Filter til iRobot Roomba E5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (9)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (9)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (9)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (9)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Multifarvet (6)
 3. checkmark
  Sort (3)
 4. checkmark
  Grøn (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skift filter på iRobot Roomba E5 inden det er for sent

En robotstøvsuger fra iRobot gør rengøring i dit hjem smartere. Uden at røre en finger, kan rengøringsassistenten sørge for at dine gulve og gulvtæpper er rene, pæne og fri for støv og hundehår. Det eneste du skal gøre, er at sørge for, at vedligeholde støvsugeren, og her er filteret en rigtig vigtig del af vedligeholdelsen. Filteret sørger for, at luften som frigives fra støvsugeren, er rent og fri for støv. 

Filter iRobot Roomba E5 Robotstøvsuger

Hvilket filter skal du vælge til iRobot Roomba E5?

I iRobot Roomba E5 sidder et såkaldt HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og bruges som en standard for filterets kvalitet. Et filter af typen HEPA fanger mikroskopiske partikler, og sørger for, at luften som blæses ud i dit hjem, er fri for støv, pollen, allergener og bakterier - til stor hjælp

for allergikere. På den måde opnår du den bedste filtrering og et endnu bedre indeklima i dit hjem. Du skal derfor vælge et HEPA-filter, når du skal skifte filter i din iRobot Roomba E5.

Er du i tvivl om hvilket filter, der passer til din robotstøvsuger? Her på siden har vi samlet det tilbehør, som passer til iRobot Roomba E5. Mangler du et nyt HEPA-filter, kan du finde et her på Evermart.dk

Sådan ved du om dit filter trænger til en udskiftning

Hvis støvsugeren begynder at rengøre dårligere, kan det være fordi, at filtret trænger til rengøring eller en udskiftning. Efter en rengøring har filteret samlet en masse støv og andre partikler. Hvis man ikke jævnligt rengør eller udskifter filteret, vil støvfilteret stoppe til. Det giver en dårligere sugeevne og derfor et dårligere rengøringsresultat.

Hold derfor øje med filterets tilstand, og tjek om det er i pæn stand. Med tiden vil filteret blive slidt og det vil blive nødvendigt med en udskiftning. Her på siden har vi masser af tilbehør, udstyr og reservedele til iRobot Roomba E5. Du kan også købe tilbehørskit og pakker, så du får både børster og filtre i én pakke, til en endnu bedre pris. 

Guide til at skifte filter på iRobot Roomba E5 robotstøvsuger

At skifte afmontere og montere filter på din iRobot robotstøvsuger er heldigvis både hurtigt og nemt. Det eneste du skal bruge, er et nyt filter. 

Start med at trykke på knappen, der udløser støvbeholderen. Træk beholderen ud, og tøm indholdet i en skraldespand. På støvbeholderen finder du filteret. Tryk på knappen ved siden af filteret, og hiv filteret ud. Sæt nu det nye filter ind på samme plads. Du kan nu putte støvbeholderen tilbage i robotstøvsugeren.

Din robotstøvsuger er nu klar til at støvsuge igen. 

Husk at rengøre dit filter jævnligt

Vil du sikre optimal rengøring gang efter gang, skal du huske at rengøre din robotstøvsuger jævnligt. Det betyder også, at du skal rengøre dit filter. Et stoppet filter giver en markant dårligere sugeevne, hvilket vil resultere i beskidte gulve og gulvtæpper. Hold øje med standen på dit filter, og sørg for at udskifte det inden det stopper til.