Dørtrinsrampe til iRobot Roomba Robotstøvsuger

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dørtrinsrampe til iRobot Roomba - en enkel løsning til høje dørtrin

Træt af at flytte din robotstøvsuger fra rum til rum? Oplev ubesværet rengøring i hele dit hjem med iRobot Roomba robotstøvsugerens nye bedste ven – en dørtrinsrampe!

Dørtrin kan ofte være en af de største udfordringer for din robotstøvsuger, men med vores ramper til dørtrin kan robotten nemt bevæge sig fra et rum til et andet, helt uden hjælp. Det bedste ved vores dørtrinsramper er, at de ikke kræver . De er nemme at installere og beskytter både dine dørkarme og din robotstøvsuger mod ridser og skader.

Vores dørtrinsramper er tilgængelige i flere forskellige farver - sort, hvid, lys træ, grå - og kan let matches til dit gulv eller dørkarm. De er fremstilet i gummi for at skåne underlaget og give din robot et bedre greb. Vælg en gummirampe til dørtrin i en farve og i et antal der passer til dine behov, så du kan få mest muligt ud af din robotstøvsuger!

Derfor er en rampe til dørtrin uundværlig for din iRobot Roomba 

Hvis du har dørtrin, der er højere end end 2-3 cm, vil en iRobot Roomba robotstøvsuger få svært ved at komme over dem. Det kan begrænse robotstøvsugeren fra at støvsuge fra det ene rum til det andet rum.

Dette kan man heldigvis løse, uden at man skal fjerne dørtrinnene. Med en dørtrinsrampe til iRobot Roomba robotstøvsuger kan den uden problemer komme fra det ene rum, over dørtrinnet og ind i et nyt rum. 

Dermed slipper du også for at skulle hjælpe din robotstøvsuger, så du igen enten kan slappe af eller lave noget andet, når den støvsuger gulvet. 

Derudover er det ikke den eneste smarte fordel ved en rampe. Den beskytter nemlig din robotstøvsuger fra at køre ind i dørtrinnet. Dermed undgår din iRobot Roomba robotstøvsuger at tage skade i form af ridser og skrammer, og dit dørtrin slipper for mærker og skrammer.

Ved at vælge en dørtrinsrampe til iRobot Roomba robotstøvsuger får du også muligheden for at vælge imellem materialerne træ, plastik eller gummi. Hvor en rampe i træ matcher godt med et trægulv, så matcher en rampe i enten plastik eller gummi mere til flisegulv eller klinkegulv. Vælg den rampe der passer ind i dit hjem.

Optimér støvsugningen i dit hjem med en iRobot Roomba robotstøvsuger dørtrinsrampe

Ved at sætte en Dørtrinsrampe til iRobot Roomba robotstøvsuger op ved alle dørtrinnene, kan du udligne niveauforskellen for din iRobot Roomba, så den kan støvsuge i hele hjemmet.

Når rampen sættes ved dørtrinnet, kan det gøres med eller uden, at den sidder fast. Hvis ikke den behøves at sidde fast, kan du blot sætte rampen ved dørtrinnet.

Men vil du gerne have den til at sidde fast, kan det gøres nemt og enkelt uden brug af værktøj. Du kan blot finde noget tape-lignende materiale og sætte under rampen. Så kan den sidde fast henne ved dørtrinnet uden at være fastmonteret.