Filter til iRobot Roomba E6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (9)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (9)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (9)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (9)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
 3. checkmark
  Sort (3)
 4. checkmark
  Grøn (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA filter til iRobot Roomba E6 - Fjern alle mikroskopiske støvpartikler i hjemmet

På de fleste støvsugere, robotter såvel som almindelige, er filteret en vigtig komponent, der har indvirkning på både indeklimaet i hjemmet og selve støvsugerens evne til at gøre ordentligt rent. En støvsuger fungerer ved gennemsugning af luft, som suges ind i en pose eller beholder, hvorefter det føres igennem et filter, som fjerner støv og skidt, inden luften igen kommer ud af støvsugeren. 

Her på siden kan du se vores udvalg af HEPA-filtre til Roomba E6, og hvis du vil læse mere om netop disse filtre, kan du finde 

Filtre til E6

mere information i den følgende tekst. 

Derfor skal du købe HEPA filter til din iRobot Roomba E6

HEPA står for i High Efficiency Particulate Air og dækker over, at filteret er i stand til at filtrere den gennemstrømmende luft for en stor del af de mikroskopiske partikler, der passerer igennem det. Det betyder i praksis, at et HEPA-filtret i din Roomba E6 spiller en væsentlig rolle for dit hjems indeklima og allergi-venlighed, ved at rense den gennemstrømmende luft for støv, husstøvmider, pollen og andre allergener, når den støvsuger dine gulve.

Hold løbende øje med om filteret på Roomba E6 trænger til en udskiftning

Når filtret i en robotstøvsuger såsom Roomba E6 bliver tilstoppet og mættet med støv og skidt, vil det kunne have en mærkbar indvirkning på kvaliteten af robotstøvsugerens rengøring. Hvis man oplever at der fortsat er meget støv og skidt på gulvene efter endt støvsugning, er det derfor nærliggende at overveje, om det er tid til at udskifte filteret. Der er ingen grund til at leve med en ikke-optimal rengøring, når et nyt HEPA-filter til Roomba E6 kan erhverves for ganske få kroner, og i øvrigt er let og ukompliceret at skifte. 

Husk at rengøre dit filter jævnligt

De forskellige producenter af robotstøvsugere har udarbejdet vejledninger til vedligehold og rengøring af deres robotstøvsugere - herunder for udskiftning af filteret, der bør foretages med jævne mellemrum. Det kan imidlertid også være en god ide at rengøre filteret jævnligt imellem udskiftningerne, hvilket kan gøres på få sekunder, når man alligevel har støvbeholderen af for at tømme den. Filteret kan ganske enkelt tages af støvbeholderen, og bankes forsigtigt mod kanten af skraldespanden, så de værste ophobninger af støv falder af, hvorefter det sættes på plads igen. 

Guide til at skifte filter på iRobot Roomba E6 robotstøvsuger

At afmontere og montere et støvfilter på en Roomba E6 er ikke spor svært, og det kræver intet værktøj eller særlige tekniske forudsætninger. Her er en kort guide i fire enkle trin, som du kan følge, hvis du vil skifte din robotstøvsugers støvfilter:

 1. Fjern din Roombas støvbeholder ved at trykke på knappen med skraldespand-ikonet, hvorefter støvbeholderen kan trækkes ud af sin plads. Filteret sidder i siden af støvbeholderen til venstre.

 2. Mens du holder støvbeholderen i den ene hånd, tager du fat om filterets top og bund og trækker forsigtigt, indtil filteret slipper og kommer af. 

 3. Tag det nye filter, og tryk det forsigtigt på plads i støvbeholderen, indtil det klikker på plads i top og bund. 

 4. Indsæt støvbeholderen, med det nye filter, i din Roomba E6, og monteringen er komplet.