Børster til iRobot Roomba E-Serien

  • Børster til iRobot Roomba E5

    Børster til iRobot Roomba E5

  • Børster til iRobot Roomba E6

    Børster til iRobot Roomba E6

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til hele iRobot Roomba E-Serien

iRobot Roomba E-Serien kommer med optimerede gummibørster, der effektivt sørger for at løsne og opsamle forskellige former for skidt og snavs i hjemmet. Gummibørsterne fungerer på de fleste overflader og kommer dybt ned i gulvtæpper, hvor de fanger både krummer og hår. Producenten kalder det Dual Multi-Surface børster. De gør robotstøvsugeren ideel til hjem med husdyr. 

Vil man gerne sikre sig, at rengøringen fortsætter med at være i top, skal man sørge for at vedligeholde sin robotstøvsuger. Efter længere tids brug bliver gummibørsterne slidte og mister dermed gradvist sin rengøringsevne. Det er derfor vigtigt at man udskifter sin iRobot Roomba E-Serie robotstøvsugers børster med jævne mellemrum. 

Bruger alle Roomba robotstøvsugere fra E-serien samme børste?

Børstesæt

Under din robotstøvsuger sidder der to hovedbørster og en sidebørste. Børsterne har hver deres rolle, og arbejder sammen for at opnå en grundig rengøring. Sidebørsten hjælper robotstøvsugeren med at komme helt ud i alle hjørner og kanter. Sidebørstens placering gør den mere udsat for slag og slid, hvilket gør at den nemmere bliver beskadiget. Hvis dette sker, skal du selvfølgelig udskifte sidebørsten, og sådan en finder du her på siden. I vores katalog finder du et kæmpe udvalg af børster som passer til iRobot Roomba E-serien. Du kan med fordel købe tilbehørspakker til din Roomba. På den måde får du dét, du står og mangler, samtidig med at du spare en masse penge. 

Montering af børster på iRobot Roomba robotstøvsuger

Robotstøvsuger-producenten har heldigvis designet Roomba E-serien således at udskiftning af børster er hurtigt og nemt. Det eneste du skal bruge, er nye børster og en stjerne-skruetrækker. 

Start med at vende robotstøvsugeren på hovedet. Med bunden i vejret kan du se alle børsterne. 

For at udskifte de grønne gummibørster, skal du trykke på knappen ved siden af børsterne. Knappen udløser et hængsel, som holder b

ørsterne på plads. Du kan nu trække børsterne op en efter en. Løft gummibørsterne ud og sæt de nye børster i.  

Sidebørste er skruet fast. Her får du brug for stjerneskruetrækkeren. Løsn skruen i midten af sidebørsten og løft den af. Du kan nu skrue din nye sidebørste fast. 

Hvornår er det tid til at skifte børster på din Roomba? 

Producenterne anbefaler, at man udskifter børsterne hver halve år eller efter behov. Hvis din robotstøvsuger er begyndt at rengøre dårligere og er du utilfred med rengøringsresultatet, er det på tide at give den et par nye børster. 

Den daglige rengøring slider på børsterne, og genstridige hår, hundehår og kattehår kan sætte sig fast i din robotstøvsuger. Vil du være på forkant, kan du med fordel have et ekstra sæt børster klar, så du kan skifte børsterne i tide. 

Hvorfor kører min iRobot Roomba børste ikke rundt?

Gummibørsterne har den fordel, at hår har svære ved at sætte sig fast på dem. Du skal dog stadig løbende holde øje med børsternes stand. Der kan nemlig stadig sætte sig hår i siderne af børsterne. Hår er robotstøvsugerens værste fjende. De fylder hurtigt støvbakken op, men de kan også sætte sig i børsterne, så de ikke længere kan dreje rundt. 

Er din iRobot Roomba E-Serie robotstøvsugers børster holdt op med at virke, bør du derfor først tjekke, om der har sat sig hår i dem. 

Billige børster i god kvalitet er vejen frem til en god rengøring

Evermart.dk har et kæmpe udvalg af udstyr og tilbehør, heriblandt børster i god kvalitet til en god pris. Børsterne er hurtige og nemme at montere, så du altid kan have din robotstøvsuger kørende. Vi har også pakketilbud, så du får alt det du mangler i én samlet pakke. Det er praktisk, og giver dig samtidig det nødvendige udstyr til en endnu bedre pris.