grænser for hvordan dit iPad kan se ud når du vælger et cover i TPU plast. Da et TPU cover til iPad udelukkende er et bagside cover og er lavet i et tyndt materiale, så er det ikke verdens mest beskyttende. Leder du blot efter et cover der skal sørge for at passe på din Apple tablet når den er i brug i løbet af dagen, vil et TPU cover ofte være en hel fin løsning. Ved du at din iPad ofte ender i børnehænder eller måske bare ofte ryger på gulvet kan du med fordel vælge et mere beskyttende materiale så du er helt sikker på at der ikke sker noget med din elskede iPad.

Armor Hard Case Covers til iPad

Med et iPad hard case cover får du langt mere beskyttelse end med et normalt TPU cover. Et armor cover er oftest lavet i en skal af hård plast og nogle gange har det også en gummi belægning der sørger for at coveret er ekstra stødabsorberende. Et iPad armor case vil naturligvis øre din iPad en smule større og tykkere, men det er det hele værd når dit cover sørger for at beskytte din tablet effektivt.

iPad hard case covers er naturligvis ikke flexible eller smidige, men du får stadig en fed overflade at holde ved når du sidder på din tablet. Uanset om du bruger din iPad til arbejde eller sjov, er et armor cover sikkert en god og praktisk løsning til de fleste. Armor cover til iPad er dog ikke altid de flotteste og fineste covers, så vil du gerne have en tablet der ser ud på en bestemt måde, så er det ikke sikkert at et hard case iPad cover er noget for dig.

Silikone Covers til iPad

Et iPad silikone cover e rutrolig stødabsorberende og så har det en lækker overflade der altid føles blød og behagelig når den ligger i hænderne. Et iPad silcone cover sidder udelukkende på bagsiden af din Apple Tablet, men de sørger også for at beskytte skærmen hvis det går op over kanten af din iPad. Silicone covers til iPad fås ofte i et hav fa fede og friske farver som giver din iPad mere liv samtidig med at den er godt beskyttet. 

Dette lækre soft touch cover er ikke kun utrolig behageligt at røre ved,. Et iPad silicone cover sørger også for at absorbere stød og slag så de ikke får ud over din tablet. Rammer din iPad ned på hjørnet vil dit silikone cover sørger for at fordele slaget ud i hele coveret så din iPad ikke skal tage imod det. Et silikone etui til iPad er perfekt til både børn og vokse, da det kombinerer design og beskyttelse. 

iPad Cover Læder

Er du på jagt efter et læder cover til iPad kan du ofte vælge mellem både bagside covers og flipcovers til netop din model. Et iPad læder cover udelukkende til bagsiden vil ofte have en holde ri enten TPU eller hård plast og så være beklædt med læder or er fedt og stilrent look. Det betyder at du får lt den gode beskyttelse som i ethvert andet plastik cover, men du får en lækker læder overflade som ser brandgodt ud!

Et iPad flipcover er oftest lavet i læder, så skal du have fat i et læder flipcover til iPad har du ofte et stort udvalg. Læder er utrolig holdbart og fedt materiale så det kan sagtens holde til at iPad flip etui bliver åbnet og lukket utallige gange, og så er det fleksibelt så du kan holde dit cover op så det også får en kickstand.

Flip Covers til iPad

Er du ikke til et iPad bagsidecover kan du naturligvis også finde flip covers til iPad! Et iPad flipcover fungerer oftest lidt anderledes end et klassisk iPhone flip cover, blot fordi at give dig lidt flere fede funktioner som er brugbare for dig med en tablet. I et iPad flip cover vil du oftest ikke finde en kortholder som du gør i dit smartphone flip cover, til gengæld har det ofte en smart kickstand funktion der gør at du nemmere kan se film, videoer, serier og alt andet uden at du selv skal holde din iPad. 

Med et Flipcover til iPad får du naturligvis også skærmbeskyttelse i dit cover! Med et iPad flip etui er du sikker på at skærmen er beskyttet mod ridser og skrammer når dit cover er lukket. Dette er især smart hvis du skal have din iPad med i en taske eller i et net hvor den ligger sammen med andre genstande. Når din iPad med flipcover er lagt fra dig, og coveret er lukket, så er din iPad beskyttet på alle sider, så selv lidt hårdere stød og tab vil ikke skramme din iPad.

Et omslag til iPad er utrolig praktisk, og så har det oftest en lækker læder roverflade der gør at dit cover ser ekstra fedt ud. Vælg et iPad omslag mi en fed farve eller måske med et fedt mønster. Hos os finder du naturligvis også helt neutrale omslag til iPad som sørger for at passe godt på din Apple Tablet uden at gøre for meget væsen af sig. Vælger du et helt klassisk sort omslag til iPad vil du få en rigtig god beskyttelse, og så ser din iPad stadig helt neutral ud.

iPad Covers m. Kickstand

Med et Kickstand cover til iPad kan du bruge din tablet både vandret og lodret helt uden problemer. Den store skærm på iPad lægger op til at man skal se videoer, film eller måske endda spille spil mens skærmen ligger ned. Vil du gerne have muligheden for at stille din iPad fra dig på sofabordet eller måske spisebordet, skal du naturligvis have te cover der selv sørger for at holde din iPad oppe.

Der er næsten ikke noget værre end at skulle balancere sin iPad op af ting, lad dit iPad cover med kickstand klare opgaven for dig, så kan du eller dine børn, blot læne sig tilbage og nyde det du skal se.  Du finder næsten ikke et flip cover til iPad uden kickstand, men vi har også et udvalg af smarte bagsidecovers der også give dig mulighed for at se film i landskabsmode. 

iPad Sleeve

Er du ikke til covers, kan du naturligvis også få et sleeve til iPad. Et iPad sleeve fungerer nøjagtigt som et computersleeve, det er bare lige nummeret mindre. Et kombination af sleeve og cover er faktisk det smarteste for dig der gerne vil have et bagsidecover til iPad. 

Skal du have din iPad med i tasken eller skal den ligger sammen med en masse andre ting kan du nemlig hurtigt få en ridset skærm. Undgå grimme skrammer ved altid at transportere din iPad i et sleeve. Så kan skarpe genstande eller andet i tasken nemlig ikke gøre skade på din Apple tablet.

Et iPad etui behøver ikke nødvendigvis altid at sidde fast på din enhed. Vil du hellere bare have et sleeve kan du også sagtens det, så skal du bare huske på at din tablet ikke er beskyttet når den ikke ligger i sit sleeve til iPad. Tab eller skrammer som sker mens din iPad er i brug vil du derfor ikke kunne beskytte imod.

iPad Cover Børn

Falder familiens tablet ofte i børnehænder, er der næsten ingen vej udenom et iPad børnecover. Et børne cover til iPad er et etui lavet med familiens mindste i tankerne. Et bønecover til iPad adskiller sig fra et almindeligt cover ved at det ofte er en del tykkere, har nogle fede funktioner til børnene og så har de naturligvis en fed farve eller et sjovt designs som børnene helt sikkert kommer til at elske.

iPad cover til børn er oftest lavet i lækkert blødt silikone materiale, eller i hård plast der sørger for at din iPad ikke tager skade efter et møde eller 15 med stuegulvet. Børne covers til iPad er naturligvis en del tykkere end et normalt iPad cover. De ekstra lag er der naturligvis for at passe endnu bedre på din Apple tablet.

Her på siden finder du hele vores udvalg af fede iPad etuier, sleeves, covers og cases, og det er børne covers naturligvis også en del af! Har i en iPad derhjemme bliver den sikkert ofte fundet at bittesmå hænder, og så skal den naturligvis også nemt kunne overleve mødet med de små. Har i en iPad udelukkende til de mindste kan i blot have et smart børnecover siddende altid, men heldigvis er et iPad cover nemt at udskifte - så kan du skifte de pangfarvede eller panda-mønstrede cover ud med noget mere neutralt hvis du også skal have din tablet med på arbejde.

Med et iPad cover børn er du sikker på at dit tablet er bedst rustet til mødes med børn. Det er oftest ikke med vilje at børn taber eller smider med deres iPad, men det sker dog oftere at den ender på gulvet eller lignende når det r de små der har fat i den. Monter et Børne cover til iPad og vær sikker på at din tablet nok skal holde til det hele. 

Børne iPad covers skal naturligvis være ultra beskyttende, men de skal også være søde eller have en fed farve så dit barn også elsker at bruge sin tablet. Vores iPad cover til bør fås ofte i en pangende pink eller blå farve - dit barn har helt sikkert en favorit! Men du kan også vælge et iPad etui med et sjovt mønster eller et nuttet dyr, det sætter dine børn helt sikkert pris på.

Skal dit barn have sin iPad med på farven kan det. Også være en god ide at spore sig frem til et iPad børne cover med håndtal. Det smarte håndtag gør at dit barnet nemt og sikkert kan have iPadden med sig rundt uden at den lander på gulvet. Håndtaget giver dem et godt greb, og så kan det også bruges som en kickstand!

Et iPad cover børn skal naturligvis have en kickstand! Den lille holder gør det meget nemmere for dit barn at se deres yndlings film, serier eller videoer. Når du har en kickstand er du også sikker på at din iPad står stabilt og ikke vælter imens. Et iPad børnecover med kickstand sørger for at dit ban ikke selv behøver at sidde med iPadden i hånden og den falder derfor ikke så ofte på gulvet!

Hvorfor skal du have et iPad Cover

Et iPad cover er både beskyttelse og en udsmykning af din Apple tablet, hvis du da vælger et iPad etui med en fed farve eller et fedt mønstre. Et cover beskytter din tablet mod grimme skrammer men også mod større ting som ellers ville have gjort skade på din iPad. 

Har du din iPad liggende på et bord uden cover, og kører du den lidt frem og tilbage, vil du allerede kunne se små ridser på bagsiden- Selv kosmetiske ridser er trælse, men påsætter du et cover til iPad kan du helt undgå disse trælse skrammer.

Vælg lige det iPad cover der passer bedst til dig, uanset hvilken farve, hvilket materiale eller hvilken type cover du er på jagt efter. Her ser d du hele vores sortiment, men brug ikonerne øverst på siden eller søgefeltet til at finde frem til netop lige den iPad du har - vi har helt sikkert et cover der passer!