Tilbehør til iRobot Roomba J-Serien

Tilbehør til iRobot Roomba J-Serien

Roomba J-serien er en serie af topmoderne og kraftfulde robotstøvsugere fra den amerikanske teknologivirksomhed iRobot. Med en robotstøvsuger i hjemmet er der altid pænt og rent, da den daglige støvsugning bliver ordnet - også hvis man ikke selv har tid eller overskud til at få svinget støvsugeren. Roomba J-serien indeholder robotteknologi, som sikrer endnu grundigere og mere intelligent rengøring af hjemmet - blandt andet kan robotstøvsugerne fra Roomba J-serien opdage og undgå forhindringer og genstande på gulvet i real-time og udarbejde personlige rengøringsplaner baseret på dit hjem og dine vaner.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af tilbehør og udstyr til Roomba J-serien. Børster, hjul og filtre i robotstøvsugere er sliddele, som skal udskiftes med jævne mellemrum, for at robotstøvsugeren fungerer optimalt og gør ordentligt rent. Hos Evermart.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør til Roomba J-serien, blandt andet børster, støvsugerposer til Clean Base, hjul & dæk, og HEPA-filtre.   

Tag et kig i vores katalog ovenfor, og find det udstyr eller tilbehør, som du mangler til din robotstøvsuger fra IRobot Roomba J-serien.