Børster til iRobot Roomba E5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (13)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (13)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (13)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (13)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
 3. checkmark
  Grøn (3)
 4. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til iRobot Roomba E5 robotstøvsuger

Et af de vigtigste komponenter i din iRobot Roomba robotstøvsuger er børsterne. Modellen Roomba E5 bruger optimerede gummibørster. De hjælper robotten med at løsne, løfte og opsamle skidt og snavs fra gulvet. For at passe godt på sin robotstøvsuger, skal man derfor passe godt på børsterne. Børsterne er særligt udsatte for slid, og man man bør derfor løbende holde øje med børsternes stand. Med tiden vil de kræve en udskiftning. Her på Evermart.dk finder du de børster, som passer til iRobot Roomba E5 robotstøvsuger.

Børster iRobot Roomba E5

Hvilke børster passer til iRobot Roomba E5?

For at give en komplet rengøring, har iRobot Roomba E5 to typer af børster. De opfylder hver deres funktion, og sikrer tilsammen at hele gulvet rengøres. Både under sofaen, langs listerne og ud i hjørnerne. De to typer af børster er:

 • Gummi-børsterne: Under lige netop din robotstøvsuger sidder to gummibørster, som arbejder sammen for at rengøre dine gulve og gulvtæpper. De to gummibørster følger gulvet tæt, og opfanger hundehår, støv og andet skidt. Producenten kalder det Dual Multi-Surface gummibørster og garanterer en effektiv rengøring.

 • Sidebørsten: Ude i siden af din robotstøvsuger sidder sidebørsten. Den sikrer at din Roomba kan komme ud til kanten og opfange alt støv, kattehår, hundehår og hundehår helt ude ved listerne.

På Evermart.dk finder du begge typer af børster til iRobot Roomba E5 robotstøvsuger plus meget andet udstyr, tilbehør og reservedele. 

Sådan udskifter du børsterne på din Roomba robotstøvsuger

Hvordan afmonterer og monterer man egentligt børsterne? Det er heldigvis både hurtigt, nemt og billigt at udskifte børsterne i din iRobot Roomba E5. Det eneste du skal bruge er nye børster. Skal du udskifte sidebørsten, har du også brug for en stjerneskruetrækker.

For at udskifte gummi-børsterne skal du starte med at vende bunden i vejret på din robotstøvsuger. Tryk nu på den grønne udsløser-knap, som sidder til højre for hovedbørsterne i midten af støvsugeren. Løft hængslet op. Du kan nu hive de gamle børster ud ved at løfte højre side af børsten op først. Indsæt de nye børster, og luk hængslet igen. Det var det! 

For at udskifte sidebørsten, skal man også starte med at vende bunden i vejret på robotstøvsugeren. Tag nu stjerneskruetrækkeren og løsn skruen i midten af sidebørsten. Tag nu den nye sidebørste og skru den i samme sted. 

Hvor ofte skal du skifte børster på Roomba E5?

Vil man fortsætte med at få en optimal rengøring skal man vedligeholde sin robotstøvsuger. Som en del af vedligeholdelsen skal man blandt andet udskifte børsterne med jævne mellemrum. iRobot anbefaler at man udskifter børsterne hvert halve år eller efter behov. 

Sådan ved du om det er tid til at udskifte de gamle børster

Robotstøvsugere fra iRobot er kendt for at udføre rengøring i verdensklasse. Hvis kvaliteten af rengøringen på din iRobot Roomba E5 er begyndt at falde, kan det være fordi børsterne trænger til en udskiftning. Børsterne er nogle af de vigtigste dele i robotstøvsugeren. Man skal derfor løbende holde øje med børsternes stand, og holde dem rene, pæne og fri for både hunde- og kattehår.