Børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (10)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (10)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (10)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo J7+ / J9+ (10)
 5. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (10)
 6. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (6)
 7. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (10)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hold gang i din robotstøvsuger med børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

Vil du holde dit hjem lækkert og rent er en god robotstøvsuger din bedste ven, og hvis du ejer en maskine som iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+ ved du nok, hvor effektiv og smart den er at have i hjemmet. Den lille maskine har dog brug for en hjælpende hånd for at klare rengøringsjobbet så godt som muligt. Specielt når det gælder børsterne, der er nogle af de vigtigste komponenter i robotstøvsugeren. For at holde gang i din Roomba Combo J7+ / Combo J9+ er det derfor vigtigt at vedligeholde og udskifte børsterne med jævne mellemrum, så maskinen kan komme helt ind i hjørnerne og fange selv det mest genstridige støv i hjemmet.

Forskellige typer børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+

Der findes som sagt forskellige typer børster til Combo J7+ / Combo J9+, og de har hver især et sæt specifikke funktioner. Derfor er det også vigtigt at vedligeholde dem godt for at sikre den bedste ydeevne og det bedste resultat med rengøring. Det er er derfor altid en god ide at have ekstra børster til iRobot Roomba Combo J7+ / Combo J9+ liggende.

En hovedbørste er den primære børste i robotstøvsugeren. Den står for at grundigt rengøre gulvene og sikrer at langt størstedelen af skidt og støv bliver fanget. Oftests er disse børster lavet i gummi. Det anbefales at skifte den store gummibørste cirka hvert halve år for den bedste rengøring, men hvis du for eksempel bør i et hjem med husdyr, eller af andre grunde bruger din robotstøvsuger ofte, så kan det være en god idé at skifte hovedbørsten oftere. Det er tit op til den enkelte at vurdere, hvorvidt børsten skal skiften, men uanset hvor ofte du skifter dem er det altid en god ide at have et sæt ekstra børster liggende.

Modsat hovedbørsten, der står for at fjerne støv på gulvet of større flader er sidebørster derimod gode til at nå ind i hjørner og kroge. De er tyndere end hovedbørsterne, og derfor er der også risiko for at de kan knække eller blive beskadiget med brug, hvilket er endnu en grund til at jævnligt tjekker og skifte børsterne på din iRobot Roomba Combo J7+ robotstøvsuger. Det anbefales at skifte børster hver 6-12 måned, afhængig af, hvor ofte robotstøvsugeren bliver brugt. For at sikre det bedste resultat er det også altid en god ide, at rengøre børsterne ind i mellem udskiftninger. På den måde undgår du at der bliver kørt gammelt støv og snavs rundt i hjemmet, men sikrer dig også en grundig rengøring.