Børster til iRobot Roomba S9 / S9+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (12)
 2. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (5)
 3. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (5)
 4. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba E5 (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba E6 (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 15. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Grøn (10)
 3. checkmark
  Multifarvet (6)
 4. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til iRobot Roomba S9 / S9+ robotstøvsuger

Her på siden kan du se vores udvalg af børster til Roomba S9 & S9+, og læse mere om udskiftning og vedligeholdelse af børster og robotstøvsugere i det hele taget. 

Børsterne er en af de vigtigste, udskiftelige, dele på en robotstøvsuger, fordi de spiller en væsentlig rolle i selve støvsugningen. Groft sagt er børsterne en slags roterende koste, som har til formål at fange støv og skidt, og flytte det i retning af robotstøvsugerens sug, hvor det kan suges op. Børsterne bliver, naturligt nok, slidte med tiden, da de er under konstant påvirkning fra de mange ting, som de kommer i kontakt med, når robotstøvsugeren kører. Derfor skal børsterne skiftes fra tid til anden, hvis man vil have en grundig og optimal rengøring, og har man kæledyr såsom hunde og katte i hjemmet, er det noget som kan slide ekstra på børsterne. 

Hvilke børster skal du bruge til iRobot Roomba S9 / S9+?

Roomba S9 & S9+ bruger én sidebørste med 5 arme, samt to hovedbørster i gummi. Sidebørsten sidder nær robotstøvsugerens kant, hvorfra den kan nå godt ind i alle hjørner og kanter. Hovedbørsterne er placeret mere centralt under robotstøvsugeren, hvor de opsamler skidt og støv i takt med, at robotstøvsugeren kører hen over det. S9 og S9+ bruger samme børster, så du behøver ikke at være bange for at få fat i de forkerte, når blot du har fundet dem her på siden.   

Hvordan skal skifter du børsterne på iRobot Roomba S9 / S9+?

At udskifte børsterne på en iRobot Roomba S9 / S9+ er ikke specielt svært, og det kræver heller ikke noget specialværktøj. Der er tale om en ukompliceret proces, som du kan udføre ved at følge denne korte guide:

Hovedbørster

 1. Vend din Roomba S9 på hovedet, så den buede ende vender ind mod dig. 

 2. Åbn børstehuset i højre side, og løft enden af hovedbørsterne op, en ad gangen, mens du trækker mod højre. 

 3. Indsæt de nye hovedbørster - vær opmærksom på, at børsten med den stjerneformede ende skal være nederst - og luk børstehuset til. 

Sidebørster

 1. Find en skruetrækker, og begynd at løsne skruen, der sidder midt i sidebørsten.

 2. Når skruen er skruet løs, kan du løfte børsten af.

 3. Sæt den nye børste ned over , og sørg for, at den sidder ordentligt på den lille grønne tap, inden du skruer den på plads. 

Hvor ofte skal du skifte børster på Roomba S9 / S9+?

Vi anbefaler, at vores børster til iRobot Roomba S9 & S9+ udskiftes med 6 til 12 måneders mellemrum, afhængigt af hvor længe og hvor ofte støvsugerens er i brug, samt om der er kæledyr i hjemmet. Børsterne slides hurtigere ved hyppig og langvarig brug, men 6 til 12 måneder er en god rettesnor. 

Sådan ved du om det er tid til at udskifte de gamle børster

Som sagt anbefaler vi, at vores børster udskiftes hver 6. til 12. måned. I praksis giver det dog god mening, løbende at forholde sig til graden af slid på ens børster, og at udskifte dem, når de begynder at udvise væsentlige tegn på slid. Det kan være slid på selve børsterne, altså hvis børsterne bliver skæve, bløde eller knækker. Men det kan også være i form af dårligere rengøringskvalitet, hvilket kan skyldes slid på reservedele såsom filteret og børsterne.