Børster til iRobot Roomba S-Serien

 • Børster til iRobot Roomba S9 / S9+

  Børster til iRobot Roomba S9 / S9+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (12)
 2. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (5)
 3. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (5)
 4. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba E5 (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba E6 (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 15. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Grøn (10)
 3. checkmark
  Multifarvet (6)
 4. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til hele iRobot Roomba S-serien

iRobot Roomba S-serien består af nogle af de mest avancerede robotstøvsugere, man kan få fra iRobot. Selvom de er nogle af de mest højteknologiske, så skal de nu have et tilsyn en gang imellem, så man sikrer sig, at børsterne og lignende dele er i top-stand til at kunne støvsuge optimalt.

Hvad er forskellen på modellerne i iRobot Roomba S-serien?

Som med de fleste Roomba-robotstøvsugere, så kommer deres modeller ofte i en standard-version og en plus-version. I S-serien er forskellen mellem Roomba S9 og S9+, at S9+ selv kan tømme sin beholder. Det betyder, at ladestationen er udstyret med en container, hvor Roombaen selv tømmer alt, hvad den har støvsuget i løbet af sin tur. Du vil altså endnu sjældnere skulle tænke over at tømme den. Dog betyder det også, at stationen til S9+ er en del større. Heldigvis bruger begge modeller de samme børster, så finder du en børste til S9-modellen, så passer den også til Roomba S9+.

Hvilke børster kan du bruge på din iRobot Roomba robotstøvsuger?

Børsterne er en essentiel del af støvsugningen for din Roomba S9 / S9+. Der er mere end bare én børste på din Roomba, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du vælger de rette børster.

Hovedbørste
Den største børste på Roomba S9 / S9+ er hovedbørsten. Hovedbørsten sidder forrest på støvsugeren og er den primære børste, der står for støvsugningen. Det er langt den største børste, og den vigtigste at tjekke, når du jævnligt tilser din Roomba.

Sidebørster
Sidebørsterne er, som navnet antyder, børsterne, der sidder på siden af din støvsugerne i Roomba S-serien. De tager alt det, som hovedbørsten ikke tager og har nemmere ved at komme ind i hjørnerne og krogene af dit hjem. Der sidder sidebørster på begge sider, og selve sidebørsterne består af op til seks børster.

Hvordan monterer du børsterne på en Roomba S-model?

Montering af hovedbørste
Hovedbørsten er holdt nede af en lille plastikarm, som skal vippes op. Når den er løftet, kan du nemt tage hovedbørsten ud af dens plads. Hovedbørsterne er monteret på nogle stænger, så man skal tage selve børsterne af stængerne. Dine nye hovedbørster skal så monteres på stængerne og tilbage i hullet. Husk at vippe plastikarmen ned igen.

Montering af sidebørster
De eksisterende sidebørster på din Roomba S-model skal afmonteres, før du kan sætte nogle nye på. Sidebørsterne er monteret med en lille skrue, så det er bare at tage den rette skruetrækker og afskrue børsterne. Lettere bliver det ikke! For at montere dine nye sidebørste på din S-model, skal du bare placere dem samme sted og skrue skruen på igen. 

Er der forskel på montering af børster, alt efter hvilken s-model man har?
Heldigvis har iRobot strømlinet udskiftningen af børster på deres S-modeller, så det er samme fremgangsmåde på Roomba S9 og S9+, når du skal udskifte børsterne. 

Derfor ved du hurtigt, om du skal skifte til nye børster

Det er heldigvis en simpel sag at tjekke børsterne på sin Roomba S-model. Vend den på hovedet og så har du fuldt udsyn til børsternes stand. Hvis du kan se at hårene på børsterne enten mangler eller er slidte, så er det en god idé at udskifte dem med nogle nye. Generelt skal sidebørsterne skiftes cirka hver tredje måned (det afhænger selvfølgelig af hvor meget den bliver brugt). Hovedbørsten kan holde en del længere, så det er bare en gang om året.

Børster til hundehår / kæledyr
Hvis du er den heldige ejer af en hund eller andre kæledyr, så ved du, at de kære små væsener desværre efterlader en del hår i hjemmet. Det er heldigvis ikke noget problem for Roomba S-modellerne at tage det hår, men det betyder også, at det tager lidt hårdere på børsterne. Derfor skal du skifte dine sidebørste og hovedbørster lidt oftere. For sidebørsterne er det anbefalet at udskifte dem cirka hver anden måned og for hovedbørsterne er det en gang hvert halve år. 

Hvorfor kører min iRobot Roomba børster ikke rundt?

Hvis du har bemærket, at din iRobot Roomba S9 / S9+ efter sine ture ikke får støvsuget så meget, som tidligere, så er det en god idé at tjekke børsternes stand. Det kan enten være, fordi de er blevet for slidte, men det kan også skyldes, at de slet ikke kører rundt. Det er nødvendigt for børsterne at køre rundt for at opsamle, snavs, skidt og støv på gulvet.

Udskiftning af børster
Hvis børsterne altså ikke kører rundt, så har de vist været i brug på din Roomba S-model en anelse for længe - og så er det altså en god idé at udskifte dem. Børsterne kan være så beskadiget, at drejefunktionen er sat ud, og så går det ikke længere at rense eller rengøre dem. 

Billige børster i god kvalitet er vejen frem til en god rengøring

Du behøver heldigvis ikke at spendere en formue for at få dig nogle nye børster til din Roomba S-model. Robotstøvsugeren er lavet til at skulle holde i mange år, og det ville være en skam, hvis du skulle købe nye børster i dyre domme for at få det fulde potentiale ud af den.

Samlede pakker / mængderabat
Derfor er det også en god idé at købe sine børster som samlede pakker. Så går der langt mellem indkøb af nye børster, og så ved du, at du altid har nogle ekstra liggende, så støvsugeren er klar til at støvsuge. Du sparer både fragt og får selvfølgelig mængderabat, når du køber pakker med børster til din Roomba S7-model.