iRobot Roomba Combo J7+

 • Børster til iRobot Roomba Combo J7+

  Børster til iRobot Roomba Combo J7+

 • Filter til iRobot Roomba Combo J7+

  Filter til iRobot Roomba Combo J7+

 • Støvsugerposer til iRobot Roomba Combo J7+

  Støvsugerposer til iRobot Roomba Combo J7+

 • Mopper til iRobot Roomba Combo J7+

  Mopper til iRobot Roomba Combo J7+

 • Tilbehørspakker til iRobot Roomba Combo J7+

  Tilbehørspakker til iRobot Roomba Combo J7+

 • Dørtrinsrampe til iRobot Roomba Combo J7+

  Dørtrinsrampe til iRobot Roomba Combo J7+

 • Duftkugler & Duftpinde til iRobot Roomba Combo J7+

  Duftkugler & Duftpinde til iRobot Roomba Combo J7+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba Combo J7+  (17)
 2. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ (17)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (16)
 4. checkmark
  iRobot Roomba E5 (11)
 5. checkmark
  iRobot Roomba E6 (11)
 6. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (8)
 7. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (3)
 8. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (3)
 9. checkmark
  Playstation 4 Pro (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (17)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Sort (1)
 4. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tag rengøring til et nyt niveau med tilbehør til iRobot Roomba Combo J7+ 

En robotstøvsuger er et utrolig smart gadget at have i hjemmet. Det gør det muligt både at spare tid og energi på rengøringen, da den lille maskine kan gøre alt det hårde arbejde - for eksempels mens du er på arbejde. iRobot Roomba Combo J7+ er ingen undtagelse, og her får du endda en maskine, der både fungerer som støvsuger og gulvmoppe, hvilket giver optimal og skinnende flot rengøring. 

For at robotstøvsugeren skal kunne fungere optimalt er det dog vigtigt at have det rigtige tilbehør til den. Det er afgørende for maskinens ydeevne at komponenter som børster, filtre og mopper bliver skiftet og vedligeholdt. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig det rigtige udstyr, så man har noget at skifte til. Når maskinen er i brug risikerer man nemlig at dele som filtre eller førster kan gå i stykker, og hvis ikke de kan skiftes risikerer det at gå ud over rengøringen. Heldigvis kan du her finde et stort udvalg af tilbehør og udstyr til Roomba Combo J7+, der hjælper robotstøvsugeren med at præstere sit allerbedste.

Et stort udvalg af tilbehør og udstyr 

Der findes meget forskelligt udstyr til iRobot Roomba Combo J7+, og alt dette bidrager til så god og effektiv en rengøring som muligt. Der findes både filtre, børster, mopper og støvsugerposer, men også smarte dørtrinsramper, der hjælper robotten i dens arbejde. Det er vigtigt altid at have ekstra udstyr ved hånden, hvis uheldet er ude og noget i din Roomba Combo J7+ skulle gå i stykker. Selv hvis der ikke er noget, der er gået i stykker er det også en god ide jævnligt at udskifte forskellige dele. 

Hvor ofte du skal tjekke og udskifte tilbehøret og delene afhænger af, hvor meget du bruger din robotstøvsuger. En god tommelfingerregel er at tjekke ca. hver anden måned, men hvis du i en periode har brugt din iRobot Roomba Combo J7+ meget, eller hvis du har skulle gøre et meget beskidt område rent, er det en god ide, at skifte oftere. Uanset hvad, så er ekstra tilbehør altid en god investering. Nye børster gør det for eksempel lettere for støvsugeren at fange snavs og støv, mens filtre hjælper med at rense luften og forhindrer, at støvpartikler bliver sendt retur ud i rummet under rengøring. Find derfor hvad du har brug for alt efter behov.