Børster til iRobot Roomba J-Serien

 • Børster til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

  Børster til iRobot Roomba J7 / J7+ / J9

 • Børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

  Børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

 • Børster til iRobot Roomba Combo J5 / J5+

  Børster til iRobot Roomba Combo J5 / J5+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (14)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (14)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (14)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (14)
 5. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (10)
 6. checkmark
  iRobot Roomba Combo J7 / J7+ / J9+ (10)
 7. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (6)
 8. checkmark
  iRobot Roomba Combo J5 / J5+ (4)
 9. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (3)
 10. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (14)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til hele iRobot Roomba J-serien

Børster iRobot Roomba J7 J7+ robostøvsuger

Hvis du er på udkig efter en komplet rengøring, er iRobot Roomba J-Serien den rette for dig. Meget lidt snavs kan nemlig hamle op med denne serie af robotstøvsugere takket være modellernes smarte tre-trins rengøringssystem i kombination med de to Multi-Surface Gummibørster.

Hvad er forskellen på iRobot Roomba J7 & J7+ modellerne?

Der er meget lidt forskel på de to modeller, når man kigger på selve robotstøvsugeren. Den eneste forskel er her et lille hul i støvbeholderen, som sidder i plus-modellen. Dette smarte hul bruges, når robotstøvsugeren vender tilbage til basen. Her kan J7+ nemlig automatisk tømme støvbeholderen, så du slipper for at gøre det. Skidtet fra støvbeholderen suges op i basen, som er monteret med et højere tårn, end ikke-plus-modellen. Inde i tårnet er en regulær støvsugerposer, som man skal tømme i stedet for støv-beholderen - og ikke nær så ofte. Basen til iRobot Roomba J7+ bruges dermed ikke kun til opladning af robotstøvsugeren. 

Bruger begge iRobot Roomba modeller fra J-serien samme børster?

iRobot Roomba J-Serien består af to modeller: J7 og J7+. Forskellen på de to modeller er den eksterne støvbeholder, som følger med J7+. Begge modeller bruger samme børster og filtre.

Vi har gjort det nemt for kunderne, at finde det udstyr, tilbehør og de reservedele, de leder efter. Vi har derfor valgt at opdele børsterne efter hvilken model de tilhører. På den måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvilken børste, som passer til netop din model.

Der findes to typer børster under iRobot Roomba J-Serien: Gummibørsterne og Sidebørsten. Børsterne arbejder sammen for at give en komplet rengøring af dit gulv - både under sofaen, på gulvtæppet og helt ud til listerne.  

Hvordan monterer/afmonterer du børsterne på en Roomba 7-model?

iRobot har været flinke og designet deres robotstøvsugere således du hurtigt og nemt kan udskifte børsterne. Det eneste du skal bruge er nye børster og en stjerneskruetrækker. 

Gummibørsterne: Der sidder to grønne gummi-børster under J7-modellerne. De fungerer som hovedbørster. For at få adgang til børstehuset skal man trykke på knappen ved siden af børsterne. De kan derefter let løftes ud, en efter en. 

Sidebørsten: Her skal du bruge den førnævnte stjerneskruetrækker. Sidebørsten er nemlig skruet fast. Løsn derfor skruen, hvorefter du kan løfte sidebørsten af. Skru nu den nye sidebørste på. 

Sådan ved du om det er tid til at udskifte de gamle børster

Hver tur, robotstøvsugeren tager, slider på børsterne, og det vil med tiden blive nødvendigt at udskifte dem. Hvis du bemærker, at din robotstøvsuger ikke længere rengøre dine gulve grundigt, kan det være fordi børsterne trænger til en udskiftning. 

Sidebørstens yderligere placering gør den mere modtaglig for slag og slid. Armene på sidebørsten kan derfor risikere at knække. Er din robotstøvsuger begyndt at overse skidtet, som ligger helt ude ved listerne, kan det være, at din robotstøvsuger trænger til en ny sidebørste. 

Hvor ofte bør man som hovedregel skifte børster på en iRobot Roomba?

Vi anbefaler, at man udskifter børsterne hver 6-12 måned eller efter behov. Hvis børsterne begynder at se slidte ud eller hvis robotstøvsugeren ikke længere gør grundigt rent, kan det være tegn på at børsterne skal udskiftes. 

Hvorfor er børsterne stoppet med at køre rundt på min iRobot Roomba?

Der samles ikke hår i iRobots gummibørster, i samme grad som i almindelige robotstøvsuger-børster. Det gør denne type robotstøvsuger ideel til hjem med kæledyr. Menneskehår, kattehår og de genstridige hundehår kan dog stadig sætte sig i siderne af gummibørsterne. Det kan resultere i, at børsterne ikke kan køre rundt. Bemærker du, at børsterne ikke længere kører rundt, bør du tjekke, om der sidder hår fast i siderne af børsterne.