Filtre til iRobot Roomba 500- / 600- / 700-Serien

Billige filtre til iRobot Roomba 500- / 600- / 700-Serien

Billigt Filter iRobot Roomba 500 600 700

I en travl hverdag, kan en iRobot Roomba robotstøvsuger hjælpe dig med at holde dine gulve rene og pæne, uden at du behøver at løfte en finger. 

Men med tiden bliver det nødvendigt at udskifte støvfilteret i din iRobot Roomba, for at den fortsat kan holde gulvene helt rene. Filteret i robotstøvsugeren er nemt at uds

kifte. Det eneste du skal bruge er det rigtige filter. Det kan du finde her på Evermart.dk. Vi har samlet det udstyr og tilbehør som passer til din iRobot Roomba, så du kan holde den kørende i længere tid.

Husker du at få skiftet det gamle filter ud på din robotstøvsuger?

Støvfilteret er en vigtig del af iRobot robotstøvsugere. Det er nødvendigt at vedligeholde robotstøvsugeren, hvis du ønsker at holde den kørende i la

ng tid. Derfor skal filterets udskiftes med jævne mellemrum. Producenten anbefaler at udskifte filteret hver anden måned eller efter behov.

Fjern alle mikroskopiske støvpartikler med et HEPA filter

HEPA er en standard for filterkvalitet og står for High Efficiency Particulate Air. Et HEPA-filter opfanger selv de mindste mikroskopiske partikler, så den luft, der blæses ud af støvsugeren igen er helt ren og fri for allergener, pollen, bakterier og meget andet. Et HEPA-fi

lter giver dermed den bedste filtrering og dermed en endnu renere luft i dit hjem.  

Rengør jævnligt dit iRobot Roomba filter

Efter hver rengøring har filteret i robotstøvsugeren opfanget en del støv og andre små partikler. Der vil efterhånden blive samlet flere partikler, som vil stoppe dit filter til. Vil du fortsat opnå et godt rengøringsresultat bør du jævnligt rengøre din iRobot Roomba. Du kan dog ikke blive ved med blot at rengøre dit filter, som med tiden vil få brug for en udskiftning.

Hvordan skifter du dit filter på din robotstøvsuger?

Udskiftning af filteret i din iRobot Roomba er hurtigt og nemt. Det eneste du skal bruge er det nye filter. Tryk blot på knappen på din robotstøvsuger, som frigiver støvbeholderen. Efter du har fjernet støvbakken skal du tømme indholdet i skraldespanden. 

Specifikt for 500-serien: Træk filterholderen ud af støvbakken. Tag det gamle filter ud og sæt det nye filter i. Vær opmærksom på at vende det nye filter på samme måde som det gamle filter. Du kan nu filterholderen tilbage i støvbakken og ind i iRobot robotstøvsugeren igen. 

Du kan nu skifte filteret. Husk at vende det nye filter på samme måde som det gamle filter. Det er nu tid til at sætte støvbakken tilbage i iRobot robotstøvsugeren.

Sådan ved du om dit filter trænger til en udskiftning

For at passe godt på sin smarte iRobot Roomba robotstøvsuger, skal man vedligeholde den. Det gør man blandt andet ved at skifte filteret og børsterne. Producenten har designet din robotstøvsuger så det er hurtigt og nemt at udskifte filteret og børsten. På den måde sikrer du, at din iRobot Roomba bliver ved med at levere et godt rengøringsresultat i lang tid. 

Producenten af din robotstøvsuger anbefaler, at man udskifter filteret hver anden måned, eller alt efter behov. Når filteret er for beskidt eller ødelagt, vil den ikke længere kunne støvsuge dine gulve grundigt. Så hvis dine gulve ikke længere virker rene, efter din robotstøvsuger har taget en tur henover dine gulve, så kan det være fordi at dit filter trænger til udskiftning.