iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 Tilbehør

 • Børster til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Børster til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Filter til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Filter til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Støvsugerposer til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Støvsugerposer til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Tilbehørspakker til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Tilbehørspakker til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Dørtrinsrampe til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Dørtrinsrampe til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Duftkugler & Duftpinde til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Duftkugler & Duftpinde til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

ALT i tilbehør til iRobot Roomba J7 & J7+ / J9

Er du den glade ejer af en iRobot Roomba J7/ J7+ / J9 robotstøvsuger? Så finder du alt hvad du skal bruge af smart og billigt tilbehør til din robotstøvsuger lige her hos os. Enhver robotstøvsuger skal på et eller andet tidspunkt have udskiftet noget af dens udstyr, såsom et filter, en børste, et hjul eller andet tilbehør. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til Roomba J7 & J7+ & J9, så gå endelig på opdagelse her på siden, og find det tilbehør du mangler - selvfølgelig til en rigtig skarp pris! 

De to robotstøvsugere i Rooma J-serien fra iRobot, er avancerede og moderne robotstøvsugere, som kan udføre grundig og kraftfuld støvsugning af både hårde gulve og gulvtæpper. Roomba J7 & J7+ kan lære dit hjem at kende og kortlægge dine rum, så den kan rengøre dit hjem optimalt og holde dine gulve rene og frie for støv og skidt. Med den medfølgende iRobot App kan du bestemme hvor og hvornår din Roomba J7 skal gøre rent, og undervejs i rengøringen sørger Roomba J7 selv for at undgå forhindringer og genstande på gulvet, ligesom at den selv sørger for at fokusere på de områder i hjemmet, hvor behovet for rengøring er størst. 

Som så mange andre brugsgenstande skal en Roomba J7 vedligeholdes lejlighedsvist med nyt tilbehør for at fungere helt optimalt, hvilket hverken er spor kompliceret eller svært at gøre. Herunder kan du læse mere om vores udvalg af tilbehør & udstyr til Roomba J7 & J7+, så du kan finde det helt rigtige tilbehør.

Nye Børster til Roomba J7 & J7+ / J9

Din Roomba J7 har tre børster, som med tiden bliver slidt og derfor kan trænge til at blive udskiftet, hvis din Roomba skal støvsuge optimalt. Side-børsten sidder i siden af din Roomba og stikker ud under robotstøvsugerens bund, hvor dens formål er at opsamle skidt og støv langs kanter og lister. Støv og skidt viftes ved hjælp af den roterende sidebørste ind under robotstøvsugeren, hvor det suges op i støvbeholderen. De to gummibørster under din Roomba J7 opsamler skidt og støv når robotstøvsugeren kører over det, og selvom gummibørsterne er hårdføre, kan de med tiden blive slidte og trænge til udskiftning. 

Se hele vores udvalg af børster til Roomba J7 & J7+ ved at klikke her.   

HEPA-filtre til Roomba J7 & J7+ / J9

Et rigtig vigtigt stykke tilbehør til robotstøvsugere er et HEPA-filter. Mange støvsugere er udstyret med et HEPA-filter, hvis formål er at opfange mikroskopiske partikler i den luft, som passerer gennem støvsugeren - f. eks pollen og støvmider.  Med tiden bliver støvsugerens filter tilstoppet og slidt, og et slidt eller tilstoppet HEPA filter går ud over robotstøvsugerens effektivitet. Her på siden finder du vores samlede udvalg af tilbehør til Roomba J7 & J7+ / J9. Hvis du specifikt er på udkig efter HEPA-filtre, så kan du se vores udvalg af filtre til Roomba J-serien ved at klikke her

Støvsugerposer til iRobot Clean Base

Den smarte Clean Base fra iRobot gør visse Roomba-modeller istand til selv at tømme deres støvbeholdere, hvorved støvbeholderens indhold overføres en pose, der sidder inde i Clean Base. Her på siden finder du vores støvsugerposer til iRobot Clean Base, som kan købes både enkeltvis og i større antal med mængderabat.   

Mængderabat på tilbehør til Roomba J7 & J7+

Her på Evermart.dk har vi masser af gode tilbud på vores tilbehør til Roomba J7 & J7+ & J9. På meget af vores tilbehør har du mulighed for at opnå mængderabat, hvis du køber flere styks af samme type tilbehør eller flere forskellige slags tilbehør i en samlet pakke, som vi på forhånd har sammensat. Der er altså rigtig mange penge at spare på tilbehør til din robotstøvsuger, med vores pakkerabatter! 

Lynhurtig Dag-til-Dag Levering og mulighed for Fri Fragt

Hos Evermart.dk tilbyder vi lynhurtig dag-til-dag levering, så du har mulighed for at modtage dit nye tilbehør til din Roomba allerede i morgen! Kan du vente mere end én dag på at modtage din pakke, så tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer!