Filter til iRobot Roomba E Serien

 • Filter til iRobot Roomba E6

  Filter til iRobot Roomba E6

 • Filter til iRobot Roomba E5

  Filter til iRobot Roomba E5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (9)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (9)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (9)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (9)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
 3. checkmark
  Sort (3)
 4. checkmark
  Grøn (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA filter til hele iRobot Roomba E-Serien

En robotstøvsuger giver en smartere rengøringen af dit hjem. iRobot Roomba klarer støvsugningen for dig. Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde robotstøvsugeren. Her er støvfilteret et rigtig vigtigt komponent. Filteret sørger for at filtrere luften, inden den lukkes ud i hjemmet igen. Du bør derfor holde øje med dit støvfilter.Filter iRobot Roomba E-Serie

Hvorfor skal du købe et HEPA filter til iRobot Roomba robotstøvsuger?

Din iRobot Roomba E-Serie robotstøvsuger sørger for at give et bedre indeklima, takket være det smarte HEPA-filter i maskinen. HEPA står for High-Efficiency Particulate Air. En støvsuger samler mange former for skidt under rengøringen. HEPA-filteret er designet til at opfange mikroskopiske partikler, og fanger næsten alle allergener i luften - fra skimmel til støv, pollen, kattehår, hundehår og meget andet - til stor hjælp for allergikere. 

Hvornår ved du om dit filter trænger til en udskiftning?

Et stoppet filter kan give en dårligere sugeevne. Er din iRobot støvsuger begyndt at rengøre dine gulve dårligere, kan det være fordi, at dit støvfilter er stoppet til. Det er vigtigt at vedligeholde sin robotstøvsuger, og en del af vedligeholdelsen er at rengøre sit filter ofte, og udskifte HEPA-filteret med jævne mellemrum. På den måde sikrer du en god rengøring, hvor flest mulige partikler opfanges, og ikke ender i dit hjem. 

Rengør dit HEPA filter på iRobot Roomba jævnligt

iRobot Roomba E-series robotstøvsugere er designet således at man hurtigt kan rengøre sit støvfilter. Og det bør man gøre ofte. I filteret kan der sætte sig en masse skidt. Vil man sikre en god gennemstrømning af ren luft, skal man sørge for at holde øje med filtrets stand. Hold filteret pænt, og du får den bedste rengøring. 

Sådan skal du skifte filteret på iRobot Roomba E5 & E6

Det er både hurtigt og nemt at udskifte filteret i en iRobot Roomba E-serie robotstøvsuger. Du skal bare bruge et nyt filter. Det kan du finde her på siden.

Filteret er lokaliseret i støvbeholderen. Start derfor med at tage støvbeholderen ud, og tøm indholdet i skraldespanden. Du kan nu hive filteret ud, som sidder i den ene side af støvbeholderen. Du kan nu klikke et nyt HEPA-filter i støvbeholderen. Sæt til sidst støvbeholderen tilbage i robotstøvsugeren. Den er nu klar til at rengøre dine gulve igen. 

Fordelen ved at købe flere robotstøvsuger filtre på én gang

Her på Evermart.dk har vi samlet alt det udstyr og tilbehør, som du kan have brug for til din iRobot Roomba E-serie robotstøvsuger. Vi har samtidig lavet forskellige tilbehørspakker, så du kan købe flere filtre på én gang, eller købe en komplet pakke med børster og filtre. Det er praktisk, og så får du alle delene til en endnu bedre pris. 

Bruger iRobot Roomba E5 & iRobot Roomba E6 samme filtre?

Begge modeller i iRobot Roomba E5-serien bruger samme børster og filtre. Vi har valgt at dele tilbehøret op i hver deres respektive model-kategori, så du hurtigt kan trykke på netop din model, og være sikker på at blive præsenteret for udstyr og tilbehør, der passer til din robotstøvsuger.