Filter til iRobot Roomba J Serien

 • Filter til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Filter til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Filter til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

  Filter til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

 • Filter til iRobot Roomba Combo J5 / J5+

  Filter til iRobot Roomba Combo J5 / J5+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (10)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (10)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (10)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (10)
 5. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (6)
 6. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (6)
 7. checkmark
  iRobot Roomba Combo J7 / J7+ / J9+ (5)
 8. checkmark
  iRobot Roomba Combo J5 / J5+ (4)
 9. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (3)
 10. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige HEPA filtre i høj kvalitet til iRobot Roomba J-Serien

Når robotstøvsugeren tager en tur hen over gulvet i hjemmet, samler den en masse skidt i støvbeholderen. For at holde den urene luft fra at ryge ud i hjemmet igen, er der monteret et smart filter i robotstøvsugeren. Støvfilteret bliver fyldt med støv og andre partikler, og vil med tiden blive stoppet. Man skal derfor huske jævnligt at tømme filteret. 

HEPA Filter iRobot Roomba J7 J7+ Robotstøvsuger

Bruger alle iRobot Roomba robotstøvsugere fra J-Serien samme slags filter?

iRobot Roomba J-serien består af modellerne J7 og J7+. Forskellen på de to modeller er, at plus-modellen har en ekstern støvbeholder, lokaliseret i basen, hvor støvsugeren oplades. Udover denne forskel er modellerne helt ens, og bruger samme børster og filter. 

Derfor er et HEPA filter et af de mest populære filtre i dag

Inde i iRobot Roomba J7 og J7+ sidder et HEPA-filter, hvilket står for High-Efficiency Particulate Air-filter. Denne filtertype opfanger selv mikroskopiske partikler og giver derfor et endnu bedre indeklima i hjemmet. 

At robotstøvsugeren er i stand til at opfange mikroskopiske partikler i HEPA-filteret, gør denne type filter særligt populær blandt allergikere. Filteret opfanger nemlig også diverse allergener, fra støv, pollen, katte, hunde og meget andet. Filteret gavner dog også ikke-allergikere, da et bedre indeklima uden for mange partikler i luften er sundt for alle. 

Sådan ved du om det er tid til at udskifte filteret på din iRobot Roomba J-model

HEPA-filteret samler en masse partikler efter hver rengøring, og vil hurtigt blive fyldt op. Et fyldt støvfilter påvirker robotstøvsugerens sugeevne negativt. Oplever du, at din iRobot Roomba J7 eller J7+ ikke længere for det hele med, kan det være en god idé at tage et kig på filteret. Et filter kan blive slidt og fyldt op med genstridig skidt - og i så fald er det på tide at udskifte støvfilteret. 

Husk altid jævnligt at rengøre filteret på din robotstøvsuger

Filterets stand kan have betydning for sugeevnen, rengøringskvaliteten, indeklimaet og hvor meget robotstøvsugeren støjer. Husk derfor at tjekke filteret med jævne mellemrum. Vedligeholdelse af robotstøvsugeren er vigtigt, og her er vedligeholdelse af HEPA-filteret en vigtig del. 

Sådan skal du skifte filteret på din iRobot Roomba robotstøvsuger

Det heldigvis hurtigt og nemt at rengøre eller udskifte HEPA-filteret. Start med at tømme støv-beholderen i skraldespanden. Filteret sidder nemlig i støv beholderens ene side. HEPA-filteret kan let trækkes ud og enten rengøres eller udskiftes. Så snart støvbeholderen er sat ind i robotstøvsugeren igen, er den klar til 

at rengøre dit hjem. 

Fordelen ved at købe flere HEPA filtre på én gang

Du kan med fordel købe flere filtre på én gang. Det giver nemlig mængderabat. Her på Evernart.dk har vi samlet forskellige udstyrs- og tilbehørspakker, hvor du kan vælge at bestille alle udskiftelige dele i én pakke, eller måske vælge en pakke med flere filtre. Det er altid praktisk at have et ekstra filter liggende, så du ikke skal vente på et nyt, den dag filteret er slidt eller ødelagt. Du får samtidig en endnu bedre pris. Du kan finde disse pakker og meget andet udstyr, tilbehør og reservedele i kategorierne ovenfor.