Tilbehør til iRobot Roomba Robotstøvsuger

frewTilbehør til iRobot Roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba robotstøvsugeren er en af de mest populære robotstøvsugere på markedet, fordi den både er ledningsfri og uden støvsugerpose. Samtidig gør det kompakte og flade design, at Roomba kan komme ind mange steder, hvor en almindelig støvsuger eller andre robotstøsugere ikke kan. Og sidst men ikke mindst har den en fantastisk sugeevne, der gør dit hjem skinnende rent på både trægulv og på tæpper, og opfanger støvpartikler på helt ned til en mikrometers størrelse. Desuden kan du sætte robotstøvsugeren i gang, selvom du ikke er hjemme, via en app direkte på din smartphone. 

Støvsugeren er udstyret med en række forskellige børster, der til sammen sørger for, at den kommer rundt i alle hjørner og kanter, selvom den er rundt. Hvis en af børsterne falder af eller må lade livet, vil du opleve, at det kan have markant betydning for kvaliteten af robostøvsugerens arbejde. Det kan betyde, at den ikke længere når helt ud i hjørnerne, så rengøringen bliver mangelfuld og du alligevel selv må i gang med det kedelige arbejde. Heldigivis kan du både nemt og billigt udskifte børsterne på Roomba, så du hele tiden er sikret en optimal arbejdsevne. 

Selvom iRobot Roomba er poseløs, er det vigtigt at rengøre filtrene jævnligt og udskifte dem i tide, så støvsugerens kapacitet kan udnyttes fuldt ud. Bliver de overfyldte, nedsætter det robotstøvsugerens sugeevne kraftigt, og det kan i nogle tilfælde få støvsugeren til at overophede. Som tommelfingerregel bør man skifte filtrene på iRobot Roomba hver tredje til sjette måned, og det er en god anledning til at tjekke, om børsterne også trænger til en kærlig hånd. Er de blevet slidte, har den nemlig en hel del ringere rengøringsevne.

I vores katalog finder du et bredt udvalg af børster til iRobot Roomba, uanset hvilken model du har. Det er også vigtigt, at de små hjul under iRobot Roomba robotstøvsugeren problemfrit. Er et af dem eksempelvis blevet skævt, forstyrrer det rengøringsprogrammerne og kan i værste fald betyde, at der kommer skader på støvsugeren. I vores sortiment finder du separate nye hjul til iRobot Roomba robotstøvsuger, så du kan udskifte dem én ad gangen, som det bliver nødvendigt hen ad vejen.